自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

回覆 mok239 的帖子

我又唔會好惡咁鬧既, 我會扮講笑又有D惡樣咁話 拍夠未, 再拍打到你拍唔倒.... 之後一黎有笑既成份, 二黎有鬧人既成份, 大家笑完佢又唔會再拍(只限今次)
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

子爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

mok239 發表於 16-9-23 10:24
所以我尋日被個大嬸拍後尾枕, 我無出聲.
拍後尾枕梗要出聲啦! 你估周星星電影拍光頭黃咁咩
拍頭拍膊頭都唔好, 真係可大可小咖
樓主你又唔好嬲
我岩岩講既都係我輕力拍人隻手臂only, 同你呢個事例係完全唔同既
同時我都檢討緊我自己係咪真係不經意會郁手郁腳......

用戶要求終止服務

Tingche 發表於 16-9-23 10:36

我又唔會好惡咁鬧既, 我會扮講笑又有D惡樣咁話 拍夠未, 再拍打到你拍唔倒.... 之後一黎有笑既成份, 二黎有鬧人既成份, 大家笑完佢又唔會再拍(只限今次
咁死啦! 要人次次話.唔反省下...點同佢做朋友呀????

舉一反三嘛!

Tingche    發表於 16-9-23 11:25

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

有,真係怕怕地佢架

用戶要求終止服務

咬香口膠 發表於 16-9-23 10:38
拍後尾枕梗要出聲啦! 你估周星星電影拍光頭黃咁咩
拍頭拍膊頭都唔好, 真係可大可小咖
樓主你又唔好嬲:fortu ...
佢輕輕力, PLUS...我估佢係果D 話佢仲死撐果D.

我聽過佢數佢新抱...食鹽多過你食米果D...

我下星期四見佢最後一次咁大把啫!

wcpcelia    發表於 16-9-23 14:15
咬香口膠    發表於 16-9-23 10:46

珍珠宮

回覆:你地有無D鍾意郁手郁腳的朋友(鍾意拍打人)

以前有個女性朋友大大力打落我ex 背脊,其他朋友都中過。

ex有個男性朋友大力拍落我手脾,我超憎d唔熟既人掂我。

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有,我c6,拍拖已經係咁,話到結婚後都係咁,有時我頂唔順就話佢,搞到原本開心話題變無聲。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

曾經有個唔熟嘅女同事好鐘意拍人.. 有時又會I個頭落我膊頭... 怕左佢... 開會唔坐佢隔離... 好彩佢做左一陣就走左...

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

爽朗係ok, 但識有啲人一high起上黎就大大力拍人,或者粗口橫飛講人老X, 仲要女人黎 我大緊肚就真係好怕嚇。。怕突然係街見到佢,一個唔該拍落我背隻

男爵府

又唔算大聲大氣, 不過系脾氣有D古怪,同佢一路行一路傾佢都系講一句打人一下,仲要系用力架,所以我宜家怕左佢,盡量小同佢接觸

用戶要求終止服務

咬香口膠 發表於 16-9-23 10:38
同時我都檢討緊我自己係咪真係不經意會郁手郁腳
"店"到人, 又唔會有分加.

相反無"店"到人, 就一定無死.

想當年, 我20 幾歲, 試過搭一搭個男周事, 之後交代D 公事...

阿男同事膊頭向後"西一西"...... 自此我同自己講-------講就得嘞! 唔好郁手郁腳! XXX( 我自己個中文全名)

我唔想做被人話/厭惡果個呀!!!! 要自省!!!

用戶要求終止服務

popomeow 發表於 16-9-23 10:46
有,我c6,拍拖已經係咁,話到結婚後都係咁,有時我頂唔順就話佢,搞到原本 ...
你要多提點佢呀!

可能就係因為此點, 有朋友會疏遠佢.

係咁就唔底啦!

子爵府

我試過俾個平時只係講早晨/拜拜嘅阿嬸係後面一野拍落膞頭,俾佢嚇親,之後勁嬲,明知我大緊肚都咁拍

用戶要求終止服務

yanyan0906 發表於 16-9-23 11:01
我試過俾個平時只係講早晨/拜拜嘅阿嬸係後面一野拍落膞頭,俾佢嚇親,之後勁嬲,明知我大緊肚都咁拍:igiveu ...
唔通上一代真係好興從反拍人?

尋日果個大嬸, 我聽到佢講, 話自己67 歲.

琥珀宮

畀面勳章

細細地拍都可以既,我又覺得冇咩

子爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

mok239 發表於 16-9-23 10:50
"店"到人, 又唔會有分加.
呢個有point喎! 我受教了~

用戶要求終止服務

littlesister 發表於 16-9-23 11:05
細細地拍都可以既,我又覺得冇咩
LEE D 身體接觸真係因人而異.

我接受到的只有搭一搭隻手背..

有D 一野拍落背脊...睇見我都替被拍者痛.

琥珀宮

畀面勳章

Lorican 發表於 16-9-23 10:45
以前有個女性朋友大大力打落我ex 背脊,其他朋友都中過。

ex有個男性朋友大力拍落我手脾,我超憎d唔熟既人 ...

我都唔鍾意男性唔熟既人掂我,有時 d client 會講講下拍我手臂又或者拍我膊頭,超憎

琥珀宮

畀面勳章

mok239 發表於 16-9-23 11:08
LEE D 身體接觸真係因人而異.

大力就至親都接受唔到啦,我老公最鍾意,我同我女都會鬧鬼佢

用戶要求終止服務

咬香口膠 發表於 16-9-23 11:07
呢個有point喎! 我受教了~
又唔可以話受教, 大家分享下生活體驗啫!

好似我例子, 我自以為人地唔介意, 當時佢背住我坐,

我"以為" 輕力搭一搭人膊頭, 以示通知有人來了, 請拎轉頭來吧!

但人地身體語言, 明顯就告訴我-----搭咩搭? 講就得啦!

好在我無被佢開到口話咋! 就算被人話, 又話得無錯喎!

講野用口講得啦! 仲物要店一店人呢? 何況佢係男, 我係女, 話起上來, 點都係我唔岩

首頁

尾頁

跳至