親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

boandfei 發表於 16-5-13 07:11
原來日間動物園唔包

try here:

Code: SKYSCANNER

Expire date: 31/12/2016

Applicable to all Skyscanner listed activities: https://www.klook.com/zh-TW/skyscanner/

- USS
- Adventure Cove Water Park
- Gardens by the Bay
- Singapore Zoo
- iVenture Singapore Flexi Attractions Pass
- iVenture Singapore Ultimate Attractions Pass

伯爵府

熱血勳章

hellobobo 發表於 16-5-15 06:22
請問klook 訂USS, adventure cove和garden by the bay 門票,要否入場前换票呢?thanks

Garden by the bay 係電子票
到溫室閘口掃code, 手機 show 就ok
職員好習慣掃手機code了

伯爵府

熱血勳章

bosch 發表於 16-5-15 11:28
try here:

Code: SKYSCANNER

好多code 可以試玩XD
聽日番工得閒試吓唔同code
下個月去泰國,睇下又有無野啱~

複式洋房

回覆 bosch 的帖子

唔該嗮你 不過我都應該會用平$25個個code 減得多d

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

bosch 發表於 16-5-15 10:47
我試左幾個code, 最抵都係你介紹呢個. 多謝報料~
客氣, 客氣, 大家分享下姐
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

tbviva 發表於 16-5-15 10:09
其實電子票穩陣嗎?
有冇人用過電子票入場?
仲洗唔洗排隊?
應該無問題的, 舊年我去泰國, 係淘寶買電子票, 又平又唔使排隊, 好方便, 更何況 klook 比淘寶更隱陣, 無問題的, 放心

珍珠宮

Miss.Hui 發表於 16-5-15 11:47
Garden by the bay 係電子票
到溫室閘口掃code, 手機 show 就ok
職員好習慣掃手機code了
Klook send uss e ticket 又係話可以用手機 show 就得, 我未試過用手機掃 code , 咁即係唔使 print 出黎? 好方便喎 , 隱陣?

珍珠宮

Miss.Hui 發表於 16-5-15 11:48
好多code 可以試玩XD
聽日番工得閒試吓唔同code
下個月去泰國,睇下又有無野啱~
你都好繁忙姐

男爵府

剛睇過要340一個大人票既

伯爵府

熱血勳章

miu~miu 發表於 16-5-16 10:37
Klook send uss e ticket 又係話可以用手機 show 就得, 我未試過用手機掃 code , 咁即係唔使 print 出黎? ...

得嫁,去香港海洋公園都係掃手機,
七月去都諗住掃手機的~~

大宅

有JM試過買night safari嗎?現在買票要指定日期,購買很會即時收到憑證嗎?

伯爵府

引用:Quote:Miss.Hui 發表於 16-5-15 11:47 Gard

原帖由 miu~miu 於 16-05-16 發表
Klook send uss e ticket 又係話可以用手機 show 就得, 我未試過用手機掃 code , 咁即係唔使 print 出黎? ...
我上星期身在星加坡,臨時决定夜晚去Garden by the bay,咁嗰朝早经klook買咗2張,將電子票DL落手機,但唔知係咪我手機mon之前跌過有小小裂痕,入第一個場館時搞咗好耐先嘟到一張,咁職員隻眼開隻眼閉俾咗我入去。之後出黎再入另一個場館,就兩張嘟唔到!咁我話頭先行之前個館又係咁煩嘟唔到,個職員聽到索性唔鬼嘟,俾咗我入去!

大宅

回覆 miu~miu 的帖子

Thanks miu-miu
I am little bb pig!!

大宅

王國教室勳章

回覆 bosch 的帖子

5百幾套票好似幾抵

大宅

請問最近有冇新既PROMOTION ?

子爵府

引用:+本帖最後由+bosch+於+16-5-15+12:19+編輯+

原帖由 bosch 於 16-05-15 發表
👍👍👍

大宅

回覆樓主:

klook是不是海鮮價,我見昨天跟今天USS 價錢都不同。
今個月有冇優惠code呀?

珍珠宮

loloyan 發表於 16-6-14 19:04
klook是不是海鮮價,我見昨天跟今天USS 價錢都不同。
今個月有冇優惠code呀?
...
係咪海鮮價我又唔知喎, 會唔同咩? 無留意呀

大宅

現在要$344呀, 真是海鮮價?

大宅

請問$25code 是什麼? 我用skyscanner這個code比新開戶口只平好少呀.
thanks.

首頁

尾頁

跳至