家庭理財

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

唉...唔好理果D人喇...我好中意睇你写D也架...
少奶奶的身份,丫頭的命...

大宅

一場超級誤會
現在各門各派都要保住自己面子, 沒有人錯

伯爵府

你唔好走啦,
比d機會我地學下野啦,
比d意見我地啦.

男爵府

我想問依家係唔係時候月供2823啊,有冇人答我呀???我等呢個機會好耐啦,等到時你又走左。

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

destiny+
唔好走啦~我地班c9仲有好多野向你學習架
要別人愛你只有一個祕訣,就是做一個值得愛的人。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都有睇你的分析呀! 但我好少留言. 點解你要為呢2-3個人的言論而不理我地成班BK mami呢. 現在市況咁不穩定, 更需要你比分析的. 真不明白點解d人要在這裡興風作浪, 要知道投資必定有升有跌, 有贏亦有輸. 亦有風險. 輸唔起就唔好玩, 唔好賴地硬.

大宅

destiny+ - blog

http://hk.myblog.yahoo.com/goodtoseeme2004

男爵府

剛剛才做你的fans, 又要走, 但我會跟住你的.

大宅

原文章由 精靈_bb 於 08-9-18 14:12 發表
支持destiny +,請不要走,希望你能継續出POST!

me too.

網上世界, 不用太在意, 我不會去同人嘈, 清者自清
嘈贏左, 是浪費自己時間...有時間都寫下文章<=== 既然係咁就唔好理 d 無謂人啦, 繼續做自己想做既野, 繼續幫下 bk 呢斑人啦.

禁止訪問

畀面勳章

別墅

原文章由 destiny+ 於 08-9-18 08:24 發表
最近被人語言上對侍不善,決定離開

雖然心淡, 但
最後有些說話......岩聽 ...

人家惡言不要上心 , 因為善待你的是多數.
留下吧.

男爵府

千其唔好走呀...好多謝你...你好有心機解答我地既問題....

子爵府

destiny
i'm your reader too

網上, 尤其bk, 一紅就要走架啦

男爵府

我是股票初哥三個月,有賺(已沽出)有蝕(蟹貨941 & 2823),悔恨當初未發現destiny,只是在十日前才「相逢恨晚」這明燈,至於睇法及客觀感覺亦如好多人一樣。

destiny,公道自在人心,您返來BK啦,一下子好難放棄不看BK或"家庭理財",又要適應您個Blog瀏覽方式,好難連貫內容及走勢。

如果我喺BK老闆,我會親自出馬邀請您回巢,何況出句聲就有位專家免費注場呢。

呢到好多人需要您啊!功德無量!

返來BK啦,無人會再話您、單打您、冤枉您啦!我哋會撐住您!

得過失過,之後會懂得更好好珍惜。

我哋好多步法、好多策略都需要您引導!

而家股壇風雲突變、風捲殘雲、風聲鶴唳、風起雲湧、風雲突變、風頭火勢,我哋更需要您的引導。

BK的平台更好,您將來的目標如何?遲些兒PM您吧。

我老公另類人唔理嘢,而家連佢都知您,而他亦試過受屈受冤於大小類似事件,我估佢叫我開聲支持您,是感同身受:不招人忌是庸才。
人有善念,天必佑之,福祿隨之,眾神衛之,眾邪遠之,眾人成之

男爵府

原文章由 hhma 於 08-9-19 16:01 發表
destiny
i'm your reader too

網上, 尤其bk, 一紅就要走架啦

Agreed!

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔好走啦!幫我地

侯爵府

Don't go la. I want to learn more ah. Please.
:-D :-D :-D :-D

首頁

尾頁

跳至