親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

natalielee 發表於 16-1-6 14:44
請問Angry Birds Park定Sanrio Hello Ktty Town比較值得去呢?
其實兩度我都冇去過,兩年前去過 little big club, 我覺得未去過可以去玩吓,啱 4-8 歲玩,不過去一次就夠! hello kitty town 冇諗過去!
Angry bird 唔知啱唔啱11歲玩,睇有 d games 會啱大個 d 嘅玩!

珍珠宮

yencheung1981 發表於 16-1-5 16:46
如果一日既話, 買1 day combo就夠....
不過如果住Legoland Hotel, 係check in時買1 day combo, 會自動upgra ...
唔係自動 UPGRADE, 只係用1 Day Combo 的原價, 可以買到 2 Day Combo.如果要買 1 Day Combo, 仍然可以的.
Btw, 我暑假買的 Family 1 Day Combo, 可以4大人入場, 只係 RM $566.

大宅

回覆:yencheung1981 的帖子

想問我都諗住去完legoland返番出新加坡,但想知legoland hotel要幾點check out?是否check out 後可keep 行理喺酒店?可否分享一下,謝!

男爵府

browneyebaby 發表於 16-1-9 01:22
想問我都諗住去完legoland返番出新加坡,但想知legoland hotel要幾點check out?是否check out 後可keep 行 ...

offical 11h00要check out, 但我前一晚問reception, 佢俾我12h00

check out後, 可以放行李係bell service, 跟住再入park玩....

大宅

🙏🏻多謝分享!

男爵府

回覆:browneyebaby 的帖子

係咪去到Legoland check in 時買1day combo, 就可玩2 days, both theme park and water park?
唔駛提早買?
用坡紙都ok? 訂要提早唱馬幣?

複式洋房

回覆 yencheung1981 的帖子

可以給我包車資料? Thx a lot.

男爵府

夢妮 發表於 16-1-9 18:13
係咪去到Legoland check in 時買1day combo, 就可玩2 days, both theme park and water park?
唔駛提早買 ...
yes, check in 時買已經得, 唔駛提早買
佢計馬紙, 我碌卡, 睇返statement都係兌1.83

洋房

你好,我暑假會去新加坡,請問可以pm啲包車同睇螢火蟲的資料給我嗎?謝謝!

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

yencheung1981 發表於 16-1-12 17:40
...
請問Legoland入面係咪剩係可以俾馬幣?

男爵府

natalielee 發表於 16-1-13 13:41
請問Legoland入面係咪剩係可以俾馬幣?
都可以俾坡紙, 佢有exchange rate show出黎

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

yencheung1981 發表於 16-1-14 09:30
都可以俾坡紙, 佢有exchange rate show出黎
明白,個rate會差啲嗎? 唔該晒!

男爵府

醒目開學勳章

你好!麻煩你pm包車資料給我

複式洋房

可以PM包車公司資料嗎? 謝謝

男爵府

要唱多少坡紙去? 6日

男爵府

yencheung1981 發表於 16-1-6 09:21
我係去Kota Tinggi Firefly Park, RMB20/大人...minimum 6個人, 如果當晚無人, 就俾RMB120就可以包船 ...
復活節我都plan 左去睇螢火蟲, 靚唔靚? 值得睇嗎? 有冇玩煙花?

男爵府

yencheung1981 發表於 16-1-9 11:05
offical 11h00要check out, 但我前一晚問reception, 佢俾我12h00

check out後, 可以放行李係bell service ...
一直猶豫買 1 day combo with 25% discount, 定 買1 day combo 自動 upgrade 去 2days, campare 價錢 差 HK$3xx, 我兩大兩小, 10:00 入場, 玩到 18:00, 可以玩晒 兩個 parks 嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

yencheung1981 發表於 16-1-6 09:21
我係去Kota Tinggi Firefly Park, RMB20/大人...minimum 6個人, 如果當晚無人, 就俾RMB120就可以包船 ...
請問你去睇螢火蟲, 都係同一間包車公司接送嗎?
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

yencheung1981 發表於 16-1-14 09:30
想請問一下"唱"錢問題, 新加坡紙同馬幣係邊度"唱" 好呢?
[img=500,400][/img]

大宅

yencheung1981 發表於 16-1-12 17:40
...

請問用信用咭不用收手續費嗎?

首頁
12345...7

尾頁

跳至