想生BB

跳至

首頁
12345...10

尾頁

別墅

你一定要問清楚醫生,係真係排左,還是卵泡裏面無卵子

大宅

回覆 getter1976 的帖子

走咗? 您有冇麻醉到? 佢冇任何交代就走咗?

別墅

引用:你一定要問清楚醫生,係真係排左,還是卵泡

原帖由 hope4best 於 15-11-12 發表
你一定要問清楚醫生,係真係排左,還是卵泡裏面無卵子
醫生第二日有打比我,冇講到卵子入面冇卵子。只話雙方都有原因。提到佢取卵時係36個鐘之内

複式洋房

回覆:getter1976 的帖子

個醫生好不負責仼喎!!

別墅

引用:回覆 getter1976 的帖子走咗

原帖由 李小肥 於 15-11-12 發表

走咗? 您有冇麻醉到? 佢冇任何交代就走咗?
可能醫生真係有事,我换好衫去到出面前台同姑娘講,我想見醫生。姑娘話:走左啦,番黎只見我一個。有麻醉,全麻。瞓在手術台覺D好凍,麻醉師很迟才來。

大宅

即係您醒番出嚟佢已經走咗,咁姑娘同您交代話咩都抽唔到? 同埋麻醉師好遲先到,會唔會其實係遲咗手術所以d卵已走啊? 因為您打咗破卵針,一定要準時抽㗎喎。

別墅

引用:回覆 getter1976 的帖子即係您醒番出嚟佢已

即係您醒番出嚟佢已經走咗,咁姑娘同您交代話咩都抽唔到? 同埋麻醉師好遲先到, ...
我醒番,醫生同我講咗一句,冇抽到。然後去—間房瞓係度休息下,抖咗4個字,姑娘話可以走了,去到换衫室换好自已的衫。再去前台搵前台姑娘,話,想見醫生。

大宅

冇抽到,咁請問有冇收手術費呢?

別墅

引用:回覆 getter1976 的帖子冇抽到,咁請問有冇

冇抽到,咁請問有冇收手術費呢?

別墅

引用:Quote:原帖由 李小肥 於 15-11-12 發表回覆

原帖由 getter1976 於 15-11-12 發表
先交錢,我取卵,老公取精。點解唔係先取卵,再取精?

大宅

getter1976 發表於 15-11-12 20:53
我醒番,醫生同我講咗一句,冇抽到。然後去—間房瞓係度休息下,抖咗4個字,姑娘話可以走了,去到换衫室换 ...
是哪個醫生呢?但若醫生俾咗咁多支抑排卵藥,咁又未必關醫生事,可惜無做到iui,多少少機會都好。

大宅

我和先生是同一日抽卵和取精,分2間房

大宅

回覆:有冇ivf第35粒鐘取卵,卵子己排走了

你個醫生真係唔專業喎
好小會咁樣走卵
要同佢追討番手費用
請問係邊位醫生

大宅

引用:Quote:原帖由+李小肥+於+15-11-12+發表回覆

醫生冇講做IUI,我出到來,佢己經走左。
真係好差

大宅

認識瑞士牛牛第一回

請問那位醫生名?

別墅

太過份啦!請講出咁不負責任既醫生,好等其他jm提高警覺。做ivf咁貴。出心,出力。佢點可以一句排左咁就算架。點都要follow.就算唔係即刻可以做到d乜。都應該要幫你plan下之後可以點做。

別墅

引用:太過份啦!請講出咁不負責任既醫生,好等其

原帖由 蚊菇 於 15-11-13 發表
太過份啦!請講出咁不負責任既醫生,好等其他jm提高警覺。做ivf咁貴。出心,出力。佢點可以一句排左咁就算 ...
我唔係唔想講,我都要考虑好多因素,等下周見到醫生,再講。出到來我都想即刻見醫生問—聲:點解?第二曰我都想見佢,但係姑娘比我的期係下周。呢幾日我冷静好多了,自己都想收集多D資料,但係网上睇來睇去,都係唔知。好多謝咁多jm的關心

別墅

不過你現在一定要向正面諗。點都好自己身體最緊要。我今日都打第3日針。所以聽到你個case好大反應。加油。
其實你會唔會考慮搵d唔洗打咁多針既醫生?可能貴d。不過唔洗打咁多針。
我之前都問過有個醫生要打好多針。不過我依家個個開針之後七至十日都係一日一支only.

子爵府

回覆樓主:

走卵我都有聽聞,醫生正常會即刻幫你轉iui 除非你雙塞。下次見要問清楚係排左,定空心?

大宅

引用:Quote:原帖由+李小肥+於+15-11-12+發表回覆

可能醫生真係有事,我换好衫去到出面前台同姑娘講,我想見醫生。姑娘話:走左啦,番黎只見我一個。有麻醉, ...
程序上好有問題。醫生應該照左冇走卵先會開始麻醉同手術。係咪都要你麻醉左先,仲要收錢,咩態度?

首頁
12345...10

尾頁

跳至