跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003年6月媽咪會1歲新里程!!!!

龍龍媽媽 寫道:

我一向都係用Pampers....M-Size84pcs同L-Size72pcs都係唯到HK$119蚊.....係吾係香港貴d ?

有冇攪"咩"? 香港賣咁貴! :-x mcfamily, 不如你地諗辦法賣埋pampers, 賣平d, 益吓我地...

別墅

嘩! 你地個個都用緊L Size, 逸逸仲係用緊M Size咋, 原來最 un 係逸逸呀

子爵府

iyoku 寫道:
係啊, 我賢賢都係兩邊漏尿. 依+ 轉左pampers大碼之后, 就無漏了
PpiMa 寫道:
boboma,
係邊個位漏尿? 前面定後面?
我兩鑽無庶wor(touchwood),不過係紅藍裝!
[/quote][/quote]

車...唔arm size,緊係漏尿啦!

別墅

老公的小健 寫道:
bobomama:
你睇吓我家嗰條綾仔都不弱.

[size=large]睇乜野, 唔明

男爵府

睛靈勳章

咿.....有得fight下bor....
可惜bobo唔會係陌生人前表演呀.....
睇背jet, 小健豬一d都唔似1歲b呀.....似大d呀....
老公的小健 寫道:
bobomama:

男爵府

[size=x-large]小豆丁報到!

到我家方法一陣再講!追吓msg!

大宅

好彩....... 今日無庶上到來睇到開新版.
事關昨天我衰咗患上了感冒, &老公又上咗大陸做野, 好彩媽咪昨日來了help me. 現在無庶了.

男爵府

好失敗, 咁遲先報到. 真係好失敗.

你地講片片. E家駿駿用HUGGIES紅白 L碼 40PCS/$64 (我相信應該好平). 都層經試過漏尿. 所以夜晚用番 pampers. 求下d片片吾好再加價啦, 頂吾住啦 :-x :-x :-x

btw, 好多地方都冇紅藍買, 搞到我想試都吾得
[url=[img][/url]

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

卓卓用HUGGIES超薄"L"都冇漏尿尿呀.:-P :-P

PpiMa 寫道:

boboma,
係邊個位漏尿? 前面定後面?
我兩鑽無庶wor(touchwood),不過係紅藍裝!

大宅

你唔記得我家的sofa係點架, 嗰度是"long"手位離架.

逸逸Ma 寫道:
[quote]
老公的小健 寫道:
bobomama:

[size=large]睇乜野, 唔明 [/quote]

複式洋房

小健:
妳好番就好啦!星期四要一齊玩哦!(當然我同小V掛住嘅係小健豬...而唔係果個成日mid我地小V肥腿的ee)
小健豬咁厲害呀,又真係可以同Bobo比試吓喎,妳响屋企咪日日看牛仔?

男爵府

各位星期四到我家的媽咪:

如何到我家的方法我會放在yahoo裏,團長借個地方用住先! :-P :-P
在yahoo 的檔案中自己click,如有任何問題請找我!
jo, pls check pm

另外我亦想知大家決定如何到我家,方便我有預算!

別墅

老公的小健 寫道:
事關昨天我衰咗患上了感冒, &老公又上咗大陸做野, 好彩媽咪昨日來了help me. 現在無庶了.

[size=xx-large]小健ma, 李無事 ar ma ?

複式洋房

Celia:
Pls check PM.

大宅

[size=xx-large]hehehehe....無事, thanks [/quote]

龍龍媽媽 寫道:
[quote]
老公的小健 寫道:

[size=xx-large]小健ma, 李無事 ar ma ?[/quote]

子爵府

celia426 寫道:
另外我亦想知大家決定如何到我家,方便我有預算!

借左幾時還先!!!

你呢句語法上好有問題bor, 我地咪搭車來囉, 咁你預算la.... :-P :-P :-P

別墅

marykwan615 寫道:
[quote]
龍龍媽媽 寫道:

我一向都係用Pampers....M-Size84pcs同L-Size72pcs都係唯到HK$119蚊.....係吾係香港貴d ?

有冇攪"咩"? 香港賣咁貴! :-x mcfamily, 不如你地諗辦法賣埋pampers, 賣平d, 益吓我地... [/quote]

Pampers係貴野添ar ! 有d無mud名片片平到李吾信ka!
HK$69有90pcs..............我有d驚驚地先吾用jar.....

大宅

Snowie 寫道:
小健:
小健豬咁厲害呀,又真係可以同Bobo比試吓喎,妳响屋企咪日日看牛仔?

係呀! 所以昨日咪叫媽咪離help me囉

男爵府

咪就係你,吹!吹!攪到我都唔知講乜!我想知邊個會搭村巴,方便我預算!

1. celia
2. 老公的小健 -
3. 茵茵 -
4. 2517-2517 -
5. JA6803 - 私家車
6. MabelChan -
7. rube_by -
8. snowie -
9. 逸逸媽 -
10. 小B女媽咪 -
11. angela -
12. JO2002 -

另外各媽咪可以的話pm 你的手提NO給我,方便聯絡!

[size=large]snowie pls check pm

大宅

老公的小健, 小健真係西利. 賢賢都係咁. 成日爬sofa, 係爬上sofa頂到攞remote, 當佢攞到, 即放手, 就咁坐落sofa到, 有時真係驚佢向后返, 就大鍋囉. 所以有時睇到都心驚胆跳. 佢攞到手, 就以最快速度爬走. 吾知係咪怕我話呢. 其它BB會吾會咁呢?
老公的小健 寫道:
你唔記得我家的sofa係點架, 嗰度是"long"手位離架.

[quote]
逸逸Ma 寫道:
[quote]
老公的小健 寫道:
bobomama:

[size=large]睇乜野, 唔明 [/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至