美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 YANGI 於 08-3-17 19:21 發表
我試過喺北角一位西醫到做過, 價錢平, 同埋一個價錢做到你冇得生為此, 有啲PACKAGE話一年任做, 其實一年比你任做都只係可以做到約5-6次, 因為每做完一次要相隔一段時間先可以再做, 話晒呢個都係一位西醫, 如果去美容 ...

可唔可以比西醫既電話或地址我呀? 我想做腳

大宅

畀面勳章

回覆 #14 bonnieysc 的文章

都想要地址 & tel no,thanks!

民房

我o係dermes做激光脫毛架~

我join左upper lip + underarm, 其實我做左一次underarm已經冇左成半o既毛毛, 而家4次之後, 已經一條毛毛都冇晒lu, 亦都好耐冇理個個underarm, 慳左好多時間, 好方便~2個月先脫一次, 4次就ok晒~

而且我個治療師follow得好好, 值得推薦俾大家~

如果想要price list or 免費試做一次, 可以send msg俾我呀~

p.s. 經我refer會平d架.....而且如果試做完唔o岩, 可以唔join架, 佢絕對唔會好似bella咁勁sell你~

民房

經過幾個月試做同check價, 最後我喺dr pro做(即袁彌明代言人嗰間)彩光, $4800一年任做(平均3-4星期做一次)但有合約連一世保養, 因為我驚十年八年後會生番出嚟, 所以搵間有一世保養安心d...佢都有激光做, 但我選擇彩光因為激光真係好痛, 而且彩光可以做埋美白. 至於價錢, 如果要有一世保養, 正常好似係大約$6000幾, 但要睇你牙力啦! 不過如果我介紹, 可能好d.....

珍珠宮

好媽媽勳章

彩光做可以美白嗎?

原文章由 tabokid 於 08-4-1 13:22 發表
經過幾個月試做同check價, 最後我喺dr pro做(即袁彌明代言人嗰間)彩光, $4800一年任做(平均3-4星期做一次)但有合約連一世保養, 因為我驚十年八年後會生番出嚟, 所以搵間有一世保養安心d...佢都有激光做, 但我選擇彩 ...

大宅

响dermes到做激光唔係好痛,因為佢地同時有冷風吹住你脫個部位,你只會覺得吉吉地,同埋激光係永久但彩光就幾年

別墅

回覆 #3 tabokid 的文章

D人話係 港星做都唔錯WOR~

[ 本文章最後由 kellyho123 於 08-4-1 15:59 編輯 ]

大宅

响demers做唔駛搽止痛喎,我一上去就做,佢地有個冷風機吹住所以好似針吉小小痛

原文章由 wg_ann 於 08-3-19 10:25 發表
我估佢地等的意思係指搽止痛膏
在每次做之前一個鐘要搽膏
所以唔可以即上去即做
每次做都要電話預約

男爵府

我最近係荃灣星x到脫全手+脫小腿,脫咗一次(兩星期前), 脫完d手毛同腳毛會變晒白色毛毛, 我係book 佢地一開門就做, 咁就唔使等, 佢地有個試做價$500 (可以改做面, 因為姑娘話做面一次要$1500, 做面會底d, 所以我試做咗面激光) , 咁我脫毛佢送咗2次面部激光
我有張宣傅單張(有會員介紹可減$200, 介紹人可獲一次面部激光療程)

小腿 $6800/8次 (美孚4次) [其後每次$400]
underarm $5300/8次 (美孚4次) [其後每次$300]
唇毛 $3500/4次 [其後每次$200]
全手臂(連手背及手指) $5500/8次(美孚5次) [其後每次$300]
背部( 美白+脫毛) $4900/5次 [其後每次$400]
比堅尼 $4900/5次 (只限美孚)
*醫生話美孚d機多d,有d唔同,所以次數少d

凡參加激光脫毛滿 $4000 送激光面部美白/去斑乙次
凡參加激光脫毛滿 $7000 送激光面部美白/去斑2次

滿$9000或以上額外有 9折
滿$18000或以上額外有 85折

男爵府

去到姑娘娘會叫你買支止痛膏$100支 (好鬼細支), 我當時都有買到, 但係我覺得其實如果你唔係好怕痛既人可以唔買都得, 因為我覺得脫手腳都唔係好痛, 下次去脫我唔會用, 我依家只係做面時先揸(因為真係太細支), 因為我join脫毛佢送2次激光面比我, e生同我打d 斑斑時真係幾痛架, 其實我覺得揸咗止痛膏你都會覺得痛 只係減輕d

[ 本文章最後由 WAIMAN 於 08-4-2 11:09 編輯 ]

別墅

$4800一年任做彩光脱毛?

原文章由 tabokid 於 08-4-1 13:22 發表
經過幾個月試做同check價, 最後我喺dr pro做(即袁彌明代言人嗰間)彩光, $4800一年任做(平均3-4星期做一次)但有合約連一世保養, 因為我驚十年八年後會生番出嚟, 所以搵間有一世保養安心d...佢都有激光做, 但我選擇彩 ...

大宅

回覆 #1 NaipNaip 的文章

彩光唔好o架, 效果冇激光咁好, 同埋$4800 都唔係平, 何不加多少少搵間好又有保障呢?

民房

d姑娘話可以美白, 佢地嗰到有激光同彩光做, 不過d姑娘同sales都做彩光, 因為無激光咁痛, 而且彩光有美白效光! 我做咗2次, 好似真係白咗d.

原文章由 PCMW 於 08-4-1 14:46 發表
彩光做可以美白嗎?

民房

係呀, 一年內任做, 不過至少要隔3-4星期先可以再做. 因為我知佢地有"一世無憂"plan, 即係將來就算有一條毛出返, 佢地都會幫你做, 所以我要求佢地連合約, 不過要加$1000, 但因為佢地見我好有誠意, 試完一次後隔咗幾個月都搵返佢地, 見我地(仲有我同事都係)咁有誠意所以有特別優惠, 免咗$1000, 即係$4800埋單連一世保養合約.

原文章由 NaipNaip 於 08-4-5 01:31 發表
$4800一年任做彩光脱毛?

[ 本文章最後由 tabokid 於 08-4-5 20:02 編輯 ]

民房

我都喺dermes試做過, 講真佢地效果同環境真係好吸引, 而且service真係好好, 唔會hard sell, 不過價錢實在太貴, 係dr pro(港姐袁彌明代言人)嘅一陪價錢, 雖然彩光可能要比激光做多幾次, 但反正佢地有一世保養, 最終可以做到一樣效果, 而且我驚將來如果荷爾蒙有變化, d毛毛可能有幾會再出, 所以簡咗dr pro, 貪佢比較平之餘仲有一世保養嘛! dr pro都有激光做(價錢好似比彩光貴小小), 但我試過激光(dermes試做)真係好痛, 可能我怕痛, 所以最後簡彩光.

原文章由 smallbee 於 08-4-5 08:46 發表
彩光唔好o架, 效果冇激光咁好, 同埋$4800 都唔係平, 何不加多少少搵間好又有保障呢?

禁止訪問

回覆 #13 LC911 的文章

大宅

agree

原文章由 BBR 於 08-4-1 15:51 發表
响dermes到做激光唔係好痛,因為佢地同時有冷風吹住你脫個部位,你只會覺得吉吉地,同埋激光係永久但彩光就幾年

伯爵府

BK Milk勳章

我都係荃灣星港脫毛
做左一次,幾好,d毛幼好多
仲有6次

醫生同姑娘都好好人

大宅

有冇人係 尖沙咀星港做過呀, 5 知尖沙咀好d 定係 荃灣好d 呢 ??

原文章由 moyan 於 08-4-25 01:17 發表
我都係荃灣星港脫毛
仲有6次

醫生同姑娘都好好人

大宅

有冇人係 尖沙咀星港做過呀, 5 知尖沙咀好d 定係 荃灣好d 呢 ??

原文章由 moyan 於 08-4-25 01:17 發表
我都係荃灣星港脫毛
仲有6次

醫生同姑娘都好好人

首頁

尾頁

跳至