自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆:小賭可以怡情大賭可以變李+x

每月三千,有四,五個人落搭,都唔使打工

男爵府

畀面勳章

呃人

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

我fb成日見呢個,唔知乜人like左成日彈黎我度,好想del

珊瑚宮

畀面勳章

引用:有無人聽過呢個fan+page+嘅會?+佢係一個集

原帖由 Pink_girl 於 14-08-25 發表
有無人聽過呢個fan page 嘅會? 佢係一個集團,每月收月費,你入會每月比3千,佢會成日send 買波tips 比你, ...
有呀,但係信佢都傻喇,真係咁叻,條友已經唔駛做,仲開乜鬼 Fan Page !

男爵府

引用:Quote:原帖由 FennieMan 於 14-08-25 發表

佢地就係捉中人想搵快錢嘅心理,日日係度話打工無發達,捱生捱死,笑個d打工仔on9,然後話一場波已贏到半個 ...
好賤呀,我都見到呢個網站,乜真係有傻仔會信架?每日月比$3000會費,未見官先打五十大板,唉…點解會有人落叠

珊瑚宮

畀面勳章

引用:係Facebook成日見到,影埋啲錢啊,銀行戶口

原帖由 carrieylaa 於 14-08-25 發表
係Facebook成日見到,影埋啲錢啊,銀行戶口咁!不過我就唔信囉,咁易中仲駛畀tips人賺錢!:unkn ...
嗰條友買嗰啲唔係難中嘅,如果佢有本事應該貼啲本小利大嘅,買一萬先賠千幾,把鬼啦,佢係叻就買一萬賠十萬。
所以唔明點解仲有人信佢!

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

點解有人咁豬豬

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:Pink_girl 的帖子

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:有無人聽過呢個fan+page+嘅會?+佢係一個集

有無人聽過呢個fan page 嘅會? 佢係一個集團,每月收月費,你入會每月比3千,佢會成日send 買波tips 比你, ...
我知吖,我都有睇呢個group .個揸fit人最近去買千萬樓,想話比人知賭錢連樓都win埋,我睇個個係五千蚊會費。

佢話一個月有150-200入會。

你計下條數。唔發就奇啦。咁多貪心人比錢你洗,一個月袋100萬。

買個50000蚊波有幾閒

男爵府

若果自己有必贏貼士點會公開,自己買仲好!仲有,如果人人都有貼士落注,咪拉低賠率,傻嘅!

大宅

呢個page 呃人咁都信, 開個個人就唔洗收會費啦

公爵府

我都見過呀

子爵府

https://m.facebook.com/JP.HK.KR

大宅

有見過呀,要比幾千蚊,又咩銀卡定金卡,到時輸佢地都唔會賠比你,幾時先圍到本

大宅

我諗有一半人都係打手

伯爵府

一開始輸就唔會咁。。。

子爵府

正所謂“為左贏粒糖,輸晒成間廠”
叫你朋友打去戒賭熱先,幫佢C6走出迷宮

首頁

尾頁