夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

唔使諗啦!即賣!

複式洋房

好戲劇性,真有其事? 可能係個男人想賣自己都未定。

子爵府

快o的賣 唔係一陣個女人反口就麻煩啦

真係好奇怪, 點解真係有o甘o既人

男爵府

要錢啦,
男人唔要lo

翡翠宮

一百萬都唔夠我供斷層樓更係唔賣啦:tongue:

男爵府

100萬wow, 同埋同個男人都無感情...我會唔諗即賣law, 自己又無小朋友, 仲有機會找個好嘅...

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

of course賣啦:tongue: 仲要快手驚個女人反口tim 呀, li d 男人唔洗恨ga, 你朋友都為佢付出過, 咪當係補償law, 唔洗覺得好似好衰ga, 做人梗係咁ga la, 既然佢c6咁衰, 洗mug再為佢諗咁多, 保護自己生活要緊. :tongue:

禁止訪問

大宅

原文章由 siufung 於 07-7-14 14:10 發表
最近見番個冇見好耐0既朋友, 同佢傾計, 知道佢近兩三年婚姻出現問題。佢結左婚5年(冇小朋友), 頭1,2年都冇問題,但之後佢發現個c6出面借左好多錢,有幾十萬, 但比老婆識穿左之後都仲成日賭, 佢乜辦法都諗過, 連外 ...

應該要賣同快d tim,

大宅

梗係賣 la !就算收o左果個女人 d 錢,都唔需要內疚/唔好意思 ga wow.咪當個女人幫佢老公還債 law!佢老公冇本心在先,就算你個 fd 接受o左果100萬都冇賺多佢 ga,都唔知回唔回都本 tim wow,之前你果 fd 幫佢老公還o左咁多。

水晶宮

賣.賣.賣.賣.賣.賣.賣.........

原文章由 toffeetong 於 07-7-14 20:50 發表
自由太多會令世人失去平衡

伯爵府

2023年兔年勳章

原文章由 judychung 於 07-7-16 16:05 發表
of course賣啦:tongue: 仲要快手驚個女人反口tim 呀, li d 男人唔洗恨ga, 你朋友都為佢付出過, 咪當係補償law, 唔洗覺得好似好衰ga, 做人梗係咁ga la, 既然佢c6咁衰, 洗mug再為佢諗咁多, 保護自己生活要緊. :tongue:

200% Agreed!!

大宅

原文章由 judychung 於 07-7-16 16:05 發表

AGREE:tongue: :tongue: :tongue:

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 mickeywinnie3 於 07-7-16 19:36 發表

我想問賣出左未呀? 係就要慶祝下嘞
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

翡翠宮

SORRY 我無睇內文原來係咁架:lol :lol 如果我係個老婆, 既個老公出面有第二個自己又無小朋友既一百萬少左D, 我會再吊高D黎賣, 最好係一百萬CASH+多一層樓咁就即刻離婚呀 真係有D既事發生在呢個咁現實既社會 我係個老婆要咁樣笑啦
原文章由 siufung 於 07-7-14 14:10 發表
最近見番個冇見好耐0既朋友, 同佢傾計, 知道佢近兩三年婚姻出現問題。佢結左婚5年(冇小朋友), 頭1,2年都冇問題,但之後佢發現個c6出面借左好多錢,有幾十萬, 但比老婆識穿左之後都仲成日賭, 佢乜辦法都諗過, 連外 ...

大宅

賣......可以同個衰人離婚仲有人找埋數,你朋友依家直頭行緊運~

複式洋房

AGREE!

其實筆錢用來還債之後就系你朋友將來嘅贍養費, 你朋友就算唔應承個女人, 告佢老公通姦都可以攞到,100萬會唔會少左D, 可以緊系要多D!

原文章由 janetgordon 於 07-7-17 16:14 發表
賣......可以同個衰人離婚仲有人找埋數,你朋友依家直頭行緊運~

複式洋房

緊係賣啦,
正當自己想掉舊垃圾落海之際,
後面有人拍拍你話比一百萬你叫你比舊垃圾佢,
咪當"廢物回收"囉,
無謂做成環境污染呀!

男爵府

sold喇~

甘既人都唔值呢個數,快d成交喇!
離開左佢,仲有大把好日子,好人等你~

知足常樂     平凡是福 

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至