懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 照一次超聲波幾錢???

我想問下,我之前睇開個醫生,但係我而家唔想去睇佢,但係又想知阿b幾重,咁我轉去第二個醫生度照,會唔會冇咁好•

別墅

唔緊要快d搵個夾架啦..

你幾個月呀...

別墅

i want to record my 超聲波 also.. would you please PM the address & tel to me???

Many thanks!!

洋房

Mrssofion 寫道:
唔緊要快d搵個夾架啦..

你幾個月呀...

我而家就黎34週啦,預產期係下個月22號,而家都好心急搵醫生照•

別墅

dong dong

你去私家定政府生先如果係私家34週建議你唔好轉啦... 你個醫生跟左你咁耐有晒你既record同血report如果你再轉新醫生無你既資料唔係太好囉我想...

洋房

我係o係政府生,所以先至諗住轉,因為政府都唔會幫我照下bb有幾重,我自己都心思思想知•

大宅

好媽媽勳章

我個醫生都差唔多.... 但係就$560一次,另外度頸皮及結構性就另計.... 馮醫生 係旺角...有需要就pm我啦...
CANDY_SAMSON 寫道:
我個醫生係佐敦, 係女醫生, 我覺得佢幾細心架.
我差唔多三個幾月開始睇, 每次超聲波 (連一盒VHS, 每次帶返去繼續錄) 如果唔要葉酸同鈣片一次$600.-; 每四個星期覆診一次 (即睇左四至五次); 然後三十週左右後三週睇一次; 跟住就三十六週左右就兩週睇一次; 即前後約共睇十次左右啦.
如果做埋OSCAR + 結構性就另加約$1,000.-左右.
要資料可PM我比佢地址你.

複式洋房

我想請你攞馮醫生個地址/tel.謝,我睇過睦X寧,因我不是懷孕,想CHECK吓婦科,就收我700

首頁

尾頁

跳至