自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 終於應承o左佢離婚啦

你好勇敢啊, 加油!!!!!Wish u all the best. :-P

大宅

好媽媽勳章

唔緊要啦,當過新生活羅
快樂可人兒
:-DResults:

複式洋房

多謝咁多位, 依家下一步要做o既我跟本唔知係咩, 好似先要開始分居, 滿一年後先可以申請離婚, 依家最無辜係個囡, 我真係唔識點解釋佢知爸爸媽媽要分開, 因為每當佢掛住爸爸, 都會係咁問我問到我唔開心為止, 佢只得兩歲, 唉, 都唔知點算

winnie108 寫道:
我唔會講得咁偉大, 我係過來人, 明白果種心痛既感覺, 不過清楚了解到愛一個不再愛自己的人, 是一種對雙方的折磨。

放心, 時間是最好的良藥, 不久當妳回頭看這件事時, 妳會不再在乎, 甚至懷疑當初為何會這樣傷心。

2007 又是新的一年, 祝妳很快可以忘記不開心的事, 重新開展開心新生活。

複式洋房

佢話我知我脾氣好大, 成日都好唔俾面佢, 佢已經忍受o左好多年, 依家已經係到o左完全覺得無o左愛, 可以一d 都唔重要, 亦無感受到我係一個老婆, 唔知老婆係咩, 曾經有試過迫自己對我好, 不過無動力亦做唔到, 但佢從來都講過我知我脾氣有問題, 佢寵壞o左我, 我已經唔知點再令佢回心轉意, 雖然仲好想, 但真係唔知可以點做~~:-(

ohnono 寫道:
可否講你離婚的原因?

大宅

佢個心巳經無咗妳,快放手係明智既!對自己亦都好,時間係醫冶感情創傷最好既良藥!!!!!!
朋友,你變了沒有? 離上次衝動已經多久?
何時發現笑聲都可以心痛快樂也可以哭!!! 
解釋不透,時間...教了你智慧沒有?!
還是會揀擇處理傷口 !
原來每事本質一貫如舊,沒有帶喜與悲 ,
變的只是你的感受...........

子爵府

咁你係咪真係咁唔比面佢嫁?
佢咁絶,可能係佢嘅籍口黎! (何況你地重有個2年歲嘅囡囡呢)

珍珠宮

加油, 好好生活落去 :-|

禁止發言

別墅

脾氣大都係一個問題,間接做成佢向外發展,唔鍾意同你一齊,因為壓力好大。我老闆好惡對我,我都覺得好大壓力,佢一失縱,我都覺得興鬆好多。
:verycold: :verycold: :verycold:

首頁

尾頁

跳至