跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: 屯門元朗天水圍媽媽入黎傾~~PART 3

sennywoo 寫道:
十分鐘前係屋企感覺到地震...成座樓足足左右搖左成十幾秒...連隔離屋企都feel到...到依家仲好驚呀... :-( :-( :-(

我老公既阿哥都有打黎問我地有無feel到地震,佢地係荃灣都感覺到,but我地就feel唔到

男爵府

好媽媽勳章

hohei,
退燒!!退燒!!退燒!!

hoheima 寫道:
[quote]
如果pat pat有40度既話, 你要減番一度架...係咪出牙仔呀...咁高燒既...

yes ah pat pat 40degree... i did not sleep last night ah, whole night watching hei hei. The doctor said it's flu wor.. , today bit better la..only 38+

thanks for the care ah [/quote]

男爵府

好媽媽勳章

o岩o岩番到屋企, 1 d 都 唔覺!!

十分鐘前係屋企感覺到地震...成座樓足足左右搖左成十幾秒...連隔離屋企都feel到...到依家仲好驚呀... :-( :-( :-(

大宅

哎呀! o甘快part 3, 我都報到先
hoheima, hohei會唔會係出疹呀, 連燒左2日, 你留意下hohei 身上有無暗暗紅點, 不過唔使擔心,hohei 好快無事, hohei 加油, 熙熙同ee同你打氣, 快d退燒,退燒...
8:30左右我都覺地震, 我座係梳化度覺得郁,我問我老公佢話無,第二次佢先覺

男爵府

早呀

男爵府

之前邊個話有雪印3號仔呀..?

大宅

係我呀,我有2罐咁大把,你要的話比你...

唔知點解今日上唔到msn???你地係咪呀???

男爵府

marcusmom 寫道:
[quote]

係我呀,我有2罐咁大把,你要的話比你...

唔知點解今日上唔到msn???你地係咪呀???[/quote]

係呀, 我要呀...唔該晒..
msn上唔到呀, ada都話上唔到, 我連web msn都上唔到呀...但個bk成朝都無乜人上網

大宅

senny,

無問題...見到你時比你.
我份禮物會唔會太阻住你屋企呀,但我自己就好鐘意拉,因為我唔想小朋友去街玩波波池呀,怕佢好多菌.

各位媽媽:

拆左禮物未呀???我噚日boxing day拆左lu...份禮物我好鐘意呀,多謝duck_duck...

hoheima,

hohei點呀?今日仲有無發燒添呀?其實細路你病好正常

大宅

早呀~
今朝忙到c...趁e+食飯前走上來偷下懶...

hoheima,
唔好咁擔心啦...有我地幫hohei打氣, 好快退燒無事...

marcusmom,
我都拆左禮物啦....份禮物歸阿仔所有...

哎呀...原來已經第3回....報到先...

個日小飛女玩得好happy呀...多謝各位ee同小朋友仔... 仲有呀...真係唔好意思...唔知各位咁好d酸辣野...唔夠食tim.. 下次新屯中pg再整過大家食... :mrgreen: :mrgreen:

大宅

開左part 3 啦, 我都上來報到先, 雖然遲左少少

我都好鐘意份禮物呀, 不過婆婆就投訴緊無位放lor....

hoheima,

今日 hohei 好返未呀?? 你係唔係睇黃國榮? 之前昊廉睇左佢一次, 以後我唔會再睇佢

今日我都係上唔到msn, 原來大家都係甘, 等我仲以為放假時公司個 it team upgrade 左個system tim 呀

hohei 快 d 好返唔好要媽媽擔心呀!!
17/2  3.14 kg23/2  3.28 kg01/3  3.40 kg07/3  3.61 kg17/3  4.14 kg22/5  6.43 kg24/6  7.20 kg

大宅

我囝勁鍾意食d魚油呀, 唔該晒 ada~~

ada & duck duck,

我要比返幾錢你地呀?? 請 pm 我 thx

我會儘快入返比你地

17/2  3.14 kg23/2  3.28 kg01/3  3.40 kg07/3  3.61 kg17/3  4.14 kg22/5  6.43 kg24/6  7.20 kg

珍珠宮

大宅

整左大半朝,終於將24號d相upload左落我地本相簿度了,大得閒去睇睇. 逸逸爸好似開始用熟左部相機咁,d相都影得唔錯喎,唔駛開閃燈都幾好.(嘻..自己讚自己個老公添 )

男爵府

我終於上到黎啦,今日成日都上唔到 :-(

伯爵府

sylviawong 寫道:

me 2 :-( :-(
星期五是無飯主婦日

伯爵府

fionafiona 寫道:
我囝勁鍾意食d魚油呀

JACK都係呀
星期五是無飯主婦日

男爵府

adacheung1972 寫道:
[quote]
fionafiona 寫道:
我囝勁鍾意食d魚油呀

JACK都係呀[/quote]

我個女完全唔鍾意食呀...俾左少少佢, 即喊轉身唔要呀..
我都試左少少, 好酸呀...可能係咁, 所以阿女唔鍾意食

男爵府

adacheung1972 寫道:
[quote]
sylviawong 寫道:

me 2 :-( :-( [/quote]

你地都好呀...之後都上到, 我成晚都上唔到呀....好鬼慘呀 :-( :-( :-(

男爵府

小飛飛 寫道:
marcusmom,
我都拆左禮物啦....份禮物歸阿仔所有...

仲有呀...真係唔好意思...唔知各位咁好d酸辣野...唔夠食tim.. 下次新屯中pg再整過大家食... :mrgreen: :mrgreen:

禮物我都拆左啦, 我同老公都覺得幾正, 但阿女未識玩住...
個日澄澄失禮晒, 無鬼用, 成日都扭計, 都唔知點解每次咁多小朋友係處, 就好似變左塊貼物膏藥咁...真係激死

小飛飛,
你d野真係好好食呀...整多多都食得晒

首頁

尾頁

跳至