想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: Day 20 幾入黎一齊等 Bingo//Part 13

iloveandy, 你又係劉華 fans?

霖霖, 無分前後架, 一人一條跑道, 我地係一齊行架嘛.

別墅

Re: Day 20 幾入黎一齊等 Bingo//Part 13

我今日又好黑

早2日我用排卵條驗...好隱約見到條好淺既下線, 咁我見仲未黎, 今日用左驗孕條..白雪雪...其實一早知道無可能bingo, 但又忍唔住走左去驗, 今早仲探左熱..有成37.12度, 個天唔好玩我啦, 係黎m既就快d啦, 我想快d重新開始. :-(

另一樣黑既..就係我今日帶左中醫返公司食, 點知瀉左, 整到我成條褲有一達黑色, 真係黑到痺.

大宅

霖霖,
你37.12好高喎, 今日第幾日高溫呀? 仲有我想問下你係咪同個中醫有仇, 點解要食左佢既?
霖霖 寫道:
我今日又好黑

另一樣黑既..就係我今日帶左中醫返公司食, 點知瀉左, 整到我成條褲有一達黑色, 真係黑到痺.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

霖霖,

唔駛要, 笑番啦 :mrgreen:

大宅

霖霖, 我今晚一定認得你啦 條褲黑左一達
我上個 cycle 冇排卵都忍唔住驗啦, 呢種心情我好明白架, 唔駛唔開心喎, 一日未嚟 m 一日都有希望, 一次唔得咪下一次囉. 一齊加油

大宅

霖霖,

boboT講得啱, 我地好似係運動場到跑步咁, 每人有自己嘅線道, 見到隔線嘅戰友咪say hello, 交換下心得, 互相鼓勵下問候下咁囉!

boboT 寫道:

別墅

我不嬲都無量體溫的, 因為蕭e生叫我唔好量, 今早我量, 係想預計一下會唔會m come, 做好準備咋!!!!

喔...打錯字俾你捉到tim, 如果我食左何ec, d姊妹一定唔會放過我.

有架啦 寫道:
霖霖,
你37.12好高喎, 今日第幾日高溫呀? 仲有我想問下你係咪同個中醫有仇, 點解要食左佢既? [quote]
霖霖 寫道:
我今日又好黑

[/quote]

大宅

霖霖,
如果你冇排卵又冇理由咁高溫架喎.

別墅

boboT 寫道:
霖霖, 我今晚一定認得你啦 條褲黑左一達
我上個 cycle 冇排卵都忍唔住驗啦, 呢種心情我好明白架, 唔駛唔開心喎, 一日未嚟 m 一日都有希望, 一次唔得咪下一次囉. 一齊加油

我晏就去買過條褲先, 俾人認出左了.

知道既了...如果等多一星期未黎既, 我諗我要返去醫生度, 叫佢俾藥我通一通佢, 等我快d可以再開始, 有你地既鼓勵, 我會努力的.

別墅

bbqqcome 寫道:
霖霖,

boboT講得啱, 我地好似係運動場到跑步咁, 每人有自己嘅線道, 見到隔線嘅戰友咪say hello, 交換下心得, 互相鼓勵下問候下咁囉!

[quote]
boboT 寫道:

[/quote]

知道啦...我地要一齊跑到去終點

別墅

有架啦 寫道:
霖霖,
如果你冇排卵又冇理由咁高溫架喎.

我都唔知播...等我睇番自己mark既temperature先.

大宅

霖霖, 如果過多一星期都未嚟, 應該係驗孕先啱喎
唔駛買過條褲咁嚴重下話
霖霖 寫道:

知道既了...如果等多一星期未黎既, 我諗我要返去醫生度, 叫佢俾藥我通一通佢, 等我快d可以再開始, 有你地既鼓勵, 我會努力的.

男爵府

霖霂,
你呀...唔好咁渣仔成日 :-( ,唔好成日諗埋d唔好嘢嚇自己,個人開心d好運就會跟住你!
Nonstop Shopping 網址 - https://www.nonstopshopping.co/

一向以顧客為先,以服務取勝,客人遇有任何問題, 都會盡力解答。

別墅

唔驗了..我有記錄係62日先黎m, 仲要食藥先黎, 所以我都係唔敢奢望, 祗係想快d新既開始, 積極面對. :mrgreen:

boboT 寫道:
霖霖, 如果過多一星期都未嚟, 應該係驗孕先啱喎
唔駛買過條褲咁嚴重下話[quote]
霖霖 寫道:

[/quote]

大宅

keroro, 咩叫"唔好咁渣仔成日"?

大宅

霖霖, 咁你 last dodo 係幾時呀?

大宅

tissue, 我都唔明呀
kennisip 寫道:

別墅

boboT 寫道:
霖霖, 咁你 last dodo 係幾時呀?

我都唔記得幾時...因為我今個cycle放棄了, 仲有, 老公成日出左trip, 都無點做過功課.

大宅

喂喂......您地都未答我架
今晚會唔會"set埋頭,化行粧"架?

別墅

boboT 寫道:
tissue, 我都唔明呀 [quote]
kennisip 寫道:
[/quote]

我明wor...我同keroro無代溝

首頁

尾頁

跳至