親子旅遊

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

回覆:今日有介紹兒童打工王國KidZania

星期六得5小時玩10-3,夠唔夠時間玩,多人嗎?可以玩到幾多樣呢?

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我舊年暑假去,超好玩。值得再去。

男爵府

男爵府

男爵府

男爵府

回覆:cylee_hk 的帖子

佢話如小朋友夠8歲,可不用大人陪伴,如無大人入,咪無得影相罹,如大人跟入,有咩做呢

男爵府

回覆 KHW1 的帖子

Help them to queue

子爵府

超級好玩 !

上hotels2泰國(改英文) 買票平D架 !

男爵府

回覆:cylee_hk 的帖子

要排隊架?

男爵府

回覆 KHW1 的帖子

Yes. But not too long except the Pilot

男爵府

回覆 KHW1 的帖子

上年我個仔得4歲都係佢自己入去玩架咋 (除了飛機司影唔到及望唔到外)
其他的我們都係企埋一邊睇住, 睇到又影到架

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

大宅

請問中間可出去食野再返入去玩嗎??

大宅

入面已經有野食賣, 有魚生壽司, 爆谷三文台, 亦有真正可買野食既麥當勞

supericy  thx 小小魚兒.....即係玩幾個鐘唔使出黎  發表於 14-4-21 21:58

別墅

回覆:Tigerpooh 的帖子

請問係咪大人小朋友一齊買飛入場?入到去樂園再分唔同工作,小朋友就入去玩,而大人唔入得??請問樂園係邊個位置呀?

別墅

引用:入面已經有野食賣,+有魚生壽司,+爆谷三文台

原帖由 小小魚兒 於 14-04-17 發表
入面已經有野食賣, 有魚生壽司, 爆谷三文台, 亦有真正可買野食既麥當勞
因為想同老公輪流出去行陣街所以要輪流睇住仔仔,咁可唔可以中途出去再入番去架?

男爵府

Tabasco-vic 發表於 14-4-30 07:15
請問係咪大人小朋友一齊買飛入場?入到去樂園再分唔同工作,小朋友就入去玩,而大人唔入得??請問樂園係邊個 ...

KidZaniaat 5/F Siam Paragon (very easy to go)

係一齊買飛入, 入到去搵自己鐘意的工作排隊就得, (無限時段的,(唔似得台灣果個咁煩, 限時限刻, 累死家長) 一做完就開下一場, 所以通常唔便點排就有得玩)

佢地d工好open 的(除了飛機師睇唔到外), 實影到相, 有d 工作直情可以跟住佢尾一齊做( 如速遞員, 警察去捉賊...)

2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

別墅

引用:Quote:Tabasco-vic+發表於+14-4-30+07:15+

原帖由 Tigerpooh 於 14-04-30 發表
KidZaniaat 5/F Siam Paragon (very easy to go)

係一齊買飛入, 入到去搵自己鐘意的工作排隊就得, (無限 ...
多謝你講得咁詳細呀 本身都諗去台北定去曼谷好,宜家可以直接揀泰國lu 又可以同仔仔去游水 過一個開心暑假

瑪瑙宮

好媽媽勳章

回覆:今日有介紹兒童打工王國KidZania

男爵府

Tabasco-vic 發表於 14-4-30 11:35
多謝你講得咁詳細呀 本身都諗去台北定去曼谷好,宜家可以直接揀泰國lu 又可以同仔仔去游水 過一個 ...

6個月 8.57kg

子爵府

引用:Quote:原帖由 Tigerpooh 於 14-04-30 發表K

原帖由 Tabasco-vic 於 14-04-30 發表
多謝你講得咁詳細呀 本身都諗去台北定去曼谷好,宜家可以直接揀泰國lu 又可以同仔仔去游水 過一個 ...
我想問,咪去到先買飛?

首頁
12345...8

尾頁

跳至