懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 永遠的小天使...

小程程,

睇左妳的文字, 我真係好難過:cry:

有時, 得我一個夜晚係屋企, 睇住我依家的bb, 都會細細聲問佢係唔係上年來唔到的天使仔... 佢笑笑口, 好似真係答我呵 !

人地說twins 係有心靈感應, 妳的天使仔一定會同你地一起, 時刻感受到你們對他的愛的..

男爵府

小程程,

見到呢個post, 真係覺得好突然~
我地所有8月媽咪都會支持你, 替你加油! 好好照顧哥哥!

男爵府

小程程,

我都有睇過你嘅post, 亦都係因為咁, 我間唔中都會去twins嗰個topic睇下你嘅消息

我由一開始睇你嘅post, 知道細佬有事...我就為你感到傷心
但係你同你老公都真係好勇敢好勇敢

睇左你e個消息, 我真係忍唔住d眼淚, bk媽咪都講晒我心裡面想講嘅說話, 我都唔再唔知道可以講d咩

我地所有媽咪都好支持你嫁, 你要振作, 好好照顧大佬

希望如你所願, 下年生返細佬返黎

祝福你及你家中各人

大宅

小程程. 自從你照左超聲波知道細孖 心臟有事. 我都一直好留意你和你的孖b. 到你出post話孖b 出左世. 後來細孖 都可以出院. 心裡想點解醫院比細孖咁快出院. 仲以為細孖雖然先天都有d事, 但應該可以無問題. 都鄧你放心d, 但突然知道細孖走左. 我都忍唔住流淚. 個心真係好難過.

小程程, 你和你先生都好勇敢. 細孖雖然係世上好短, 但佢得到你的愛. 我相信佢會係一個快樂的小天使. 回到天父的旁邊.

男爵府

小程程,

睇完你既post, 我都好難過........
正如其他媽咪所講, 你同你先生要振作呀!!! 好好咁照顧哥哥, 雖然你地同細佬相處時間只得一個月, 但細佬已感受到你地對佢既愛, 佢依家只係暫時同你地分別, 下年你再生bb時, 一定會同佢重聚的!!

大宅

唔好咁傷心了,好好珍惜現在,哥哥都好需要你的.佢會知道你唔開心嫁....
豬丙豬丙......

子爵府

唔好唔開心啦~~~
都唔知應該講d乜黎安慰你添......
總之而家仲有哥哥嘛~~~
連埋細佬個份一齊比哂哥哥啦!!!

大宅

小程程,
雖然唔知你之前既事, 不過睇呢個topic都想上o黎同你講聲, 要振作~
細孖雖然同你地相處既日子好短, 不過總算有過開心既時間, 就好似你家人講, 佢唔想你地一生為佢既身體煩惱, 所以選擇離開. 細孖會o係天堂看顧你地, 你要好好照顧大孖呀~
加油~

男爵府

畀面勳章

睇到眼濕濕 :-(
點都好啦,比心機湊大個大b~
祝早日收拾心情
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

大宅

小程程,

你要加油, 唔好咁傷心了, 你自己都要保重身體呀, 好好照顧大b, 細b都唔想見到你咁架!!!

該用戶已被刪除

大宅

小程程,
你同Adrian都好勇敢,Adrian雖然知道自己身體唔好,仍然好勇敢地出世,同爸爸媽媽哥哥相處左一段短但係好開心o既時間,小程程,你都好勇敢去照顧Adrian,相信Adrian小天使會o係天父o既懷抱生活得好開心!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

睇完好想喊~不過希望你唔好咁傷心,你要努力照顧哥哥呀

大宅

小程程,

你同你先生已經好勇敢同盡力照顧Adrian架啦!佢一定感受到你地嘅愛,亦會喺另一個地方祝福你地。請好好保重,除了照顧自己及家人外,亦為小天使的再臨作準備。加油呀!永遠支持你!

大宅

唔好咁傷心la, 你地仲有哥哥要照顧架~

大宅

忘記過去, 努力現在, 抱擁將來.

男爵府

睇完真係好唔傷心...眼都紅晒...:-(
你地要好好湊大哥哥, 唔好記住d唔開心o既野...
要比個幸福o既家庭比哥哥...加油...

男爵府

好媽媽勳章

teresa621 寫道:
睇完好想喊~不過希望你唔好咁傷心,你要努力照顧哥哥呀

agree~

大宅

小程程,

After reading your post, I cannot stop crying. As a baby's mom, I know it's difficult to accept this. I think that you are very brave and wish you and your family can overcome and be happy!

大宅

小程程, 估唔到件事黎得咁突然, 我睇完都好唔開心,都唔知應該講乜.

其實你同你老公已經俾左最好嘅 adrian, 我相信佢都知道, 並安息主懷, 你地兩公婆要振作, 仲有哥哥要你地照顧, pray for you and your family

我要學習做會笑的媽媽

首頁

尾頁

跳至