自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: Prison Break 《逃》

頭先啱啱睇完第2集,睇完5捨得去瞓,要上下網再見多wentworth 幾面先得~~
我頭先眼定定望到佢實,耳仔差不多貼咗埋部電視到聽佢把靚聲,佢真係太吸引la~
但最後佢比人切toe,我5敢睇呀~~陰公~ :-(

水晶宮

成日話巨咩11國血統,一對夫妻得兩個人種,即系話巨要抄曬屋企對上六代家譜 邊個甘得閒 ?-(
少奶奶的身份,丫頭的命...

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

我諗都應該cut咗架la,陰鬼公~~ :-(
下集講michael會去醫療室見sara e生包隻腳,
覺5覺影親michael去醫療室拍既手法比人個感覺好舒服~~

洋房

我看到第2季了、开始逃亡了真的好紧张、我两天看完第一季22集.我老公讲我太夸张 生日:1972年6月2日

出生地:英國牛津郡

全名: Wentworth Earl Miller III

暱稱: Stinky

Went

Miller

身高: 6' 1½" (1.87 m)

畢業於普林斯頓

有非洲,牙買加,英國,德國,法國,荷蘭,黎巴嫩等血統

他的兩眼不同顏色,左眼是綠色,右眼是淡褐色

他的媽媽,Roxann,是特殊教育老師,畢業於耶魯

他的爸爸, Wentworth E. Miller II,是個律師,也是畢業於耶魯

他有兩個妹妹,Gillian跟Leigh,Gillian是律師,Leigh也正在就讀法學院

作品表:

1. "rison Break" (2006) TV Episode 越獄

2. "Ghost Whisperer" 
 (2005) TV Episode

3. Stealth (2005) 機戰未來

4. "Joan of Arcadia" (2005) TV Episode

5. Underworld (2003) 決戰異世界

6. The Human Stain (2003) 人性污點

7. "Dinotopia" (2002) (mini) TV Series

8. Room 302 (2001)

9. "ER" 
 (2000) TV Episode 急診室的春天

10. "Time of Your Life" 
(2000) TV Episode

11. "opular" (2000) TV Episode

12. Romeo and Juliet (2000) 
羅密歐與茱莉葉(不是李奧納多的那個版本)

"Buffy the Vampire Slayer" (1998) TV Episode魔法奇兵

大宅

畀面勳章

Agree!!! Irresistible.

個男主角對眼"正"到佢丫

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

我已經睇晒season I ,season II 都睇到第六集了...
呢套劇集真係好勁,一睇就唔可以停,追劇追到精神分裂咁好慘架!
依家我有排等仲慘呀....

男爵府

我上個星期用三晚放工返屋企既時間煲晒season 1, 同老公變左安安, 佳住!!! 但真係好正
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

別墅

我的新偶像 Wentworth Miller, 愛死他了 !!

伯爵府

我已經睇晒season I ,season II 都睇到第7集了
season II 比較血腥 :mrgreen:

vicky 寫道:
我已經睇晒season I ,season II 都睇到第六集了...
呢套劇集真係好勁,一睇就唔可以停,追劇追到精神分裂咁好慘架!
依家我有排等仲慘呀....

首頁

尾頁

跳至