懷孕前後

跳至

首頁
12345...9

尾頁

子爵府

Re: 我入左美贊臣BB會,佢地話要私家醫生FORM先有3罐A+送

我入左會 + 私家填埋 form, 都冇奶粉送 >.<

複式洋房

Re: 我入左美贊臣BB會,佢地話要私家醫生FORM先有3罐A+送

我都想要Form, 可否e-mail 給我

[email protected]

Thanks!

大宅

牛年勳章 開心吸收勳章

I want to this from, can you PM/e-mail to me?? Thank you very much!!!!
e-mail : [email protected]

別墅

Please PM me the form. Thanks.

大宅

我都想要form pls pm to me thnx

大宅

我都想要form啊!

Please send e-mail to: [email protected]

民房

could you pls the form to: [email protected]?

複式洋房

Please kindly send the form to me.

Thanks so much.

Yunyun18

大宅

我有Form呀,不過是之前的媽咪E-mail俾我 ,唔知佢是否介意我再E-mail俾你地 (應該得掛,唔得就pm我啦!)

我搵下部電腦有無save到張Form先!講明先,我未必搵到,搵唔到唔好罵我呀!

我是咁樣取奶粉的:

先用入會介紹表格,取了1罐~等了成15日左右先寄來!:tongue: (等了7日,我打過電話問過,煩下佢地,話BB好想試佢地奶粉,話bb食緊的奶粉唔好,去不到便便,叫佢快d同我入會,俾罐sample我試,之後7日後就收到)

(收到奶粉第2-3日) ,我再用取3罐的Form,Fax去取,
fax完我第2-3日再call(大概啦,忘記了),因為已有會員號碼,好易跟進到,confirm了送貨日子,約再等了7日先收到。(我話,醫生話你地隻奶粉好喎,叫bb試下轉食你地,我心思思好想試,聽醫生話麻,我幾時可以收到奶粉呀?好多謝你地肯俾我bb試呀!試得好一定食你地的!)

我共取了4罐

佢仲有俾一張惠氏入會表格我,不過我BB無食惠氏,所以無入會,唔知有乜送的。

大宅

搵到張form啦! 原來我有keep低........係資源回收筒內

我send給你地啦!見到E-mail有留低就send啦,無就唔理太耐的話我又唔理07年開始的就send啦。
~send到幾多就幾多啦,女女起床我就去服侍佢架啦!

大宅

我send完啦!呢幾個媽咪cherrycc,PurpleB,davidyu見不到佢地個E-mail,我無法send lu

大宅

can you send the form to me....tks!

大宅

小咪媽 :

請e-mail 給我 [email protected]

謝謝

大宅

我都想要份form, please e_mail 比我, [email protected]

男爵府

我都想要~~可以e-mail俾我嗎
THANKS!!!

大宅

畀面勳章 陪月勳章

我都想要~~可以e-mail俾我嗎

THANKS!!!

大宅

can you send the form to me....tks!

複式洋房

oh, 請問可不可也給我 (A+ 同埋惠氏)? [email protected]

thanks.

大宅

全部已寄出,請大家check check睇下收唔收到。

大宅

我雖然來遲了,可否也email給我?
謝謝你!

首頁
12345...9

尾頁

跳至