嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

我搵到gmarket有, 仲係worldwide shipping!
Discount $138,000 + 12,210 shipping = $150,210 ~ HKD 1,045
咁睇又唔係貴I-angel好多咋喎〜 :D

http://english.gmarket.co.kr/cha ... +%BE%C6%C0%CC%B6%FB

btw, 你地會揀乜色呀?

男爵府

2024年龍年勳章

回覆 cathypeko 的帖子

Haha我下午都search到,order了coral!比interpark order貴啲,不過可以慳返代購費

別墅

ck816 發表於 13-3-22 03:11
回覆 cathypeko 的帖子

Haha我下午都search到,order了coral!比interpark order貴啲,不過可以慳返代購費 ...
我諗左好耐都未揀到要乜色.....
CAROL 好靚, 但老公/婆婆"咩"的話又好似唔太FIT佢地....
我估都係要LIME居多, 深藍既實物好似唔多靚~

你介唔介意到貨後做個簡單評價呀?
其實我本身有條combi, 不過真係太重, 所以先諗住買條hipseat試下~

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:除咗 i-angel 仲有邊隻牌子有hipseat o架 ???

Coral係最靚嘅色,所以我買了。基本上婆婆孭都無問題,因為我媽唔老。至於老公,講真佢甚少𧴯,就算𧴯,我都喺附近,啲人都知係佢老婆嘅𧴯帶,應該唔會笑佢平時我𧴯住個仔,佢都會幫我𧴯住粉紅色嘅奶粉袋!

複式洋房

回覆:ck816 的帖子

我都想買,記住收到後話我哋知好冇用

首頁

尾頁

跳至