跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0512將軍澳區型女型仔媽咪

dilyshung :
想請問你個度有無房可以book?甘我地咪唔使偷運我地d雞仔雞女囉,我地每人帶d玩具去都得。

大宅

睛靈勳章 BK Milk勳章

dilyshung,
你個度book房幾$? 我個度:
- 細房 (12人karaok房): $30/hour, max. 2 hours
- 大房 (~40人): $100/hour, min. 2 hours

大宅

Place :
1. Ocean Shores (Tiu King Leng MTR station)
2. Nan Fung Plaza (Hang Hou MTR station)

Date-Time:
1. Sat, Sun, prefer afternoon.

People who like to join (A=Adault, B=baby):
===========================
1. dilyshung-------------(1 or 2A, 1B) TBC
2. gu family-------------(1 or 2A, 1B)
3. fongbonnie-----------(2 or 3A, 1B)

大宅

- 細房 (~30人): $200 for first 2 hrs, then $80/hr
- 大房 (~70人): $320 for first 2 hrs, then 120/hour

fongbonnie 寫道:
dilyshung,
你個度book房幾$? 我個度:
- 細房 (12人karaok房): $30/hour, max. 2 hours
- 大房 (~40人): $100/hour, min. 2 hours

大宅

到時夾$,好嗎
仲有無新提議?
日期定為6月尾�7月頭,好心急

大宅

我可唔可以join埋你地呀? 我住西貢市,但每日返工都經過坑口站, 我成日同阿b去TKO Jusco & 新都城d 商場shopping. 同埋我阿b都係響TKO健康院磅重ga..:-P :-P

別墅

Place :
1. Ocean Shores (Tiu King Leng MTR station)
2. Nan Fung Plaza (Hang Hou MTR station)

Date-Time:
1. Sat, Sun, prefer afternoon.

People who like to join (A=Adault, B=baby):
1. dilyshung-------------(1 or 2A, 1B) TBC
2. gu family-------------(1 or 2A, 1B)
3. fongbonnie-----------(2 or 3A, 1B)
4. Yvonnehon-----------(2A, 1B)

大宅

7月1日好唔好?我囡囡呢個星期要打針,所以想遲一個星期。

gu 寫道:
到時夾$,好嗎
仲有無新提議?

別墅

7月1日我有d事呀:cry: 可唔可以改為7月2日, 8日或9日呀

[quote]
gu 寫道:
到時夾$,好嗎
仲有無新提議?
[/quote]

大宅

我驚8號�9號gu媽會等唔切喎。

7月2號我都ok,9號就唔得,等埋其他人睇吓點。

Yvonnehon 寫道:
7月1日我有d事呀:cry: 可唔可以改為7月2日, 8日或9日呀

[quote]

[quote]
gu 寫道:
到時夾$,好嗎
仲有無新提議?
[/quote][/quote]

大宅

Place :

Date-Time:

3. fongbonnie-----------(2 or 3A, 1B) �Jul 1, 2, 8
4. Yvonnehon-----------(2A, 1B)

大宅

Hi newmum05
禁岩既! 最近好多gathering,好忙禁添,否則我一定參加。7月尾就好D!希望下次有機會join 到啦! Zero

newmum05 寫道:
我可唔可以join埋你地呀? 我住西貢市,但每日返工都經過坑口站, 我成日同阿b去TKO Jusco & 新都城d 商場shopping. 同埋我阿b都係響TKO健康院磅重ga..:-P :-P

大宅

1.gu氏家族
2. Yvonnehon 當然唔少得我啦! 野蠻bb
3. dilyshung, 德德B
4. 我o既惡晶晶都係呀
5.cherie 豬豬都係
6. pandacat_bb (彤彤同昀昀)
7. zzerong626 (宗熹B) 我都係住將軍澳架,不過係隔離會既(0601) 如果時間岩可否比我加入呢?大家BB都差唔多大咋
8. newmum05 (大寶)唔知可唔可以join埋你地班型女型仔媽咪得閒吹下水??

大宅

真係好鬼岩war, 我7月頭要搬屋黎唔到你地班型媽7月頭ga聚會, 下次時間ok一定到!

BTW, 你個b絕對唔係小阿哥, size重量絕對係大阿哥!!

[quote]

zzerong626 寫道:
Hi newmum05
禁岩既! 最近好多gathering,好忙禁添,否則我一定參加。7月尾就好D!希望下次有機會join 到啦! Zero

大宅

If gu 媽 so 心急, 而參加既famiy又得4個(incl. myself), 咁不如好似我提議去我個club house既"BB exploration area", there are mats and toys already, perfect for our babies, free of charge, 唔使book房呀落訂呀咁多野搞. 到時我孖住你地入去就得架啦.

How about we meet on 2-Jul (Sun) afternoon 3:30pm? Please pm me your mobile no. if OK, then I'll contact you.

People who like to join (A=Adult, B=baby):
3. fongbonnie-----------(2 or 3A, 1B) �Jul 1, 2, 8

大宅

呀,無端端甘快手,哈哈。
好呀,又不用$,又可以玩,so good
今次可以有4個家庭好好呀,你睇下為了bb,唉 我地d媽媽
甘有無野要準備?
dilyshung:另外我想請問那裡有沒有地方可以比我餵奶?因為仔仔幾時食我預唔倒時間 唔該

大宅

[quote]
zzerong626 寫道:
Hi newmum05

[quote]

當然啦

大宅

newmum05 寫道:

哈哈哈,你不怕遠,我們怕什麼,哈哈哈
歡迎歡迎

大宅

dilyshung 寫道:
If gu 媽 so 心急, 而參加既famiy又得4個(incl. myself), 咁不如好似我提議去我個club house既"BB exploration area", there are mats and toys already, perfect for our babies, free of charge, 唔使book房呀落訂呀咁多野搞. 到時我孖住你地入去就得架啦.

How about we meet on 2-Jul (Sun) afternoon 3:30pm? Please pm me your mobile no. if OK, then I'll contact you.

People who like to join (A=Adult, B=baby):

好緊張,不知大家是怎樣的呢。
好緊張,可以見倒同年同月同日生的德德b,又見倒充滿神秘感的fongbonnie女女,更會見倒有迷人單眼皮的野蠻bb,好緊張好興奮呀

別墅

係呀!我都好緊張呀! :mrgreen:

gu 寫道:
好緊張,不知大家是怎樣的呢。
好緊張,可以見倒同年同月同日生的德德b,又見倒充滿神秘感的fongbonnie女女,更會見倒有迷人單眼皮的野蠻bb,好緊張好興奮呀

首頁

尾頁

跳至