爸爸專區

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 各位爸爸, 你會否講大話呃你老婆?

該用戶已被刪除

民房

你好 ~ 我只係新手路過 .
講起呢個問題又真係好尷尬 , 你話無呃過老婆 , 又無人信 .
但係當你呃佢既時候 , 又可能係怕為左某 d 原因 , 誤會 , 鬧交 . . . 所以會覺得問題不大.但係當雨過天晴既時候 , 又諗 , 究竟 坦白 係咪真係從寬 呢 ?
該用戶已被刪除

別墅

我係過來人~~坦白...係唔會從寬既 不過唔坦白而被揭發的話 老婆係會更加嬲
heigary 寫道:
你好 ~ 我只係新手路過 .
講起呢個問題又真係好尷尬 , 你話無呃過老婆 , 又無人信 .
但係當你呃佢既時候 , 又可能係怕為左某 d 原因 , 誤會 , 鬧交 . . . 所以會覺得問題不大.但係當雨過天晴既時候 , 又諗 , 究竟 坦白 係咪真係從寬 呢 ?
該用戶已被刪除

民房

chloepapa 寫道:
買左野果陣(尤其相機,鏡頭之類), 一定話好平架, 有d重係二手tim

E?好似我都講過謂

首頁

尾頁

跳至