夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

大陸女人好識耍手段, 你c6現階段是熱戀期及新鮮期, 梗係唔想放手住, 同6299關係如何 ? 可唔可以請佢地幫手 ? 另外好好裝備自己, 唔好令到自己憔悴哂, 有比較之下, 更加覺得個大陸女人高你幾班, c6仲對你厭惡. "活得比佢好"才是, 唔好做傻事, 你死咗, c6玩得仲唔洗有顧忌, 到時最可憐係bb. 不要放棄 ! 明天會更好! 為bb一定要撐下去, 十卜你 !!!!

大宅

樓主;千祈唔好為呢啲衰男人.而去做出一啲傷害度自己既事'咁樣係唔值得架;知道嗎/為左你個小朋友同父母'一要振作呀'所有男人都係咁賤'比人地捉到有小三都死口唔認'重要声大夾惡'話我地唔信佢'重要'一個大話come一個大話'為左你小朋友'父母佢地'千祈唔好輕生呀'如果你重好愛佢既'又想比多次係機曾你老公既話'呢段時間你觀察下佢有冇改變'啦/如果重係冇真心悔改既'呢啲男人要黎都無用/至於你話沒收佢張回鄉卡係無用架.因為佢可以去報失.攞過張快証架.而家最重要係自己手上要學一門好技能'為將來重投社會工作作出準備

複式洋房

回覆:Fonggie 的帖子

個八婆琴日仲有發信息化比佢,話乜唔會再祈望跟他有甚麼關係,只系他想去玩時,可以照樣找他,只當他是普通客人、、、系得呢d地方做的女人,姿色都一定有,我不敢話人家賤,只系自己的人cheap! 好人與壞人他這個時候已不會分,既然話不會有將來,做乜要一齊咁耐?做乜踢後仲要有過份表現出的保護?

複式洋房

回覆:chachamama322 的帖子

為了bb,為了生養我的父母,我會振作!好想回去找媽媽,但他禁止我離開香港,甚麼不放心、、、沒人可以傾訴,沒人可以幫我 、只想離開兩日,暫且丟淡下,但都被人阻止要我回家了、、、星期一又要返工,想舒緩傾訴下都無權利做

複式洋房

引用:為了bb,為了生養我的父母,我會振作!好想

原帖由 Ko123 於 12-06-02 發表
為了bb,為了生養我的父母,我會振作!好想回去找媽媽,但他禁止我離開香港,甚麼不放心、、、沒人可以傾訴 ...
呢個係自己有冇決心,如果咁都話唔得同非法禁錮有咩分別?加油呀!

大宅

回覆:可以原諒老公的不忠嗎?

你老公好自私,叫佢拎回鄉証佢唔比,你想返亞媽度又唔比,你以前咩都聽晒佢話嗎?係時候好好為自己著想下,就算將來你地冇事,你是否也要改變一下自己?永遠都係求人不如求自己。

男爵府

好好的對自己,去享受一下,可以的話,請自己的父母代照顧bb幾天,去一個4-5天的旅游。多認識朋友,特別是有能力的朋友,把自己生活圈擴大。他要見一個按摩妹把自己辛辛苦苦賺的錢榨光,就隨他,笨人做笨事,你幫不了他!要保證家用一分不能少,手上用他的信用卡享受。
不在乎原不原諒,是你需不需要他。需要就叫他回來,不需要就叫他滾蛋!我99說的

大宅

現在不是原諒或信任的時候,是要問你自己到底愛呢個男人到什麼地埗,如果仍愛得深,呢刻乜都唔使做!當然不可以死!.
要做嘢該由他做!佢若迷途知返妳若愛佢唯有比時間冲淡,(鬼叫愛咩)至於信唔信嘅結果根本係睇佢再做啲乜出嚟!唔會因妳信佢就等如佢馬上停止!
所以,妳將專注力習中別處吧!我們在這支持妳!千萬別放棄自己

複式洋房

回覆:PFRC 的帖子

我並非乜都聽曬佢

子爵府

BK Milk勳章

不能退,不能讓步。先讓自己冷靜,好好的收拾自己對他的心情,不論愛好、恨也好,先不要理。他都可以在跟別的女人鬼混時忘掉你的存在,現在也請你一樣,將他置諸腦後,重新看清楚你身邊值得你愛的、關心你的、支持你的。給自己的心放個假,你的心很久沒有為自己而生活了。其他的事,再慢慢來吧!

伯爵府

可以原諒老公的不忠嗎?

樓主要堅強啊

男爵府

男人返上大6,十個十個失守,千祈唔好相信你身邊的C6會例外。男人的生理構造與我們不同,無愛也絕對可以有性;加上神州大地「美女」如雲,要幾靚有幾靚,要幾後生就有幾後生。千萬不要讓C6有第一次,否則鎖鍊都綁佢唔住。

男爵府

男人返上大6,十個十個失守,千祈唔好相信你身邊的C6會例外。男人的生理構造與我們不同,無愛也絕對可以有性;加上神州大地「美女」如雲,要幾靚有幾靚,要幾後生就有幾後生。千萬不要讓C6有第一次,否則鎖鍊都綁佢唔住。

複式洋房

迫他太緊怕有反效果,你唔好做儍事,愛情不是生命的全部。

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 BK Milk勳章

就是因為一直信任,從不過問他!但他偏偏利用信任做一些傷害,現在他出錯了,不懂承擔還怪責愛你的人不信任!
桐桐bb出生2003-5-5 嵐嵐bb出生2012-7-20

別墅

多年的信任竟換來切膚之痛!聽完你的故事我都忍不住落淚
你千祈唔好咁傻,做出傷害自己嘅事呀!無嘢係解決唔到咖,你父母同bb都好需要你,即使你輕生,最痛苦並唔係你C6,而係最愛你嘅人呀!

複式洋房

回覆:cablecabletv 的帖子

公認的好好先生,也會站不住腳,也出賣十多年的感情,背叛了我!我從今以後對所有男人全改觀這個世界上已經再沒任何一個男人可以抵受女人 的誘惑

大宅

我好憎哩D男人!

複式洋房

痛不只妳一人, 我c6今日都係上去搵個骨妹, 我陪妳一齊痛, 一齊流淚。雖然我都有諗過死, 但一想起仲有個仔, 死只會令個小朋友很可憐, 我都放棄了這個念頭。
我c6也不是一次, 我唔知點解d男人點會同d骨妹講感情; 而作為他身邊人, 一點愛也感受不到, 很可悲。我跟他一起已廿二年了, 也攪到如斯田地.......
樓主......大家一齊振作, 未來的路我也很迷惘, 離婚我也提出了, 只是還在拖拖拉拉,足足一年有多, 可恨的我還要為他公司打拚。
CKCK

子爵府

BK Milk勳章

引用:痛不只妳一人,+我c6今日都係上去搵個骨妹,+

原帖由 ckuj 於 12-06-02 發表
痛不只妳一人, 我c6今日都係上去搵個骨妹, 我陪妳一齊痛, 一齊流淚。雖然我都有諗過死, 但一想起仲有個仔, ...
Ivana Trump (Donald Trump的前妻)的名句:(當發現自己的丈夫不忠時)Don't get mad, get everything! 你絕對可以!

首頁
12345...7

尾頁

跳至