烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 我的製成品[Part 6]

Monogram,

好彩今日唔係咁多自由行咋,唔係打尖我實出聲架
[size=large]Honney的美食廣場<b><font size="medium"><font color="CC9933">Honney & Monogram 私房菜

子爵府

Kae, Monogram,

check左啦,到你地
[size=large]Honney的美食廣場<b><font size="medium"><font color="CC9933">Honney & Monogram 私房菜

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

suki^^ 寫道:
mclam,
我係將整成長方形,然後包餡.

OK!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

honney

我報告左啦~~check pm

子爵府

kae 寫道:
honney

我報告左啦~~check pm

ok,快d答我呀

大宅

Honney,
咁快就upload左張相喇喎! 好靚呀!
玩得好開心係咪?

suki & mclam,
你地D包包都好正呀!
suki個芝士餐肉包都好創意喎,我都冇林過將佢地放埋一齊,應該好好味,下次要炒下你呢個包包先得!

kae,
你老公卒之放左工拿?
真係辛苦晒佢呀!真係要比D掌聲香港警察至得。

男爵府

bybyma

係呀,卒之放左工不過又番左工呢。

呢個世貿咁樣比佢攪一攪,d警察就無哂精神,我就攪到唔夠訓頭痛呀。 :evil:

要食粒藥訓啦~~

大宅

早晨!
今朝要同阿囡去參加教堂參加婚禮, 要晏晝先再上得黎lu!
希望佢唔好係教堂大叫大喊喇!

kae,
希望你今日好番晒啦!

男爵府

bybyma 寫道:
早晨!
今朝要同阿囡去參加教堂參加婚禮, 要晏晝先再上得黎lu!
希望佢唔好係教堂大叫大喊喇!

kae,
希望你今日好番晒啦!

嘩!! 好浪漫呀~~

琴晚訓夠今日好精神啦~~

子爵府

今朝個鬧鐘唔識响呀, 七點九至起身呀,嚇死我呀 :-(

bybyma,

玩就麻麻地, 但好累呀, 如要$350,我一定唔會買飛羅,唔值呀因為

Kae,

係呀,佢地真係殘晒呀,又無得訓又無得食仲要捱凍,好可憐呀~
你老公今日駛唔駛返呀?

男爵府

大廚勳章

Good Morning
各位你地好呀,我都整左個blog,不過好少作品,有時間去睇吓la!
My Blog

子爵府

good morning~~

kae,

個女仔有答應呀(不過當時好多人睇住呀,佢地自己都好多朋友係度,所以我自己覺得當時都無得唔答應呀~~ :mrgreen: ),個男仔仲感動到喊呀~~

我都好明白你的感受,好似我見到我老公一樣,佢今日又要出trip啦~~

子爵府

Honney 寫道:
Monogram,

好彩今日唔係咁多自由行咋,唔係打尖我實出聲架

我上次就係見到幾個自由人打尖同埋唔係指定範圍食煙,我咪出聲話佢地囉~~

子爵府

bybyma,

囡囡一定會乖乖嫁~~

Honney,

嘩﹗比著我都嚇一跳呀﹗咁有無遲到呀?

Honney, kae,

聽完你地咁講,我更加覺得d警察好慘呀~~ :-(

funpucca,

好呀,我地會去睇下嫁~~

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

見到你地去完disney 既情況, 我真係怕怕!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

早晨呀, 各位~~

嘩~~無上來2日, 巳去到[Part 6], 恭喜恭喜

Honney, Monogram,
我上次去Disney都係好多自由行打尖, 我都唔明差一個半個半有咩好打尖 玩咩都成日好急成日迫迫迫, 好鬼黑人憎

子爵府

早呀mayuki,

你的傷風點呀?

無辦法,打尖係佢地的文化~~

男爵府

monogram,
我好番好多啦, 多謝關心! 你同2個小朋友幾好嗎?

男爵府

monogram
佢今朝都巳放左工番黎,好在呢2日都有得放假。

去海洋公園又係好多自由行打尖架。

子爵府

mayuki,

你好番好多就好啦~~

我兩個小朋友都好好呀,個大女成日都會撩個妹玩,又要錫抱佢,細女每一次個家姐同佢玩,佢都好有反應嫁~~

首頁

尾頁

跳至