自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

thinkpanda 發表於 12-3-26 16:17
小圈子選舉從來唔係睇邊個「好d」,亦唔係睇邊個符合大多數市民既利益。有時,甚至唔係睇邊個符合「小圈子 ...

我問既唔係點解有呢個結果, 我係問究竟何生出黎做咩?

睇佢做既野, 唔覺得係爭取, 唔覺得係表態, 只覺得佢響度搞事.

伯爵府

好媽媽勳章

因為要既係民主,唔係民主黨。

泛民一直係反對派,要人冇人要經驗冇經驗。若真做特首,第一個最驚就係佢自己。今次民意其實係三個都唔揀。
There's some good in this world, Mr Frodo. And it's worth fighting for.

伯爵府

回覆:[不明白] 如果民主係主流民意, 點解民間選舉唔係何俊仁當選

混水摸fish 又或者何生覺得自己簡唔落?

伯爵府

叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

做得律師更係Y理變道理
更可況何生都唔知衰

珍珠宮

我想生三個 發表於 12-3-26 16:12
就算係普選地區,都唔係個個都可以出來選,選來選去咪又係果兩個黨,唔通我覺得亞賣魚勝靚仔我就可以提名佢?美 ...

3:

你寫咁大篇,我無奶油唔覆你.

两公婆係屋企都會嘈,要唔嘈唯有一人住荒島.

上面一面話公平,公開,公正,轉頭係西環發功,又要面子,又面裡子,上下其手,得佢噏晒.
我想一人一票,到以後真係得爛橙同爛桔揀,都好過今日.
超!cy有本事就靠自己揼石仔揼反黎.唔好靠西環.

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至