夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

anna59 發表於 12-1-15 17:13
樓主,嘩,咁大男人既,你系唔系同佢一齊住?
依家已經系咁,如果結左婚,咁佢癲起上黎山就話:我取你番黎做乜野, ...

佢有時對我好好 但有時真係好不可理諭 要求都好過份
佢好似要張我私有化咁 唔好出街唔好著貝心留係屋企等佢
放工時間過左5分中佢就會係咁打黎 但佢唔知佢真係比左好大壓力我
我有同佢講過 佢話之前都係咁嫁喇 又唔見你之前話有壓力
佢覺得我既壓力係多餘咁 有時我壓力大到半夜係到喊 佢知道就會正常番幾日

ching070707  反轉咁對佢,一放工,3秒打被佢..HAHA  發表於 12-1-17 15:55

禁止訪問

回覆:小manman 的帖子

男爵府

小manman 發表於 12-1-15 17:15
你bf簡直係極品,咁的性格都比佢揾到gf,我諗除左你會睬佢之外,都唔會有其他女仔so佢~~~

佢最過份係佢做 ...
佢就係覺得識唔到個好過我所以到到都唔比我 怕比人搶走我咁
12月31日果日佢黑我面過左12點
因為我放11點 果日佢接我放工 佢話一齊去玩 我話第2日要番工
佢即刻黑面 我話玩到2點走 佢話咁快走不如唔好去
我話一係玩夜D租屋訓 因為我地住離島番去要好耐 第2日又要番工
佢又唔中意 我問佢想點 早走又唔中意夜走又唔中意 我完全唔知佢想點
佢無講野只係黑面 到12點過左 番到屋企訓果時都無同我講過一句野
大佬 我夠唔想番工 玩夜D租屋訓又唔肯 想我點
佢第2日放假永遠早一晚要我同佢去飲野 我放假佢就彩我都有味 有得我自己睇電視
佢話因為佢要番工 咁我要番工佢又要我同佢去飲野
佢到依家間唔中都重會話我12月31日唔比佢去玩

ching070707  真係人都癲...  發表於 12-1-17 15:56

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

趁仲有得揀, 快D換個男朋友啦,如果同佢結婚我保証你一定後悔, 我係真心想你好架

angelwing868  你講得啱  發表於 12-1-25 11:14

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主,你唔開心都係正常的...
因為佢唔去,我都會覺得,真係唔尊重你的家人呀

男爵府

wcpcelia 發表於 12-1-15 18:00
樓主,你唔開心都係正常的...
因為佢唔去,我都會覺得,真係唔尊重你的家人呀 ...

係呀基本上我差唔多個個星期放假都會做完家務(2個人住)
就會去佢DADDY MAMI屋企坐下 但佢一年一次都唔肯去睇下我屋企人
你屋企人要尊重 我屋企人唔係人咩

翡翠宮

回覆 回覆:kaseykit的帖子

呢度個個都叫你同件極品分手咯!!一個願打一個願捱,你係頂唔順既咪分手囉,反正你地又未結婚,結左都係咁話喇,但你又要唔滿意,又要繼續同佢一齊,咁真係邊個都幫你唔到~~±

你同佢幾多歲呀??拍左幾耐拖呀??

其實,你係想我地比意見你or你只想呻下??

男爵府

ewater 發表於 12-1-15 18:00
趁仲有得揀, 快D換個男朋友啦,如果同佢結婚我保証你一定後悔, 我係真心想你好架 ...

其實我都諗過好多次要分開 但我重係愛佢
同埋有D因素 唔係話分手就可以分手
就係知你地好我先上黎傾訴下 唔係我就黎癲

wcpcelia  有D因素? 有咗BB嗎?  發表於 12-1-15 18:07

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kaseykit 發表於 12-1-15 18:04
係呀基本上我差唔多個個星期放假都會做完家務(2個人住)
就會去佢DADDY MAMI屋企坐下 但佢一年一 ...

大家仲未結婚,我諗你真係要諗清楚日後條路如何選擇了...
如果未結婚,巳經心裡有條剌,點樣可以幸福到老呢....

男爵府

小manman 發表於 12-1-15 18:04
呢度個個都叫你同件極品分手咯!!一個願打一個願捱,你係頂唔順既咪分手囉,反正你地又未結婚,結左都係咁 ...

呻下我21佢24 拍左年半

ching070707  重好後生....慢慢黎,,  發表於 12-1-17 15:57

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

基本上呢個男人係冇優點,淨係無視你及你家人已經係廢柴一條:;pppp:香港男人又唔係死晒如果你死都要跟住佢咁勸你唔好怨啦
典解茅lala又要禾千名

男爵府

wcpcelia 發表於 12-1-15 18:06
大家仲未結婚,我諗你真係要諗清楚日後條路如何選擇了...
如果未結婚,巳經心裡有條剌,點樣可以幸福到老呢.. ...

我都知 但真係有D因素唔可以話分就分

雲母殿

kaseykit 發表於 12-1-15 18:07
呻下我21佢24 拍左年半

你仲咁後生, 仲有選擇架喎...

ching070707  咪係,我家姐36先被人睇中,,HAHA  發表於 12-1-17 15:58

翡翠宮

回覆 回覆:kaseykit的帖子

你地咁後生會有乜野因素呢??又無人逼你一定要同佢一齊,依架係21世紀又唔係古代,合則來不合則去,呢個世界無話無左邊個唔得,你又唔係有左佢bb,真係前世欠左佢咩,問題係你自己願唔願意同呢條友分手架姐~~~

不過,你都講左你只想呻下,又唔係要我地比意見你,我都係慳番淡氣暖肚好過~~~

水晶宮

原來樓主仲係個6歲小霸王後母條廢柴仲出過手打你添好心你啦,你知唔知你父母好辛苦養大你架!比佢地知道個女比人打你話幾心痛呀你咁作賤自己跟條廢柴值唔值呀!你地註冊未?如果未你諗清楚你日後條路要點行啦,你係都要中個頭埋去冇人會可憐你架!

瑪瑙宮

樓主您只係話, 講完舒服 d . 您無底線? 也 bargain 唔到.

將來同佢拉埋, 佢都係呢個態度, 或更甚, 對自己屋企人咁, 您都可以接受到?~

翡翠宮

引用: 原來樓主仲係個6歲小霸王後母條廢柴仲出

原帖由 三順 於 12-01-15 發表

原來樓主仲係個6歲小霸王後母條廢柴仲出過手打你添:ange ...
比樓主有講過佢個bf有個6歲的仔咩??有講過佢bf打佢咩??

水晶宮

小manman 發表於 12-1-15 18:37
比樓主有講過佢個bf有個6歲的仔咩??有講過佢bf打佢咩??
你睇番佢之前o既post就知

水晶宮

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ead&tid=4414432
http://www.baby-kingdom.com/foru ... ead&tid=4498398

翡翠宮

回覆 回覆:三順的帖子

佢bf好似得24歲,但個仔已經6歲,咁即係18歲已經搞大人個肚,真係不知所謂~~~

仲要打過樓主添!!

其實一個願打一個願捱,樓主自己都唔為自己打算下,況且睇黎佢都唔係想解決問題,只係想呻下,係咁的情況下佢都無打算分手,咁我地都無謂多事喇!!

renren  第一任醒目閃得快。似乎又係一個願打一個願捱即故事,唔使搭咀同肉緊  發表於 12-1-22 02:08
三順  agree,不過鄧佢父母心痛,自己做人父母唔想見到個女咁慘  發表於 12-1-15 18:50

首頁
12345...7

尾頁

跳至