夫婦情感

跳至

首頁
12345...39

尾頁

伯爵府

Re: 我準備...

sw95 寫道:
佢不停話其實自己係屋企毫無地位, 好慘, 所以先至一時行錯. :-(

咁即係你一早知佢有老婆?

sw95 寫道:
佢carry我去 hr hotel, 話好愛我, 佢自己亦有好大須要

嘩 ....你幾多歲呀? 呢 d 個案...睇電視都大把啦!
sw95 寫道:

你都好有道理, 我真係好想佢係d同事 無面見人

玩女人...d男人只會覺得好威! 其他人會覺得你好蠢! 最終無面見人既係你囉! 你醒未呀?

複式洋房

我係後尾先知 :-( :-(

大宅

咁你都信.....豬la都上樹...
咁冇感情又唔離婚...

伯爵府

sw95 寫道:
佢又話好多年冇同老婆做過

咁呢樣你又幾時知既呢? 好多年都無做過都仍然係佢老婆, 你都仲未明佢老婆既地位?

複式洋房

我依家當然醒左啦, 不過都仲係好 :-( :-( :-(

別墅

你係咪之前就知佢有老婆呀? 咁我勸你唔好咁做喇, 你咁做其他人只會覺得係你唔啱, 如果你再攪大件事, 咪重整cheap自己, 不如當自己時運低, 下次帶眼識人囉! 話唔定你好快會識過個呢,
你應該當無事, 抬起頭, 咪等佢以為你無左佢會死, 千其要三思呀! 唔好做醜人呀!
因為愛...所以等待...

別墅

頂! "話好多年冇同老婆做過" 呢句係狼狗呃野食的必讀句子
咁廢的廢話你都信

sw95 寫道:

複式洋房

mameme 寫道:
[quote]
sw95 寫道:

咁呢樣你又幾時知既呢? 好多年都無做過都仍然係佢老婆, 你都仲未明佢老婆既地位? [/quote]

我後尾先知, 跟住佢就不停話佢老婆不是, 又話好怕佢老婆.

佢老婆既地位?? sorry, 真係唔明, 煩請解釋

洋房

對唔住,我真係唔知話你蠢好定話你意亂情迷好。事到如今,就當係俾鬼壓,以後delete左呢個賤佬,重新做人啦。

複式洋房

masiuling1218 寫道:
咁你都信.....豬la都上樹...
咁冇感情又唔離婚...

當我知道真相後, 佢話會離婚 :-(

大宅

如果你話你慘...佢老婆咪仲慘.....

別墅

"佢話會離婚" 就係第二句必讀句子!

伯爵府

咁都唔明就真係唔怪之得喇 ! 佢講到個老婆咁衰, 到目前都無離婚, 你話喇...佢老婆既地位幾重要! 仲之一句...老婆就係老婆, 你? 算老幾?!

複式洋房

455 寫道:
你係咪之前就知佢有老婆呀? 咁我勸你唔好咁做喇, 你咁做其他人只會覺得係你唔啱, 如果你再攪大件事, 咪重整cheap自己, 不如當自己時運低, 下次帶眼識人囉! 話唔定你好快會識過個呢,
你應該當無事, 抬起頭, 咪等佢以為你無左佢會死, 千其要三思呀! 唔好做醜人呀!

多謝support, 我係後尾先知架

複式洋房

mameme 寫道:

咁都唔明就真係唔怪之得喇 ! 佢講到個老婆咁衰, 到目前都無離婚, 你話喇...佢老婆既地位幾重要! 仲之一句...老婆就係老婆, 你? 算老幾?!

佢話唔想d仔女單親 :-(

翡翠宮

你知唔知佢老婆係邊個呀, 想玩野都係要向佢老婆埋手, 但我覺得你唔抵幫, 你明知佢有老婆都中個頭埋去, 有D攞黎賤, 我唔知當初你個心係咪諗住同佢上完床就可以去取代佢老婆個位置, 希望你今次經一事長一智男人出得黎玩話明比你聽有老婆你都肯中個頭埋去即係等同自剎無人會可憐你, 你要知道佢若然係同老婆有問題就一早離左婚啦, 唔離婚即係仲有感情, 我有個朋友以前專做人第三者我點講佢都唔聽, 仲好意思同我講話個男人只會同佢做唔會同個老婆做, 最後人地個老婆有左BB要同佢分手, YOU SEE有老婆既男人會唔會對你真心呀傻妹. 無同老婆做, 個女人肯個男人都唔得啦 醒下啦, 有時冤冤相報何時了呀, 下次見到呢個人避之則吉罷啦

洋房

阿8 寫道:
"佢話會離婚" 就係第二句必讀句子!

第三句:我真係好愛你架,我無左你唔得架。

伯爵府

sw95 寫道:

佢話唔想d仔女單親 :-(

阿8 會話 呢句係第三句必讀囉

別墅

”佢話唔想d仔女單親 ”

死火!我想爆粗

別墅

係。!!