潮流時尚

跳至

首頁
12345...96

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Re: 有無媽媽是麪包超人fans?

hi
我個仔係超級fans.搞到我都係.
我想問邊度仲有麵包超人d VCD賣?阿仔睇到d碟花晒睇唔到.

大宅

100蚊兩條.....好抵喎
等我今晚都去八吓先

大宅

mikeng 寫道:
HI, WHERE IS 天神村?? THANKS

mikeng
另外荃灣荃錦商場、灣仔集成商場 & 太古康山廣場都有分店

大宅

前幾日係tst既加連威老道買咗一隻only$13,睇過d質素o.k. wor
oscarBB 寫道:
hi
我個仔係超級fans.搞到我都係.
我想問邊度仲有麵包超人d VCD賣?阿仔睇到d碟花晒睇唔到.

男爵府

牛年勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

HOLONGMAMA,
荃錦商場都有咩 我日日經過都唔覺眼bor, 請問地址係邊?
HOLONGMAMA 寫道:
[quote]
mikeng 寫道:
HI, WHERE IS 天神村?? THANKS

mikeng
另外荃灣荃錦商場、灣仔集成商場 & 太古康山廣場都有分店[/quote]

大宅

在商場的正中大道左手邊呀!但就好似要穿多一個商場才到的。我好耐之前買了套totoro龍貓睡衣俾自己呀!咩有面包超人vcd?等我都去睇下先。

男爵府

hellobebu,
sorry,咁係咪要搭扶手電梯上既"新之城"呀?
hellobebu 寫道:
在商場的正中大道左手邊呀!但就好似要穿多一個商場才到的。我好耐之前買了套totoro龍貓睡衣俾自己呀!咩有面包超人vcd?等我都去睇下先。

民房

我都係apm fans! 我都係去"天神村"康怡分店買衫仔呀! 佢哋今期秋冬裝多咗apm. 因為前排同"天神村"講過, 叫佢哋入多啲apm嘅衫褲. 其他玩具就會係啲玩具店或精品店買, "淘大商場二樓有一間精品店有apm啲玩具賣, 仲可以由日本訂貨, 日本個啲款好靚, 好cute架!

大宅

去到荃錦穿去下一個商場(可能要穿多個都未定),總之吾洗上電梯,中央路左手邊。記得吾係穿去千色店那邊呀!希望吾好點錯你啦。

銅鑼灣有間都有好多anpanman東西賣,我見過bb門欄,但過千蚊點捨得買呀!!!滑梯都好盞鬼! :mrgreen:

男爵府

上个礼拜,我在灣仔集成间天神村都買左D衫,其中有一套运动套装只有黄色做特价HK$99, 不过我钟意红色,所以要比贵D。集成天神村行过幾间铺有D不同既麪包超人衫,价钱差不多,仲有对减紧价(幾十蚊)既麪包超人有橡根抽脚挣既拖鞋。

大宅

[quote]
hellobebu 寫道:
去到荃錦穿去下一個商場(可能要穿多個都未定),總之吾洗上電梯,中央路左手邊。記得吾係穿去千色店那邊呀!希望吾好點錯你啦。

wouldbe

喺係荃錦商場第一條行嘅尾二嗰間SHOP,未到第二個商場架

大宅

[quote]
wouldbe 寫道:
hellobebu,
sorry,咁係咪要搭扶手電梯上既"新之城"呀?[quote]

"新之城"嗰個商場係南豐中心嚟架

男爵府

hellobebu, HOLONGMAMA,
唔該哂, 等我放工去望下先

大宅

好媽媽勳章

Joy_E.
就係呢D la .唔該晒.

[quote]
Joy_E 寫道:
前幾日係tst既加連威老道買咗一隻only$13,睇過d質素o.k. wor [quote]

男爵府

hellobebu :

想問下銅鑼灣邊度有好多anpanman東西賣呀 ? THANKS ! :mrgreen:

男爵府

WOULDBE :

對拖鞋真係好鬼4靚呀 ! $50好低呀 !

子爵府

上個月買左一塊麪包超人兒童廁所板$240!
阿仔勁鍾意,因為有音樂又有沖水聲!
如果冬天仲可以加佢已附加的毛巾套套住塊廁所板架!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

大宅

那對拖鞋50蚊真係勁抵呀,我昨日行過天神村見到要$120幾蚊!!! :-( 銅鑼灣金百利(即sogo隔離個商場,應該是這個名呀!)有兩間鋪頭都有好多面包超人賣架,上次我在其中一間見到bb門欄,不過過千蚊呀!!!

民房

我個囡都係勁鐘意麪包超人,
老實講,佢d 嘢又真係幾靚

大家有冇興趣?有就pm我

大宅

Look at this,有面包口水肩賣!!仲有飄零燕海迪!!那kitty手推車毛巾被,也有趣!

http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/user/anpanman1000?

首頁
12345...96

尾頁

跳至