美容扮靚

跳至

首頁
12345...54

尾頁

複式洋房

Re: 我睇左減肥醫生2個禮拜,減左6磅呀!!!

我都想知呀, 請pm比我
[url=]kgraz[/url]

民房

Can you also pm the information to me.

大宅

Hi
Could you please pm me the information. Thanks.

洋房

臭b媽咪,
我同你情況一樣, 而家都係睇減肥醫生, 個半月就減咗13磅, 過程比想像中輕鬆, 之前我有睇陳x明, 真係減得好勁, 但好辛苦, 我呢個醫生指陳醫生d葯太勁, 所以一定心跳加速, 情緒不穩, 塊面又乾, 而家減得幾好 :wink:
仲有我去睇醫生時撞過葉x儀(不是唱上海灘), 田x妮, and 春夏秋冬個女, 可能有artist去睇, 價錢貴過陳x明少少

大宅

angelapytsang,

Could you pls PM your DOCTOR's information to me!

男爵府

臭b媽咪, angelapytsang,
may i have those information pls ??
thx

洋房

peepee and 愛荔枝

I just sent the information to your pm, pls check it.

大宅

臭b媽咪, angelapytsan:

我都想知幾$ & 醫生地址,等資料
pls pm me~thx!!!
一家五口加多隻狗
]

伯爵府

Hi,angelapytsang,

Can you PM the doctor's information to me?
Many Many Thanks!! ^ ^

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

angelapytsang : 可否 send個減肥醫生資料俾我, 因為我要快快減肥, 皆因同事話真的同肥咗好多, 我要做個美麗媽媽, 求吓你呀, 價錢同地址呀. Please help me! [email protected]

伯爵府

I received the information la...thank you so much and I will try!^ ^

洋房

s.man, 健健mum, anitaceci,

I just sent the information to your pm, please check it.

別墅

Can you pm the detail to me.
Thanks!!!!!!!!!!!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都想要呀,thx

別墅

hi,angelapytsang
Cau u send the detail to me.
Thanks!!!!!!!!!!!

別墅

hi,angelapytsang
I receive the information.
Thank you so much!!!!!!!!!!
Can u also tell me how much?

複式洋房

angelapytsang,

Could you pls "pm" me your doctor's information to me!

別墅

我都想要呀,thx

洋房

Pls PM the detail to me. thx

複式洋房

唔好意思,咁夜先覆你地,
因為我通常夜晚先會有時間online,
如果有錯漏既,你地再post黎問我丫!!

首頁
12345...54

尾頁

跳至