親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:有無人試過韓國親子自由行?

See below,

我買package 嘅,2大2細,5d4n cost $13000 including all charges la.(酒店係東大門附近)u add me fb then u can the journey la!
搭oz凌晨12點幾機,去到大約凌晨5點幾, 搭地鐵去東大門大約一個鐘多d! 坐express 就45 mins不過貴一個double , 所以我冇坐!因為酒店要下晝2pm 後先check in! 所以我唔趕時間!

去到酒店"pat"低行李就去左食早餐
Day 1: 朝早去戰爭搏物館;東大門掃街,返hotel叉電,夜晚去明洞食d野,跟住坐纜車上去N tower 睇夜景。之後返東大門食韓燒,then 返酒店。

Day 2: 去愛寶樂園(車程都要粒幾鐘), 玩左成曰。夜晚返東大門掃街 +返酒店

Day 3: 朝早去海族館, 食完lunch去樂天世界+ Lotte supermarket shopping .

晏d 再post

伯爵府

回覆 cathy29 的帖子

Would you please also give me the details?

伯爵府

回覆 cathy29 的帖子

我都想要呀! 請PM比我呀. Thanks.

男爵府

如果有小朋友唔好plan 到d行程好密, 因korea mtr上上落落都好浪費時間同tire 轉車行到腳軟.

公爵府

畀面勳章

我3大2小 BOOK 咗22/12-26/12去韓國

首頁

尾頁

跳至