夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 Allyly 於 11-2-23 12:15 發表
我覺得她好慘呀! 雖然做第三者都唔應該有呢d報應!
細想吓, 如果兩公婆旅遊, 個老婆因意外毀容了, 個老公可能都會照顧佢一生一世 (我老公會 ), 但係人地老公而家仲有冇理她, 我真係唔知! ...

呢D咪就係第三者同大婆既分別囉!!第三者有咩報應冇人知架,但今次就俾其他人知道報應可以好大!!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

原帖由 janet 於 11-2-23 12:52 發表

呢D咪就係第三者同大婆既分別囉!!第三者有咩報應冇人知架,但今次就俾其他人知道報應可以好大!!

複式洋房

我都有一個疑問, 就係點解人地好老公好爸爸就要死, d狗男女就好好彩死唔去... 依家易小玲無左下巴, 想照顧佢自己個女都驚嚇度十足咁... 我就明白有d人唔比佢死係因為要佢獻世... :) 今日佢仲要話自己係christian... 大佬我都信有上帝, 但係佢已經沾污上帝的名, 好心幫幫手唔好講出黎影衰晒
**待得天晴花已老,不如攜手雨中看**

大宅

呢d咁不守本份,極其貪心嘅狗男女,一定會得到應得嘅回報.

開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪警惡懲奸~伸張正義~維護法紀一齊對付馬騮呀袓

伯爵府

聽講話mr chan 有陪佢, 不過冇上鏡.

洋房

I agree. The family man were always brave so they protected and died for the love one...

got no respect to Mr. Chan and that woman.

原帖由 gieselle.chen 於 11-2-23 13:25 發表
我都有一個疑問, 就係點解人地好老公好爸爸就要死, d狗男女就好好彩死唔去... 依家易小玲無左下巴, 想照顧佢自己個女都驚嚇度十足咁... 我就明白有d人唔比佢死係因為要佢獻世... :) 今日佢仲要話自己係christian... ...

伯爵府

點解妳會知佢係第三者?

大宅

BK Milk勳章

原帖由 gieselle.chen 於 11-2-23 13:25 發表
我都有一個疑問, 就係點解人地好老公好爸爸就要死, d狗男女就好好彩死唔去... 依家易小玲無左下巴, 想照顧佢自己個女都驚嚇度十足咁... 我就明白有d人唔比佢死係因為要佢獻世... :) 今日佢仲要話自己係christian... ...

agree

大宅

BK Milk勳章

原帖由 maisy-lee 於 11-2-23 14:04 發表
聽講話mr chan 有陪佢, 不過冇上鏡.

陳生都有份上庭, 同埋都係証人之一, 一齊唔出奇, 我又唔信陳生真係咁"有情有義" 陪佢一世囉, 宜家就話可能係陳生內疚, 會陪下佢, 遲啲? 真係唔敢包囉

宜家佢無咗個so called "靚"樣, 睇佢點再勾人老公...
不過佢可能又係出嗰招, 無咗個樣, 話要生要死, 要陳生內疚, 再要陳生照顧佢一世, 要陳生離婚囉

大宅

BK Milk勳章

原帖由 coffeeling 於 11-2-23 15:07 發表
點解妳會知佢係第三者?

你揾番之前嘅新聞, 新聞有講

男爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 李太104 於 11-2-23 15:16 發表

陳生都有份上庭, 同埋都係証人之一, 一齊唔出奇, 我又唔信陳生真係咁"有情有義" 陪佢一世囉, 宜家就話可能係陳生內疚, 會陪下佢, 遲啲? 真係唔敢包囉

宜家佢無咗個so called "靚"樣, 睇佢點再勾人老公...
不過佢 ...

我睇個陳生都係貪個樣, 而家仲點會理人....
不過如果有d人性, 點都要養個女, 小朋友係無辜的!
~~~ LOVE & PEACE ~~~

禁止發言

男爵府

可憐小朋友

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢個世界其實好多呢D人架!!勾走我EX個個都係基督徒黎架!!仲教幼稚園tim,又如何呢......只要係真愛,話之會唔會沾污人或神啦(佢地係咁諗)!!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

原帖由 belief 於 11-2-23 16:12 發表
可憐小朋友

可憐他不能選擇誰當自己的父母~半點不由人..

大宅

原帖由 janet 於 11-2-23 16:17 發表

呢個世界其實好多呢D人架!!勾走我EX個個都係基督徒黎架!!仲教幼稚園tim,又如何呢......只要係真愛,話之會唔會沾污人或神啦(佢地係咁諗)!!

29根本唔配學人講真愛!!!!!破壞人地家庭者唔配有真愛!!!

子爵府

個女又係衰, 個男又係賤
2個都唔值得同情, 我只覺個小朋友好可憐姐

翡翠宮

我今朝同媽咪咁啱又係討論緊呢個問題~~~

我媽咪問我有無睇新聞,話易小玲哭得好西利,覺得佢好慘,我即刻話"抵佢既,係佢自己攞黎既,邊個叫佢同人地老公去旅行呀 "跟住我媽咪話"如果唔計佢用乜野身份去旅行,佢因為咁樣毀容又真係好大傷害 "我話"咁咪好囉!!!以後勾唔到人老公:;pppp:,GOOD "
跟住我繼續話"係呢件事上我對個個都同情,唯獨對於佢呢d狐狸精,我唔會對佢有同情心,話我黑心我都係咁話,況且,我睇新聞我覺得佢哭得好假囉

禁止發言

回覆 38# 小manman 的文章

侯爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

跟住我繼續話"係呢件事上我對個個都同情,唯獨對於佢呢d狐狸精,我唔會對佢有同情心,話我黑心我都係咁話,況且,我睇新聞我覺得佢哭得好假囉

我都係咁覺得,而且仲覺得有啲反感,自己啲衰嘢通晒天就喺度扮可憐,博同情.睇佢講咁耐嘢都唔見佢流過一滴眼淚...

首頁

尾頁

跳至