親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

回覆 19# 雪文 的文章

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

http://www.hkbea.com/hk/pb/cc/cash_in_hand/yrrd_mer_offers/yrrd11/index_tc.htm

原帖由 ORORPP 於 10-6-28 13:25 發表
睇唔到喎...
生日月, 開心過

禁止發言

回覆 22# 雪文 的文章

男爵府

雪文..
我都係7月尾去 THAI, 你幾時啊?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 ORORPP 於 10-6-28 14:43 發表
THANKS!
咁即要劵又要用東亞咭先有9折...
你地記住帶咭帶劵呀....

無需東亞咭, print 張coupon就有折, 俾現金都得.

禁止發言

回覆 25# ahmama 的文章

水晶宮

Hi, aves, 快返來傾計個topic傾下佢.

我報咗7月30日 新x TBJJ05DL, 有無團友呀 ?

原帖由 aves_y 於 10-6-28 17:13 發表
雪文..
我都係7月尾去 THAI, 你幾時啊?
生日月, 開心過

水晶宮

請問有折的分店, 有無近呢二間酒店呢, 麻煩熟悉Thai的朋友睇睇

Pattaya Marriott Resort & Spa
Dusit Thani Bangkok

原帖由 ahmama 於 10-6-28 19:27 發表

無需東亞咭, print 張coupon就有折, 俾現金都得.
生日月, 開心過

大宅

有無邊團抵呀+陣, 其實 last wed 先係布吉返, 但聽聞e+ 曼芭團超抵wor, 又心郁

呢期呢 boots no7 discount 中, 抵
鼎為煉銀, 爐為煉金; 惟有耶和華熬煉人心  
箴言. 17:3

禁止發言

水晶宮

我想問你哋買咗邊間旅游保險呀 ? 原本我想買bluescross,但睇佢取消行程只賠 6000元, 點可能呀, 我一家四口團費點只 呢個數.

好似大新好D咁.
生日月, 開心過

水晶宮

請問你買咗咩 product, boots no 7

原帖由 叉雞飯 於 10-6-29 13:12 發表
有無邊團抵呀+陣, 其實 last wed 先係布吉返, 但聽聞e+ 曼芭團超抵wor, 又心郁

呢期呢 boots no7 discount 中, 抵
生日月, 開心過

大宅

BODY 防晒LOTION, 搽面有色防晒, 朋友買好多咩精華素, MASK DAY CREAM, NT CREAM/////
好多第2件296BT 而OVER 2000 BHT 有9折 定8折

原帖由 雪文 於 10-6-29 17:21 發表
請問你買咗咩 product, boots no 7

大宅

我地好LIKE 陽光海灘架, 沙巴貴麻, THAILAND 又真係好啱食好啱玩, 我舊年都係去THAILAND 架, 我今日問晒8月加左好多, 可以留番彈藥向蘇梅奮鬥, 我係泰友個炸

原帖由 ORORPP 於 10-6-29 17:11 發表
嘩...剛剛回來又想去旅行,而且又係泰國??選擇下其他地方喇,不過現在開始加價喇...好D去睇睇!
有平團噃來報料呀, 謝謝!

男爵府

July 1 to 4 to Phuket, now should be safe to go. The globe pass has no coupon available in this place. Anything special to buy in Phuket, for Bangkok that will be Wacol and ribbon bag, not sure this place.

禁止發言

大宅

出年summer, 今次布吉係小一前終極之旅啦, 自己買package 應都加左, but 唔知約幾多呢

原帖由 ORORPP 於 10-6-30 10:49 發表
我都好鐘意陽光與海灘呀...蘇梅!!我倆都有興趣喎..你諗住幾時去,自由行嗎...睇下可5可以約埋一齊去,多d人好玩d呀! 吓..8月加哂價嗱...咁快..如果自己買套票唔知貴5貴呢?

...

禁止發言

大宅

畀面勳章

有無BOOK左7月24日出發架關鍵架? 2日曼谷, 2日巴提雅?

想問下有去到買D咩好??

THANKS

TOBEY

大宅

回覆 3# ORORPP 的文章

我都喺参加TBHF05EX,你幾点集合呢?
仲末通知我開茶會

首頁

尾頁

跳至