跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我亞b都係917出世, 住tko, 仔, 有8隻牙仔。

複式洋房

回覆 1# zaizaimame 的文章

Hello, 咁犀利, 有8隻咁多, 我囡囡得4隻咋, 果2隻上門牙都仲未出晒, e家成日咬人
我已經收集緊幾位 917 mama 的聯絡資料, 你有冇 e-mail 呀 ? 有冇玩 facebook ? send d 資料比我呀 !
my e-mail & facebook address : [email protected]

Nice to meet you

複式洋房

早幾日屋企有事冇時间上網tim.

頭像果个係你女女嗎?好cute ah.

bb咬人, 我臭b都係呀! 畀牙膠奉旨ng咬, e家佢咬人我就罵ga. 怕唔教佢第時返學sai人ah!

複式洋房

回覆 1# zaizaimame 的文章

哦....屋企有事 ? e家係咪已經settle 晒啦 !
早排我屋企人入咗醫院都好忙, e家康復中, 都安心d
你係咪我係 facebook 識果位 mama呀 ? 未搞清d name, 真係唔好意思,

禁止訪問

複式洋房

回覆 1# Elinglam 的文章

my e-mail & facebook address : [email protected]

Nice to meet you

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至