自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Sebastian@ 發表於 24-2-26 01:29
ink jet 推介Canon, 佢個apps 好用,如果4色墨盒可以觸立安装就會經濟啲,唔使一次過換晒成盒墨水
...

好呀!多謝推介~

複式洋房

回覆樓主:

熱敏紙致癌,你真係夠膽俾個女用?

大宅

回覆樓主:

我用緊borther ,d墨買4色(50蚊支左右, 淘寶仲平),自己入墨, 4支墨用左2年都未用晒, 我都算大量print 印, 部機都係1000左右,唔大部,用緊第二部, 之前果部玩左5年,呢部用緊都第4年

男爵府

SweetHeartBaby 發表於 24-2-25 16:21
屋企地方細,想買部printer俾小朋友 printnotes, 見有部Pxxxpage高速印高清熱敏A4打印機 1仟蚊左右,唔知有 ...

啱啱係淘實入左手,400幾左右,紙要用返佢哋個d唔洗墨,因為我部機墨好貴,考試時印下工作紙做下咁,好用嘅,但交功課應該唔得

大宅

dotdotdotdot 發表於 24-2-26 07:30
熱敏紙致癌,你真係夠膽俾個女用?

冇去研究過,所以上嚟問問大家意見

複式洋房

How much

複式洋房

SweetHeartBaby 發表於 24-2-26 16:29
冇去研究過,所以上嚟問問大家意見

https://topick.hket.com/article/2253769/90-%E7%86%B1%E6%84%9F%E7%B4%99%E5%96%AE%E6%93%9A%E5%90%AB%E8%87%B4%E7%99%8C%E7%89%A9%E9%9B%99%E9%85%9AA%E3%80%80%E5%B0%88%E5%AE%B6%E7%B1%B2%E4%B8%8D%E8%A6%81%E8%97%8F%E6%96%BC%E9%8A%80%E5%8C%85%E5%8F%8A%E6%8E%A5%E8%A7%B8%E9%A3%9F%E7%89%A9

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊