美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

miss_ashley 發表於 23-7-7 17:59
做過,效果都明顯,我個陣做完已經即時見到jawline係收緊咗,過多排生多d膠原之後d皺紋都明顯淡咗

...

你可否pm我在那兒做?醫生做嗎?how much?

禁止訪問

大宅

我上個月試左。唔係醫生做,係治療師做,做完即時好似有少少效果,第二日已經打回原形,而家-個月,唔覺有乜效果 過程唔算痛,因為用左麻膏。

333s    發表於 23-7-22 09:44

男爵府

linus仔 發表於 23-7-22 00:11
我上個月試左。唔係醫生做,係治療師做,做完即時好似有少少效果,第二日已經打回原形,而家-個月,唔覺有 ...

台灣好hit呢部,講到好好,好似3個月後效果最好喎
你打多少線?

333s    發表於 23-7-22 09:45

象牙宮

Sofwave 極緻再生拉提超聲波100線 vs Sofwave 索夫波300線 (全面+頸) 打足2.5-3小時

索夫波Sofwave
索夫波發數建議, 索夫波療程部位. 50發, 改善火雞脖紋. 100發, 雙下巴/下顎線. 150發, 提眉亮眼有神. 200發, 上/下半臉加強. 300發, 全臉緊膚拉提
並可規劃50-300發作為局部乃至全臉的設計。

Sofwave 在30-45 分鐘的治療中可重建膠原蛋白、減少皺紋、改善面部線條,以最少的時間達到理想效果。

做一次Sofwave=5次fotona4D做一次Sofwave=超聲刀+熱瑪吉
信唔信?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

蘭開夏道 發表於 23-7-22 06:50
你打多少線?

是的。
re. taiwan clinic

索夫波發數建議, 索夫波療程部位. 50發, 改善火雞脖紋. 100發, 雙下巴/下顎線. 150發, 提眉亮眼有神. 200發,
上/下半臉加強. 300發, 全臉緊膚拉提 ...
年輕,不用300發。並可規劃50-300發作為局部乃至全臉的設計。

7個高能量
30幾歲的患者防止皺紋形成的療程;
50幾歲和60幾歲的患者,治療細紋和皺紋、提眉、提升頦下及頸部鬆弛組織、改善橙皮紋
1次治療後有明顯改善,Sofwave 舒膚微療程快捷,通常臉部及頸部療程平均只需45分鐘
膠原蛋白會持續再生,大部分人能在接受療程後的3個月內看到皮膚持續性的改善。

膠原網狀結構60歲更會減少60%的含量,彈力網不再緊緻;而皮膚缺少良好支撐後,出現「鬆」、「垮」、「垂」的老化現象,
如何有效保持網狀結構堅韌、促使膠原蛋白新生,正是抗老的關鍵要素。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

蘭開夏道 發表於 23-7-22 06:50
你打多少線?

試做200發

男爵府

linus仔 發表於 23-7-22 23:09
試做200發

200發當然不夠

象牙宮

Macau, Macau

理性討論交流者。

別墅

蘭開夏道 發表於 23-7-19 12:24
你可否pm我在那兒做?醫生做嗎?how much?

我喺黎姿個間C記做,都係見到廣告話$5800,免費見到醫生佢都suggest我可以試,最後加多$2000做埋頸。
呢部唔係醫生做,係治療師做,我係去佢地中環center。

男爵府

miss_ashley 發表於 23-7-24 11:53
我喺黎姿個間C記做,都係見到廣告話$5800,免費見到醫生佢都suggest我可以試,最後加多$2000做埋頸。
呢部 ...

你做了有冇效果?痛唔痛?第二日有冇腫?
喺,cosmax話只有治療師做,同埋c記話亞洲人一年要做三四次
我見其他都只suggest做一次便夠。
我覺得呢部機適合已經做過ultherapy同thermage,因以上兩項不可年年做,皮膚又不太鬆同差就可以同sofwave隔住一年做,sofwave在台灣同外國做過的人評價都好好同正面,特別是台灣,但奇怪香港人評價就較差,通常話冇效冇用。

別墅

蘭開夏道 發表於 23-7-24 12:11
你做了有冇效果?痛唔痛?第二日有冇腫?
喺,cosmax話只有治療師做,同埋c記話亞洲人一年要做三四次 :diz ...

我有效果呀,我晏就做完後見朋友,佢哋都話好有光澤,同埋塊面真係V咗。
如果醫生做我諗應該會貴好多,但治療師做都咁有效果,我自己又唔mind,好似Laser都有分治療師或者醫生做啦

男爵府

miss_ashley 發表於 23-7-24 16:31
我有效果呀,我晏就做完後見朋友,佢哋都話好有光澤,同埋塊面真係V咗。
如果醫生做我諗應該會貴好多,但 ...

終於見有人話有效,你做時痛唔痛?之前有冇做過thermage同ultherapy?同埋你年齡會否好後生?我見醫生做300線起馬20000up!治療師有冇同你mark格仔打?cosmax有冇叫你做兩三次?

男爵府

miss_ashley 發表於 23-7-24 16:31
如果醫生做我諗應該會貴好多,但 ...

仲有,原來cosmax不限發數,又可見醫生先,又不錯喎!

子爵府

Cosmax 而家hard sell 到爆,唔敢再去了,同以前唔同曬,醫生又走曬

禁止訪問

男爵府

LOJessica_!! 發表於 23-7-28 17:48
其實不限發數係呃人,一個頭最多打800線,如果ulthera

我講sofware

象牙宮

CiviChoi 發表於 23-7-5 05:30
反而想試emface 做4次同thermage 差唔多價錢

emface 做4次 高于 thermage
見网上有: 體驗價HK$12,000/次. 療程優惠價HK$40,000/4次 == 不知是否屩实。

emface 20分鐘見效 無痛提升...

效果不限年齡! 面部肌肉才是逆齡關鍵!
面部肌肉 電磁科技
刺激並強化面部肌肉逆轉老化

理性討論交流者。

象牙宮

LOJessica_!! 發表於 23-7-28 17:48
其實不限發數係呃人,一個頭最多打800線,如果ulthera

認同。
發數是公司成本。
不限發數. 也有範圍 比和 500發 全臉。 半臉250發。
年輕沒有"真实需要"。狀態好, 需要少。年輕 不是上/就是下臉 處于DD松馳。

mid age
年紀愈是大。 有人上半臉, 有人下半臉。 "松馳下垂"。
再績 上/下都下垂。 差不多 60-65yo。
年長的確 "真实需要"。狀態差, 需要更多。打發數少...根本冇作用, 白打。沒效果。 上/下臉處于松馳下垂。
跟年齡有关。

發數量。講清楚晒做幾多線就幾多價錢

理性討論交流者。

複式洋房

sisia 發表於 23-7-28 03:09
Cosmax 而家hard sell 到爆,唔敢再去了,同以前唔同曬,醫生又走曬

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊