夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

teddy923 發表於 18-7-29 01:34
話說之前講好左,如果我唔鍾意既,佢會盡量少揾個女仔,但今日俾我見到佢地keep on 有聯絡,講既野可能好無 ...

其實如果你未結婚,真係好快啲去抉擇,我係一個好好嘅人版,我老公出面有第二個,佢返到嚟不單指冇同我認錯,仲理直氣壯同我講唔去放棄佢同放棄去玩,佢亦唔會放棄我同頭家,佢解釋佢只係玩下,佢話係夫妻(emoji)(emoji)騙騙就一世,何必要計較得咁清楚,佢話如果我接受唔到要走亦都唔會輓留我!我個心痛到

大宅

fifi1017 發表於 18-7-30 18:11
其實如果你未結婚,真係好快啲去抉擇,我係一個好好嘅人版,我老公出面有第二個,佢返到嚟不單指冇同我認 ...

Wa,你老公賤到,有無搞過?我男友好少少,只係話唔覺有問題,係我諗多左!仲未認

大宅

mini1204 發表於 18-7-30 09:33
其實,佢有無叫你原諒

無....我明白嫁喇

大宅

衝勁BB 發表於 18-7-30 10:25
佢好明顯係鍾意個女仔,就算未一齊都曖昧緊。趁未結婚就快啲放手,你話佢對你好,但係佢同時都對個女仔好。 ...

多謝,我會諗清楚

複式洋房

長痛不如短痛 呢句真

趁而家只係男女朋友 早點放手更加好

大宅

teddy923 發表於 18-7-30 23:23
Wa,你老公賤到,有無搞過?我男友好少少,只係話唔覺有問題,係我諗多左!仲未認
...

我都唔敢諗佢哋有冇發生關係,但係正常人都應該會知話冇發生關係就假,我好心痛

翡翠宮

teddy923 發表於 18-7-30 23:23
無....我明白嫁喇

明白就好
世上唔係只有A OR B
佢擺明當你係一粒塵, 去留佢都唔care
你明知都死留
仲有咩說話好講?

你係對你自己唔住
世上唔係得一個男人
就算之後無男人
都唔應該毫無尊嚴地過活

伯爵府

fifi1017 發表於 18-7-31 09:18
我都唔敢諗佢哋有冇發生關係,但係正常人都應該會知話冇發生關係就假,我好心痛
...

男人去追求條女做咩?最終都只係一個目的,你老公心態根本有問題亦睇死你唔會走,如果你係要依附佢生存(即住佢食佢)咁就算啦,如果你都要搵錢比頭家我睇唔到對住呢種男人為咩,放生自己啦

大宅

tansyneko 發表於 18-7-30 13:30
未結婚都咁,結咗更加肆無忌憚

天堐何處冇方草?樓主你明我說話嗎?

琥珀宮

stella^^ 發表於 18-8-1 11:36
天堐何處冇方草?樓主你明我說話嗎?

唔明,因為我唔係樓主

大宅

tansyneko 發表於 18-8-1 11:48
唔明,因為我唔係樓主

直接啲啫是通街都係男人大把机會?趁未結婚又冇細佬點解吾放生自己?

琥珀宮

stella^^ 發表於 18-8-1 11:56
直接啲啫是通街都係男人大把机會?趁未結婚又冇細佬點解吾放生自己?

其實你明唔明,你引用錯咗人呀,我上面咁樣回你係因為你引用錯咗我個回覆,我唔係樓主呀,其實我有留意到你都唔係第一次咁,其實你係唔同post都試過引用錯咗我,當咗我係該post的樓主,你明嗎?...........................

其實我已記得你個名, 我好少回POST會留意人哋個名, 因為回完就算, 但因為你在不同Post都引用錯咗我當我係樓主, 我對你個名已印象深刻, 我開玩笑咁回覆返你, 係想你自己留意返你引用錯咗人, 但你竟然都仲可以好似唔知自己引用錯咗既, 你到底明唔明呀??

大宅

tansyneko 發表於 18-8-1 12:08
其實你明唔明,你引用錯咗人呀,我上面咁樣回你係因為你引用錯咗我個回覆,我唔係樓主呀,其實我有留意到你都 ...

哦!咁應該點引用呢?

琥珀宮

stella^^ 發表於 18-8-1 12:49
哦!咁應該點引用呢?

.....................

你都唔係第一日上討論區架啦喎........................

你咪搵返你想引用嗰個人的回覆右下角去引用囉,好似明明上兩個回覆咩天涯XXXX.....嗰個回覆你係想回樓主架麻,你咪去返第一個POST樓主個嗰POST右下角拑引用囉(即係一樓明唔明),你去我回覆樓主個POST(20樓)按引用無用架喎,又或者你咪直接拉到最底就咁回覆樓主咩都唔駛拑唔駛引用咪得囉,一句講哂,你想同邊個講嘢,你去返佢嗰一層樓的帖到按"引用",或直接拉到最底係框框度直接打文字就唔駛拑引用,引用係想引用該人的說話再做延伸的回覆,如只係想回覆樓主就咁在最下面回覆或直接在一樓按引用

首頁

尾頁

跳至