夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 點解要敢樣對我 ?

心平氣和同老公坐低慢慢傾
唔需要問佢同T女有無野
你問佢點解使晒個LIST﹐問佢點解日日有個人早午晚都CALL佢﹐你同佢講你既感覺﹐你既底線﹐有個唔知咩人日日都CALL你極度唔滿意等﹐叫佢比個解釋你。
你老公仲噤在乎你﹐佢會識返轉頭。
講真﹐佢地要係想有結果既﹐就唔會噤多年都係噤既關係。
唔好噤傷心﹐你老公唔會走﹐因為個決定權係你度。
生命好可貴﹐你稔下你生女女時噤辛苦﹐你都唔想你媽媽傷心。

大宅

Melody,

其實我覺得你應該同你老公講出你既感受,但要平心靜氣(雖然好難,但盡忍,千期唔好大吵大鬧),等佢知道你已發現,睇下佢有咩反應。如果佢認,你咪問佢會點做,你大可要求佢為你同呢個女人斷絕來往,睇下佢會點,但如果佢再講話咩有愛無性、唔知點解既說話,我覺得你都應該同佢分開下,你地已經結左婚,加上已有bb,佢要對呢個家庭負責任,所以如果佢真係再講呢d不負責任既說話,你就應該想下自己同bb既將來,當然呢個係最後既想法,但我覺得你老公仍然愛你的,所以你應該在佢仲愛你既時候令佢做d野,因為你仲有籌碼!

但最重要: 你唔好再諗傻野,生命可貴!!!!!要堅強呀!

別墅

Re: 好想死, 昨晚差點成功

其實你又未cfm你老公有女人,死左先知估錯咪好傻.
[img align=left]http://tinypic.com/2ik9wx[/img]

別墅

Re: 好想死, 昨晚差點成功

我個朋友最近重可憐,真人真事:
佢一直覺得自己好幸福,當懷疑佢老公有女人佢無出聲,只係靜待浪子回頭(因為佢好愛佢老公),到佢覺得佢老公真正有女人,終於出聲問,佢老公話會同個女人講清楚點知過兩日個死佬同佢講叫佢唔好返屋企,佢要同個女人講,第二日我朋友發現個女人係佢屋企過夜,佢已經好傷心,佢老公重同佢講:我地都係離婚,你今晚唔好返屋企,佢(個女人)會上黎訓!
之後重話連個仔都唔要唔會再見佢,叫我朋友可以同個仔改姓.
你地話依個世界真係咩人都有!

[img align=left]http://tinypic.com/2ik9wx[/img]

大宅

Melody:
無論咩事都好, 你都要堅强D唔好亂諗野呀, 我係屋企的拉囡, 屋企唔係有錢, 但勝在有媽咪對我的愛護, 可惜到我小五的時候她因病去世, 之後的淒涼實在不能用筆墨去形容, 有媽的孩子像個寶, 無媽的孩子賤過草, 記住要堅强, 但佢自己唔識珍惜好老婆乖女, 他人後悔的係自己.

大宅

唔好意思, 上網點check 到 incoming calls的number???

thks.

首頁

尾頁

跳至