自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

pumpumpurin 發表於 17-11-29 21:37
唔知幾時開始,做議員已經係一份下賤嘅工,拎大份人工,比人鬧住生仔無xx,繼續去做一啲有破壞無建設嘅事 ...

唔係議員係一份下賤嘅工,而係唔知幾時開始俾下賤嘅人做咗。無工係下賤,只係人性令件事變成下賤。

小荻媽咪    發表於 17-11-30 00:34

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

小荻媽咪 發表於 17-11-29 21:09
接受唔到唔緊要 搵2員唔緊要 阿2員應該識分是非黑白 去幫佢重新生活 而唔係為左某些原因去協助佢沉溺響自 ...
真係顛倒黑白是得非好緊要,阿2員唔知係咪覺得有機會鬧下警方所以咁幫佢。
咁警方應該要徹查,追究有人疏忽照顧。

小荻媽咪    發表於 17-11-30 00:34

禁止訪問

子爵府

回覆樓主

呢位垃圾議員擺明博出鏡啦我哋呢d升鬥市民搵佢幫忙完全冇回應,有大壇嘢就算幾唔合理都衝出來見報,正x街

小荻媽咪    發表於 17-11-30 00:35

男爵府

回覆樓主:

痴線,擺脫阿媽無係屋企小朋友自己搵阿媽跌落街

大宅

畀面勳章

Lihoma 發表於 17-11-29 22:05
真係顛倒黑白是得非好緊要,阿2員唔知係咪覺得有機會鬧下警方所以咁幫佢。
咁警方應該要徹查,追究有人疏忽 ...

我替塗2完家人難過,傻佬越嚟越痴線

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

JoanC 發表於 17-11-29 22:00
唔係議員係一份下賤嘅工,而係唔知幾時開始俾下賤嘅人做咗。無工係下賤,只係人性令件事變成下賤。
...

講得好。涂已完擺明有理無理博上報

大宅

畀面勳章

傻貓貓 發表於 17-11-29 22:14
呢位垃圾議員擺明博出鏡啦我哋呢d升鬥市民搵佢幫忙完全冇回應,有大壇嘢就算幾唔合理都衝出來見報 ...

正經事唔做,正 X街

珍珠宮

回覆樓主

唔知幾時開始(應該幾耐下)已完只為達到某目的出賣香港人利益!
唔知幾時開始,已完為民望為見報變得得智!

唔知幾時開始,已完變成爛仔!
唔知幾時開始,已完變成幼稚園生!
唔知幾時開始,已完變成三尖八角牛頭鬼面C忽鬼共冶一爐

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

自己留個女喺屋企出意外, 想警方點? 應該拉個老母, 告佢疏忽照顧就真, 都低低地

小荻媽咪    發表於 17-11-30 00:36

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Reminder 發表於 17-11-29 21:56
塗耳完個眼鏡咁厚,點睇得清現實。

最叻咪口行行,扮代表。

佢嘅習慣係咁處事

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

asd456 發表於 17-11-29 22:14
痴線,擺脫阿媽無係屋企小朋友自己搵阿媽跌落街

個阿媽可能想將責任推得一乾二淨令自己好過

男爵府

回覆樓主:

白痴議員,博上報都唔該你用下個腦先啦!

琥珀宮

小荻媽咪 發表於 17-11-29 20:55
4歲女童墮樓案母轟警Hea查 議員促警道歉

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20171129/bkn-201711291830319 ...

個女人好明顯已有情緒病,妄想將責任推比其他人,甚至唔存在嘅人,藉此減低自己嘅內疚及自責。都好同情佢,希望佢可以走出陰霾,重新過生活。其他無謂議員就唔好再抽水,唔該!

公爵府

mandy952 發表於 17-11-30 09:30

個女人好明顯已有情緒病,妄想將責任推比其他人,甚至唔 ...

份人工博抽水

公爵府

coolnestea 發表於 17-11-30 09:25

個腦“老”左 生左銹 仲要係律師 真悲哀

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

coolnestea 發表於 17-11-30 09:25

不單止不分是非黑白連正常人既邏輯都欠奉, 比錢揾呢啲思維既律司打官司真糸比佢害死.

大宅

小荻媽咪 發表於 17-11-29 20:55
4歲女童墮樓案母轟警Hea查 議員促警道歉

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20171129/bkn-201711291830319 ...

蘋果有呢一段“她認為女兒不夠高爬上枱,這假設無可能發生。但她拒絕猜測事件是否涉及他殺、可能的犯案動機及可疑人士”,佢自己想推卸責任,但又搵唔到人懷疑,奇怪!

水晶宮

回覆樓主:

呢啲劣師最叻就係巔倒是非黑白,唔明點解唔告個媽疏忽照顧兒童

首頁

尾頁

跳至