婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

樓主, 你真係同你老公傾下, 因你而家仲可以講到2老係好, 但相處吾黎, 再遲D落去, 恐怕關係會更差更不可收拾, 因冇得抖下, 個人就會越諗越差越諗埋一邊

別墅

明白你的感受, 你有無同老公好好的傾過?
其實你寫得好好, 試下同你老公講下或會否考慮將你所寫的email給你老公? 但意思上你唔好做到好似寫投訴信, 信/講的內容要讓老公知道你的"壓力", 及老人家對你的誤會...

別墅

樓主, 其實我都有好似你咁既情況, 只係唔係99, 而係叔仔一家, 因為生意問題我地同叔仔一齊住. 初時我都無同老公講我既心情, 或者我唔鐘意佢地既野! 但到最後竟然令到大家既關係好差. 差到可以話見佢前面憎佢後面.
果次之後我同老公都改變左, 我一係唔開心既野或覺得佢地做錯既野就同老公講, 唔係要佢難做, 只係話比佢知我既感覺, 我唔鐘意d乜野. 佢都係一樣, 咁坦承相處先可長久.

或者樓主你問下你自己, 你估你可以忍幾耐? 忍多一年二年? 到忍唔到你又會點做? 你要自己諗下點做, 同我地講可以令你輕鬆d, 但做唔到實則既野.同你老公講先係可以幫到你.

洋房

其實你老公可以搬去近你6299間屋附近住, 那麼就不算不孝啦。你老公是否那邊土生土長的華人? 講真那邊的鬼性, 細細個個都邊去出住啦。

伯爵府

Fully understand your situation, because it is soooo similar to mine.

Actually, I really mind all the stupid things they have done.

Last Fri was my hubby's birthday, we went out to have dinner. The seat I sat was facing to the air-con, my hubby worried I might felt cold and told me that he could exchange the seat for me, then 62 said,"oh, she is so healthy, not like you (his son)." I really felt very angry at that moment, and said,"of course, I need to be healthy as I can because if I am sick, no one will takecare me, I am not as lucky as your son." - His son is "treasure" but I am "grass" only.

99 always keep asking my daughter, who do you love the best? My girl said,"Daddy", then 99 is very satisfied with the answer.

Lots and lots..............

原帖由 kchy 於 09-2-19 07:15 發表
其實好想同你兩老講, 對於你地所做既野, 我真係好介意..
我介意:
囡囡一出世時, 就係因為佢係你地第一個孫, 所以你地就想成日擁有佢, 湊住佢, 咁有無諗過我?? 佢都係我第一個女, 亦係我係度唯一既親人(唔計老公), 我 ...

首頁

尾頁

跳至