嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

Re: CHICCO 羊毛底衫, 是否好正

請問係咪唔同size,唔同價錢架?

大宅

我都買了, 買了 "夾那衣"那款, 我驚bb冷親個肚仔, 所以選了 "夾那衣", 但其實"淨上身"定係 "夾那衣"好d呢?

公爵府

貝太

我今日買左2件嘞, 睇落好似好簿, 我都唔知夠唔夠暖, 但我唸這麼多媽咪買, 應該唔差o瓜! :lol: "夾那衣"那款, 太古城賣剩一件咋!

公爵府

laiki

應該係, 我買那款, 個salesgirl 話size大d要貴d woh!

琳琳BeBe相簿
南南BB相簿

大宅

我今天到時代廣場店問過,sales說已沒有貨,若要買要訂貨,約十月到。
我想問問是否所有羊毛底衫都是"過頭笠"? 因為我見chicco的是"過頭笠","過頭笠"的好像有點不便,很難幫BB穿著。另外有沒有其他牌子的羊毛底衫推介?

大宅

Luzern,

我今日經過銅鑼灣利園二期都上咗去CHICCO買咗1件,我冇買"夾那衣"那款,因為諗住俾bb着褲,加上香港冬天唔係太長,買住件頂住檔先啦~ :mrgreen:
我都覺得件羊毛底衫幾薄,唔知夠唔夠暖,但至少唔拮肉,好軟熟~

Our Boy's Birth Date:

公爵府

貝太

係呀, 話晒都唔平, 只穿一季, 都係試下先, 好至再買囉! (不過, 入到去CHICCO 有d衫仔咁貴成千元都有, 就唔覺得d羊毛底衫貴啊!)
其實我都想試下其他牌子, 唔知有沒有其他牌子的羊毛底衫推介?

大宅

I bought 1 last night at 愉景新城, and there is 1 left for the "夾那衣",the cotton inside is very soft.
And there is also 10% discount for Hang Seng credit card!
* The soap detergent for new born baby which can wash both body and hair cost (from $78) to $38 for 300ml before 31/10/2004. I also bought one for trial.

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

尖沙咀仲有無"夾那衣"款買呢?

男爵府

Luzern

我知道"利工民"都有羊毛底衫賣,但我覺得雙比起chicco,價錢chicco平好多,因為"利工民"要大約$300/1件,而且無任何discount.

禁止訪問

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

0/3baby羊毛底衫~~very good :exclaim:

男爵府

請問0/3baby羊毛底衫要幾錢件?

大宅

Luzern,

有朋友講話CHICCO 羊毛底衫唔好,bb着左會好焗,件衫唔夠透氣,話0/3 baby好好多,結果我攞番件衫去CHICCO exchange其他嘢~ 0/3 baby嗰件好似賣almost $200,依家都唔知買唔買好! ?-(

公爵府

嘩, 6月媽咪貝太, 您好快手woh! 您換左d mug 呀? 有mug 好o既 CHICCO貨品o岩BB嫁, 介紹下...
不過我老公話既然有人話CHICCO和0/3 baby好, 買了就試下woh...下次再試0/3 baby la...
如果您買0/3 baby的話, 記住報料話我知係唔係好d啊... :-P

大宅

Luzern,

我諗住買支bb油俾bb用咪襯有半價順便去換囉!仲未知啱唔啱我個仔用~
另外換咗1條口水肩,1頂帽仔同軟膠鎖匙玩具俾bb,頂帽仔好可愛,有對耳仔,但係我都覺佢啲嘢幾貴。
終於見到你bb個樣,係大b定細b呀?好靚仔 (我估相中bb係仔,唔知啱唔啱呢? )
No problem, 如果我買0/3 baby的話, 一定話你知係唔係好d。另外我會買MotherCare嘅長袖包腳甲衣 (1 pack 3件, $200),價錢ok,款同料都唔錯,你有興趣嘅都去

該用戶已被刪除

公爵府

貝太

多謝您讚賞我BB, 您估中嘞--細b呀! 您bb都好smart啊! 醒目樣...您bb穿個件衫好襯我昨天買給細b個頂帽啊...件衫係邊到買到嫁?
多謝您介紹MotherCare嘅長袖包腳甲衣呀, 但我應該唔會買, 因為我老公唔鍾意--什麼包patpat, 包腳甲衣啊! 佢每次同bb換片片都講一次--為什麼同佢地穿拍"樓"o既甲衣呀?! 佢真煩氣啊!
不過我都想試下CHICCO bb沖涼液等... :lol:

等待驗證會員

我都想買羊毛底衫俾亞仔... 我好驚佢唔夠滑.... 0/3 除左海運有舖之外.. 仲有邊到有舖呀??

我而家用緊sebamed 同亞b沖涼... 都ok 呀.

公爵府

ardnas65

我樓下千色店有0/3呀! 唔知其他千色店有無呢?

首頁

尾頁

跳至