自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

超級特務 發表於 16-11-16 15:31
BB樓幾趣緻可愛, 甘比個女都靚女。
大樓後生時幾好樣, 係衣著老土D啫, 鳴煒都算係最四正果紮富二代 ...

特朗普啲孫係富四代, 西利!
洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

babymj33 發表於 16-11-16 15:32
特朗普啲孫係富四代, 西利!
又話富不過3代, 瘋佬果然堅, 可以打破宿命。

pomanlife    發表於 16-11-16 16:03
你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

回覆樓主:

注冊左其他女朋友、非婚生子女都可以爭身家 。
一就好似李嘉欣夫家咁成立trust, 咁就冇野爭,除非遇著梅媽

男爵府

goat 發表於 16-11-16 15:35
注冊都可以爭身家 。
除左好似李嘉欣夫家咁成立trust, 咁就冇野爭,除非遇著梅媽
...

咁鬼有錢, 成立乜都得啦!

洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

珍珠宮

畀面勳章

引用:大劉講過一生人只會得一個老婆就係寶小姐,

原帖由 JKLHAPPY 於 16-11-16 發表
大劉講過一生人只會得一個老婆就係寶小姐,佢話過佢唔會再娶妻!但冇話過唔會有女朋友: ...
我就係記得有講過
但又唔係好肯定
你咁講我有返d信心
我無記錯

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

甘比個仔真係好似爸爸,幾可愛

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:babymj33+發表於+16-11-16+15:32+特

原帖由 超級特務 於 16-11-16 發表
又話富不過3代, 瘋佬果然堅, 可以打破宿命。
外國人可能無呢個呢樣野

禁止訪問

水晶宮

回覆 babymj33 的帖子

唔會啦, 我諗大劉唔會比佢做劉太, 係佢心目中劉太只有一個.

大宅

回覆 tomatoMM 的帖子

你無記錯,因為佢真係咁講過,嗰時寶小姐搭上左洪癲瘋,大劉都仲話好愛寶小姐,到寶小姐走時,大劉就話終身不娶!係對寶小姐的承諾!同埋我估大劉啲財產其實大部份會俾大仔大女,跟住先輪到無名份既仔女!

伯爵府

cmw1010 發表於 16-11-16 15:41
唔知點解, 金華火腿個女好似D 好叻心計的細路女

同阿媽一樣樣
優悠在澳洲

公爵府

好媽媽勳章

Hotpot-baby 發表於 16-11-16 15:27
個仔個feel 咁強國嘅

我都覺咗好耐,但又真係勁似阿爸

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

JKLHAPPY 發表於 16-11-16 15:41

你無記錯,因為佢真係咁講過,嗰時寶小姐搭上左洪癲瘋,大劉都仲話好愛寶小姐,到寶小姐 ...

我信佢同寶小姐係真愛, 話晒大家識於微時一齊打江山, 而寶小姐亦稱得上美貌與智慧並重,只可惜佢同全世界啲男人一樣, 有錢就身痕, 女人一個接一個, 直至遇到大美人嚟真先令寶小姐心死離婚。 話佢重情又好借機都好, 講明一生只有一位太太,絕對係保障寶少姐對仔女最好方法, 雖然個個都大晒亦有錢有事業, 錢可以留啲比紅顏,但江山無理由送比其他人,元配果啲先應得父母打落嘅江山, 啲哎呀細路妹就睇佢阿媽嘅造化, 咁先公度

pomanlife    發表於 16-11-16 16:05

侯爵府

MISS_MEOW 發表於 16-11-16 15:24
佢2個仔女真係幾可愛...

禁止訪問

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

法律既野,真係識條鐵,不過女小姐,擺明會用仔女名義去爭更多。就算大留有無合法妻子。
不知所謂的乙陸!!!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

超級特務 發表於 16-11-16 15:31
BB樓幾趣緻可愛, 甘比個女都靚女。
大樓後生時幾好樣, 係衣著老土D啫, 鳴煒都算係最四正果紮富二代 ...
四正就四正, 但出手不如老豆呢

侯爵府

駛乜你幫佢唸呀.....人地大把律師團啦...呂麗君咁容易掠到佢咩

男爵府

JKLHAPPY 發表於 16-11-16 15:41

你無記錯,因為佢真係咁講過,嗰時寶小姐搭上左洪癲瘋,大劉都仲話好愛寶小姐,到寶小姐 ...

http://std.stheadline.com/archive/fullstory.asp?andor=or&year1=2000&month1=1&day1=10&month2=1&day2=10&category=all&id=20000110f01&keyword1=&keyword2=

大宅

babymj33 發表於 16-11-16 15:26
你估 +欣可以侵佔到許家家產?

+ un 不用爭了,名門正娶,又得一個男孫,遲早都是佢,加上佢老公傻傻地,咩都比晒佢都得啦!

首頁
12345...6

尾頁

跳至