潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:Quote:snoopypy+發表於+16-5-24+19:50+莫非

原帖由 Kmee@@ 於 16-05-24 發表
其實我哋以前有班JM都愛分享手袋,現在我都唔敢post了。
...
我當初入bk潮版就係因為朋友推介, 佢話喺li度可以學到/睇到好多H嘅靚嘢

公爵府

引用:依家比起我初追潮版時少左勁多分享post一係

原帖由 ssl1102 於 16-05-25 發表
依家比起我初追潮版時
少左勁多分享post
一係出post問意見就收pm
同一遭遇

公爵府

引用:Quote:ssl1102+發表於+16-5-25+00:18+依家

原帖由 dvdbb2003 於 16-05-25 發表
係,所以只敢睇,不敢post! 初初唔知道有人在呢道搵食,後來睇得多先知。
...
咁樣只會愈來愈少好嘢睇

男爵府

子爵府

網絡世界真亦假時, 假亦真. JM們要好小心, 靠自己判斷!所以我而家都好少再出POST, 好多時睇過便算.

kamanma    發表於 16-5-26 13:42

子爵府

回覆樓主:

BK已經大大不同以前真心分享媽媽們.現在又雜.不要太認真 像睇跌吉膠凳便算..好失望

mintymints    發表於 16-5-27 15:45

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

以前上BK 買左野會出post 同人開心 share, 依家真係怕怕!

janet1231    發表於 16-5-27 14:34
snoopypy    發表於 16-5-26 19:55
starz~    發表於 16-5-26 15:28

大宅

回覆:BK潮版嘅潮流

睇咁耐,都係H品牌先係咁,所以見親講H,都係以八卦心態睇,唔好咁上心。
其他品牌都見好多係真心分享,我都俾jm們毒左好多次

公爵府

引用:+網絡世界真亦假時,+假亦真.+JM們要好小心,

原帖由 mskiki 於 16-05-26 發表
網絡世界真亦假時, 假亦真. JM們要好小心, 靠自己判斷!所以我而家都好少再出POST, 好多時睇過便算. ...
唉, 惡性循環
搞到想睇好嘢都咁難

公爵府

引用:BK已經大大不同以前真心分享媽媽們.現在又

原帖由 ANNY媽 於 16-05-26 發表
BK已經大大不同以前真心分享媽媽們.現在又雜.不要太認真 像睇跌吉膠凳便算..好失望:cal ...
無辦法啦, 一代新人勝舊人, 可能潮流興啩
另類, 出位, 真係語不驚人誓不休

公爵府

引用:睇咁耐,都係H品牌先係咁,所以見親講H,都

原帖由 peachc 於 16-05-26 發表
睇咁耐,都係H品牌先係咁,所以見親講H,都係以八卦心態睇,唔好咁上心。
其他品牌都見好多係真心分享,我 ...
曾經有一個咁好嘅平台可以學到好多嘢, 但而家, 個感覺就好似自己嘅親人學壞咗咁, 既無奈又心疼

別墅

回覆:BK潮版嘅潮流

嗱即係咁,我不嬲cd rom入黎睇靚野架啫~如樓上jm所言,呢度真係少左好多好多分享post。難得有人分享個post真係loop好耐先再有新post...
此外近來有個現象頗教人忍悛的是,好似而家有人係會分身黎圍攻、調侃一些會議論A貨嘅jm...說到底就是模糊視線,為歪理開路。
真係若要人不知,唔好咁_ _

snoopypy    發表於 16-5-28 00:21

大宅

好媽媽勳章

引用:莫非俾我講中咗先嚟\\\"分享\\\"+之後又出post

原帖由 snoopypy 於 16-05-24 發表
莫非俾我講中咗
先嚟"分享" 之後又出post話去專門店受到不禮貌對待, 結論係不如幫襯............ ...
我已經有一排冇睇潮版,等我仲信D JM話0 spending 就可以買 b/ k tim, 原來係個局嚟架!

估唔到咁多打手係度作故仔!

珍珠宮

Kmee@@ 發表於 16-5-24 23:46
其實我哋以前有班JM都愛分享手袋,現在我都唔敢post了。
...

係呀!以前真係好多靚嘢睇架! 班jm又nice又好肯分享,超多閃閃、名錶、靚袋靚鞋…我都喺度學到好多嘢,眼界大開 。記得好耐之前自由版有jm攻擊我們(類似...老公買名袋=會去滾/有2奶)或入潮版挑機,jm們也好團結去抗敵的......但漸漸地呢度d風氣變質了 好多人借分享首飾/手袋來做生意,媒多過jm......潮版和諧已不再了

伯爵府

我好鐘意睇以前嘅「是日閃閃」post架 欣賞下jm啲靚野真係好開心 講真一句 好多人買左靚野都想分享下架啦 滿足自己虛榮心嘛 因為怕擺上面書會比話曬命之類 跟住比親戚屋企人見到又會抽水話你大洗 係forum就最好啦 你唔識我 我唔識你 又可以交流下

snoopypy    發表於 16-5-28 00:29
kamanma    發表於 16-5-27 17:49

男爵府

係呀,以前和諧得多,偶然有造假或做生意大家會理性討論齊齊團結踢爆⋯
依家?哈哈,情況剛剛相反,私心有心人歪理鬼話連篇,為求目的不擇手段有策略性地去宣揚教義,完全破壞 bk 舊潮版嘅質素。end up 惡性循環⋯

公爵府

引用:Quote:Kmee@@+發表於+16-5-24+23:46+其實我

原帖由 jarjane 於 16-05-27 發表
係呀!以前真係好多靚嘢睇架! 班jm又nice又好肯分享,超多閃閃、名錶、靚袋靚鞋…我都喺度學到好 ...
舊時大家日日開心share, 一買咗野就上嚟互毒, 雖然成日毒發身亡, 但又敗得好high!

不過唔知幾時開始, 越嚟越多麻煩葡萄友, share個袋好似查家宅咁, 喺邊買喺邊用都好有意見, 開心事變到咁就無癮啦...

侯爵府

snoopypy 發表於 16-5-25 21:40
咁樣只會愈來愈少好嘢睇
其實, 成個 BK 都變晒, 回應一唔啱某D人心水, 係會 CHUR 住您黎 "講", 同以前比, 真係無咁友善 !

snoopypy    發表於 16-5-28 01:29

侯爵府

starz~ 發表於 16-5-27 17:20
舊時大家日日開心share, 一買咗野就上嚟互毒, 雖然成日毒發身亡, 但又敗得好high!

不過唔知幾時開始, 越嚟 ...
同意......好耐無見您地D舊會員分享, 失望

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至