潮流時尚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆:請教3卡閃閃

Agree...唔可以單靠上網睇cert., 我e排又係想買粒1卡 princess cut或者心形!我見過一粒si1 嘅princess cut 張cert.好ok, 但原來粒石有個洞仔仲要個洞邊有D黑色,另外一粒係si2, 但反而仲乾淨!

男爵府

回覆 oilinklok 的帖子

里個咪就係白底羅 暈低 行家一定識 買多都知道 你可能係體某個網賣石講吧 你講個D野咁像某個樓上鋪講?又話要挪啦石去查 然後又話要政府鑑定

禁止訪問

男爵府

頂 你係個網上賣石個Sa?我一體你發個圖就知道 你地間野根本要外邊跑石 無現貨 要預約 D石基本外邊跑街 係咪個間?

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

算吧啦 我email入邊仲有你地發比我個D貨 D石基本響印度 教大家實在D 穩吃行遠D 我覺得緊張個係你羅 我係買家 我隨便可以現成石發出來 你系Sa仲係一間無現貨公司 唔好話教 敢問你有幾多經驗 有幾多身家去買尼D經驗?

禁止訪問

男爵府

呵呵 復你一個遊戲用語 你過去美容版體下 唔係同你吹 就我自己用護膚品都值幾粒三卡 我使做生意 開玩笑 我係一個全職打遊戲FTM 副業係買野買野同埋買 你自己係打手就打手啦 又唔認

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

哦 廣州 明嗮 之但係我真係唔明白 點解你地咁中意講 我有D乜乜乜乜 我系D乜乜乜?之但係我只想問 你比左個社會貢獻左乜呢 我好自豪咁樣講 我比左香港政府一個稅收 雖然我乜都無 一名FTM 但係我有報稅

我今年稅單 我想香港人一定會明白我講乜 我可以好自豪咁痛你講 乜叫做贏你9條街 實際嗮比你體 比你只靠把口做鍵盤戰士好100倍

大宅

引用:哦+廣州+明嗮+之但係我真係唔明白+點解你地

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-05-20 發表
哦 廣州 明嗮 之但係我真係唔明白 點解你地咁中意講 我有D乜乜乜乜 我系D乜乜乜?之但係我只想問 你比左個 ...
哇,你交嘅稅夠買層中小型樓

大宅

引用:回覆+cartierchan+的帖子如果仲有其他問題

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-05-20 發表
回覆 cartierchan 的帖子

如果仲有其他問題都可以問我 我會好樂意解答 同埋我可以叫D批發商比個價錢我 不 ...
Hello Kwok pheobe,真心想問,咁有d舖頭話自己做開批發所以咁平,但點解又會單獨做我小客仔生意嘅?我買一粒半粒咋喎,但佢又聲稱做批發,即係點?會否呃我架?如果唔方便答,我pm你?

唔知你明唔明我問咩呢

子爵府

3ct don't choose I color la

男爵府

回覆 忌廉烏冬 的帖子

唔會唔方便 我唔系做里行 無唔方便 我知道個D我都可以答你 點解所謂D批發會賣粒石比你 其實里個問題 我問返你 你覺得一粒幾卡石頭價值系幾多?10萬?20萬 我相信就算無證書個D我地叫血石 都起碼10萬起跳係咪 何況有證書 咁樣就好容易解答你問題 香港地 入貨要錢 鋪租要錢 人工要錢 敢問佢所謂批發可以有多少存貨 其實所謂講自己系批發 平少少 只系基於同乜比較 例如某些周XX 但係其實鑽石如果你唔系去里D周XX 基本上價錢系擺響度 只系個D商家手上有 就賺幾個點賣比你 手上無就去街上跑比你 自己賺個差價 其實根本上好少批發商 基本上都系講下 佢地D價錢系通天 只系賺你狠D定系點 因為就算再狠都比唔過周XX 係咪 所以你都會比得好開心 然後商家唔會教你咁多野 因為真正會鑽石一定唔系個SA 個SA只系眼裡面有幾多提成 真正懂個系個老細 之但係個老細無可能坦白講比你知道 喂你里粒CUTING 比例唔對 喂里粒石檯面咁花 根本轉手好難 所以佢地都只會比4個C你體 然後不停遊說你系好野 所以其實佢地都想做生意 又點會唔賣比你 真正批發石頭都唔響香港 石頭基本響印度 劃著以色列 如果以色列石頭 多數系猶太人切割

男爵府

KWOKPHOEBE 發表於 16-5-20 21:40
回覆 忌廉烏冬 的帖子

唔會唔方便 我唔系做里行 無唔方便 我知道個D我都可以答你 點解所謂D批發會賣粒石比 ...

Jm好pro呀!
我有粒石考慮緊,可以pm比你比下意見嗎?
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

子爵府

開心吸收勳章

勁, 學野

請問怎分灰底啡底?我有輕微色差

首頁
12345...8

尾頁

跳至