自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆樓主:

上星期去沙田homesquare地面果層有dyson展覽,免費試用,有興建可以自己試試,真心覺得重,仲要賣七千幾,零興趣。

珍珠宮

2024年龍年勳章

唔鐘意用手拎,鐘意自動吸塵機

伯爵府

引用:Quote:mikako1205+發表於+16-4-17+10:53+Dy

原帖由 月牙兒♡ 於 16-04-17 發表
Dyson七千幾,拎上手都重,我同阿媽試完齊齊擰頭。唔值。
Amazon 3千幾咋
吸力弱幾輕都冇用啦

伯爵府

引用:唔鐘意用手拎,鐘意自動吸塵機

原帖由 小ice 於 16-04-17 發表
自動吸塵機我都有,但屋企唔大就唔好用

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Lavender22 發表於 16-4-13 13:48
打算買無線吸塵機, 有無JM 分享邊款好用?謝謝!

在那兒買到? 有無得邊到, 買到價錢平過大型電器店?

同家人 join 咗個雙人驗身 plan ($6,000)

Dyson無線吸塵機(DC61)(佢話建議零售價$3,380)

來緊星期四有得拎, 好期待

子爵府

引用:唔鐘意用手拎,鐘意自動吸塵機

原帖由 小ice 於 16-04-17 發表
其實自動果d点吸牆角同隙縫?始終好多位置吸5到

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:打算買無線吸塵機, 有無JM 分享邊款好用?

用飛利蒲直立式都ok

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

Dyson

禁止訪問

回覆:打算買無線吸塵機, 有無JM 分享邊款好用

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:Mimmy 發表於 16-4-13 13:59 Dyson v

原帖由 wcandtt 於 16-04-17 發表
Yes! V6

我朋友幫我在德國Amazon 買,4千幾
你買咁贵?我姨買连運费$3800,有兩个大頭?

伯爵府

引用:Quote:原帖由+小ice+於+16-04-17+發表唔鐘

原帖由 longlokma 於 16-04-17 發表
其實自動果d点吸牆角同隙縫?始終好多位置吸5到
吸塵機前方既左同右都有個掃,可以吸到角位但吸力弱!真係吸「塵」咋!
同埋屋企細/多野就唔岩用,我覺得岩外國d大屋多d

大宅

買左部bosch舊款,平平地,我覺得吸力都夠!時間又長!

大宅

剛去瘋澤試,D及E,去另一間試埋B.

決定Dyson.

Amazon.fr, total clean v6, eur 385送到屋企。

子爵府

回覆:Lavender22 的帖子

Electrolux 輕,好吸力

伯爵府

引用:剛去瘋澤試,D及E,去另一間試埋B.決定Dyson

原帖由 ainnai 於 16-04-17 發表
剛去瘋澤試,D及E,去另一間試埋B.

決定Dyson.
Amazon真係好平,仲送到屋企唔洗自己抬!
如果香港原價我未必捨得但amozon價唔洗諗,即買!

子爵府

回覆樓主:

用緊Electrolux 覺得唔錯

snoopybabe    發表於 16-4-17 14:38

大宅

哇,香港買得甘貴,我係加拿大,舊年boxing day減價買左部250加紙,早上星期家電開仓,220加紙,同事買左4部,見好多人都買6/7部帶翻香港

男爵府

引用:哇,香港買得甘貴,我係加拿大,舊年boxing

原帖由 精靈BB女 於 16-04-17 發表
哇,香港買得甘貴,我係加拿大,舊年boxing day減價買左部250加紙,早上星期家電開仓,220加紙,同事買左4 ...
使唔使換火牛?電壓不一樣吧!

子爵府

牧田

700元有交易

好輕身

DYSON又貴又重, 唔值

珍珠宮

畀面勳章

引用:Electrolux 輕,好吸力

原帖由 kid 於 16-04-17 發表
Electrolux 輕,好吸力
我都係用呢個牌子, 不過係白色個部, 平 d, 真係好好用