跳至

首頁

尾頁

男爵府

想問你地24/7 講座有無人去??
TOPIC 我有興趣.

但我剛剛24/7 去旅行, 請方便幫手欏NOTE。

原文章由 googoo 於 08-7-17 14:19 發表

here here! 我去左..去左..旅旅旅..旅行丫mar
去左北海道5 日,剛剛尋晚先返到香港咋。

咦,你知唔知小麵麵去左邊?

男爵府

googoo:

兩個小B 一齊去北海島???

原文章由 googoo 於 08-7-17 14:19 發表

here here! 我去左..去左..旅旅旅..旅行丫mar
去左北海道5 日,剛剛尋晚先返到香港咋。

咦,你知唔知小麵麵去左邊?

洋房

My wife or I will attend the seminar.

Do you have MSN? My MSN is [email protected]

We chat togehter.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 chrisitne 於 08-7-18 15:47 發表
googoo:

兩個小B 一齊去北海島???

係呀,所以攰到死~~~
lucas 都還好,帶住細 b 真係好辛苦,lucas 爸爸話我地多左件 24小時跟身既 hand carry wor

別墅

googoo.揍小朋友真係體力勞動..小朋識自己行時(肯行)都話丫..否則好似"舉重"咁 .你有冇攜車仔?..anyway
係咪自由行?..好玩嗎?lucas 一定好開心la

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

唔好意思,我路過入嚟插句嘴:GOOGOO你同埋細B去,好得呀 ,當年我生咗細女PLAN旅行,一唸到佢嘅行李重過晒其餘三人,終於果次放咗細女飛機三人行.唸番都有些內疚.

原文章由 googoo 於 08-7-21 11:17 AM 發表

係呀,所以攰到死~~~
lucas 都還好,帶住細 b 真係好辛苦,lucas 爸爸話我地多左件 24小時跟身既 hand carry wor

子爵府

原文章由 maymei 於 08-7-21 23:33 發表
googoo.揍小朋友真係體力勞動..小朋識自己行時(肯行)都話丫..否則好似"舉重"咁 .你有冇攜車仔?..anyway
係咪自由行?..好玩嗎?lucas 一定好開心la

有車仔,但都好攰呀,晚晚番到酒店又要洗野

lucas 梗係開心,玩左幾日,e+時時話唔想返學,想放假

今朝仲話返學唔開心,我話你唔鍾意鄭老師咩,佢話鍾意,不過唔鍾意其他小朋友 wor,我話家悅都唔鍾意咩,佢話家悅e+唔同佢玩同子晴玩。 我話你都可以同其他同學一起玩,佢又話唔得,都唔知佢想點~~~ 我唔想佢變孤獨精呀

子爵府

原文章由 蝦碌媽咪 於 08-7-23 11:02 發表
唔好意思,我路過入嚟插句嘴:GOOGOO你同埋細B去,好得呀 ,當年我生咗細女PLAN旅行,一唸到佢嘅行李重過晒其餘三人,終於果次放咗細女飛機三人行.唸番都有些內疚.
...

唔洗內疚,我覺得你既決定好明智 lucas 爸爸第一日, 由屋企捱到機場,由機場捱到酒店,已經無左半條人命,當時佢都不知幾後悔帶左阿b,但當時 後悔已經太遲喇

洋房

During the sleeping time on 24 Jul 08, I have taken some photos for them. Quite interesting.

子爵府

原文章由 shadowdaniel 於 08-7-29 01:37 發表
During the sleeping time on 24 Jul 08, I have taken some photos for them. Quite interesting.

can we see them?

男爵府

今個8月奧運月, 見到熹熹日志打波, 好開心。

你地小朋友開心嗎??

原文章由 googoo 於 08-7-29 15:35 發表

can we see them?

男爵府

shadowdaniel:

SORRY, 我去了旅行無上bk,
MSN IS [email protected]
Seminar 有無好料???

原文章由 shadowdaniel 於 08-7-18 23:55 發表
My wife or I will attend the seminar.

Do you have MSN? My MSN is [email protected]

We chat togehter.

男爵府

HELLO!
唉呀!我遲左來添,好耐都冇online呀,因為之前部電腦壞左,剛整好冇耐
我係Desmond媽咪

Lucas學珠心算?係邊到學?我之前都有諗過比Desmond學,但好似話未到合適年齡,so我冇再找珠心算,但Lucas都可以學,咁我囝囝係未都可以再睇下呢?
不過Desmond已經學緊普通話同英文(STORY)

[ 本文章最後由 小麵麵 於 08-8-6 10:20 編輯 ]

洋房

Wellcome! 小麵麵

googoo: Lucas
churman: 善行
chrisitne: 熹熹
francisca: 雅諾
ricky22: 皓茵
maymei: 景愉
shadowdaniel: 家悅
小麵麵: Desmond

洋房

To: Maymei

I note that 景愉 will learn swimming in 荃景圍胡仲. I tell my daughter. She feels exciting and will visit u ka la.

男爵府

HI ALL
我地班下年度曾老師唔跟N2B,改左謝老師(好似)同鄭老師,唔知邊個係謝老師呢?

洋房

Really!!!! How come ar?

After our N4 "Thank Teachers" Lunch review meeting on 7 Aug 08, I find that Ms Cheng and Ms Tsang were still working in the nursery. The time was 9:00pm. Oh!!!!!!!!! So hard!!

Please join me to give our respection to them.

別墅

hi, 各位:

大家好,我係家瑋媽咪!我得閒的時候都有上BK網架(雖然得閒的時間不算多)

我平時甚少發言, 聽到你地話曾老師唔會跟N2B, 都想問下知唔知點解呀?

同埋呢幾日帶左仔仔做"逃學威龍" (去咗旅行), 唔知學校的夏日活動有沒有些什麼特別事呢?

子爵府

原文章由 py9042 於 08-8-12 01:34 發表
hi, 各位:

大家好,我係家瑋媽咪!我得閒的時候都有上BK網架(雖然得閒的時間不算多)

我平時甚少發言, 聽到你地話曾老師唔會跟N2B, 都想問下知唔知點解呀?

同埋呢幾日帶左仔仔做"逃學威龍" (去咗旅行), 唔知學校的 ...

hihi, 家瑋媽咪, 我有 d 家瑋同 lucas 響山頂影既相,成日都想比番你又唔知點比,你可以響呢度睇下,鍾意邊張自己 download 啦:
http://googoo.smugmug.com/gallery/5256427_RuYPZ

曾老師會教一班 n1& n2 合併班,謝老師係一個新老師,好似仲未到任。
呢幾日去左邊度玩?佢地響學校都係玩 d 運動項目,明日係玩具日,後日係玩水日-要著泳褲返學

[ 本文章最後由 googoo 於 08-8-12 14:27 編輯 ]

別墅

原文章由 googoo 於 08-8-12 14:26 發表

hihi, 家瑋媽咪, 我有 d 家瑋同 lucas 響山頂影既相,成日都想比番你又唔知點比,你可以響呢度睇下,鍾意邊張自己 download 啦:
http://googoo.smugmug.com/gallery/5256427_RuYPZ

曾老師會教一班 n1& n2 合併班,謝老師係 ...

hi, lucas 媽咪, D相影得好清楚呀,唔該晒!

原來謝老師是新老師,我今日問呀仔知唔知邊個係謝老師,佢仲"懶叻"咁話知

呢幾日帶咗呀仔去台灣"自由行", 佢玩得好開心,而家仲唔願
返學添,不過明日有得玩水,我諗實可以吸引他返學了!

首頁

尾頁

跳至