自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:Quote:prayformum 發表於 15-8-31 13:06 滑

原帖由 八兩金 於 15-08-31 發表
雖然我唔用三星, 但都好奇問下你張係咩檯?
書檯飯檯

王國長老

王國長老

我用S6, 用左幾個月, 好掂, 冇問題. 影相都好靚.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

侯爵府

我個人覺得Note 系列好好用..... 所以都會考慮轉Note 5......

伯爵府

畀面勳章

引用:外形同影相都好似好正,價錢仲正但D新機唔

原帖由 yin-ting 於 15-08-31 發表
外形同影相都好似好正,價錢仲正
但D新機唔知仲會唔會好似以前咁易壞?!
有無人出左?
幾正都係假,同我八字唔夾,用咩壞咩。

峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

珍珠宮

畀面勳章

回覆:samsung 手機愈出愈靚

唔覺三叔機靚價錢就好靚

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:samsung 手機愈出愈靚

S6影相我覺得靚過iphone6+,因同一時間用左呢兩部手機影同一張相,大家比較之下,S6係靚啲,尤其室光下。

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我個人覺得Note 系列好好用..... 所以都會

原帖由 natnat_tsang 於 15-08-31 發表
我個人覺得Note 系列好好用..... 所以都會考慮轉Note 5......
Agree.我之前用note2,轉s6,我都覺得note系好用啲。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:原本都想換,但好像冇得換電池同插卡,所以

原帖由 montery 於 15-08-31 發表
原本都想換,但好像冇得換電池同插卡,所以放棄了
我買機一定要呢兩樣,冇乜選擇

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+cholekyt+於+15-08-31+發表本

原帖由 kwanho409 於 15-08-31 發表
但三星唔係影相像數高過iPhone?我仲諗住影相靚啲相換機tim
I phone 個相機靚架,三星係得像素高但唔等於佢用既相機係靚野

水晶宮

S6 Edge 外型同影相都好靚.

侯爵府

s6 好"扇", 朋友將佢放係雪柜頂, 來電震機震到成部跌左落地, 肉赤C

呢部野無得插卡又無得換電, 價錢又貴, 咁我情願出部IPHONE 6 PLUS 好過.

男爵府

用過i phone 4,5,6, 又用過NOTE 1,2,3,4,宜家用緊NOTE 5,覺得正,以前用i phone心態覺得型d,但其實都係android好用d,而且鐘意note支筆,Note 5好快好順,我好彩用三星未試過壞機,反而上次部I6一買返來就相機壞,再換都有問題,用用下MON有白線,所以買電器都睇彩數!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

回覆:mokstick 的帖子

影相都係 Sony 正,部 z3+ 影夜景好清。我們同時出部 Sony z3+ 同 iPhone 6+

珊瑚宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由+choco0608+於+15-08-31+發表

原帖由 prayformum 於 15-08-31 發表
滑得濟 擺喺張檯都可以冼落地下 跌左幾十次
次次唔見都會喺地下揾返佢
打字又煩 個字咁啱喺條邊道好難篤得 ...
咁誇張!
部電話有腳

珍珠宮

kwanho409 發表於 15-8-31 13:10
但三星唔係影相像數高過iPhone?我仲諗住影相靚啲相換機tim
像數分別如何就唔知喇...但快門好慢...成日以為好似iphone咁一按即已影左...但samsung唔係,按完仲要等一陣..否則走哂位

公爵府

引用:Quote:原帖由 prayformum 於 15-08-31 發表

原帖由 李豆豆 於 15-08-31 發表
咁誇張!
部電話有腳
有次我仲示範比人睇 擺喺檯話口未完飛落地下

大宅

ABBC 發表於 15-8-31 13:53
三星真係垃圾機(三星迷,純個人意見),我買左s6個半月已跳船~~影相唔係話唔好~但同lg比差d~~上網我用csl~我用 ...
講左我想講既野喎,三星期用得唔耐,1年起2年就要換機,3又唔保值,4以前就話佢大睇野正,無得選擇,以家算啦,APPLE好.

子爵府

回覆 蝙蝠 的帖子

哈哈~~但我覺得APPLE係最垃級~~

大宅

ABBC 發表於 15-8-31 15:51
回覆 蝙蝠 的帖子

哈哈~~但我覺得APPLE係最垃級~~
無所謂各有支持者麻,我又唔係APPLE哈哈哈

子爵府

回覆 蝙蝠 的帖子

哈哈~~多謝見諒~~不過講真~~LG近來D機真係做得好好~價錢又平同質數都D貴機一樣~可以講話好過佢地

首頁

尾頁

跳至