跳至

首頁

尾頁

男爵府

睛靈勳章

Re: 2003年6月媽咪會1歲新里程!!!!

又加價, 成$2條我已經唔捨得用....轉左huggies, 依嫁仲加價:-x:-x :-x
我個friend係P&G做, 話遲D會出隻cheap版pampers呀....

用開huggies既媽咪, 你地d B有無試過漏尿呀....bobo用緊紅白裝, 試過2次訓醒漏尿呀....

子爵府

marykwan615 寫道:
wai chairman 2517,

quarry bay 一藥房賣棉柔m size 84pcs 或 L size 68pcs $148.... 你果d 超thin 定棉柔?...

棉柔!!! 好野, 我買得平過你, 好野!!!!
該用戶已被刪除

大宅

2517-2517 寫道:
[quote]
marykwan615 寫道:
wai chairman 2517,

quarry bay 一藥房賣棉柔m size 84pcs 或 L size 68pcs $148.... 你果d 超thin 定棉柔?...

棉柔!!! 好野, 我買得平過你, 好野!!!! [/quote]

o華!! 你咁醒!?.... 咁不如入多d 貨送貨比我哇.... 笨... :-P :-P :-P

大宅

agree, 而且高腰d,好用d嫁!
PpiMa 寫道:
用超薄啦....超薄抵d,有84條(L)....同棉柔無咩分別...你試下啦!

別墅

[size=large]我同波波都o黎報到~~
該用戶已被刪除

別墅

[size=xx-large]龍龍都報到先!

大宅

恭喜開左新版. 過黎報到先.
講開片片, 在觀塘藥房賣pampers(M:100片, L:84片)超溥 係$136. 咁呢度還平d.

子爵府

茵茵 寫道:
轉huggies喇, 都okay嫁

boboma
勤勤用紅白/紅藍都唔會漏尿/漏ngng.

我之前未試pampers時, 都試過用huggies 紅白果隻, 但係你地吾覺得條片好硬, 雖然pet pet都算硬, 但係huggies果隻好似硬d bor, 阿囡用左後, 爬得好奇怪, 吾知係咪條片問題定係點, 所以先轉pampers (L), 之前用pampers都吾得架, 都會漏wee wee架, 但好似現在個囉位又fit 佢wor, 所以先繼續用....但係佢又加價 :-x
該用戶已被刪除

複式洋房

係呀!我地小V一向都係用超簿,個size fit好多,而且超簿係爽好多喎!至於Huggies,之前小V用過試過漏ng ng,我地無再用啦!

jo2002 寫道:
agree, 而且高腰d,好用d嫁!
[quote]
PpiMa 寫道:
用超薄啦....超薄抵d,有84條(L)....同棉柔無咩分別...你試下啦!
[/quote]

子爵府

bobomama 寫道:

用開huggies既媽咪, 你地d B有無試過漏尿呀....bobo用緊紅白裝, 試過2次訓醒漏尿呀....

boboma,
係邊個位漏尿? 前面定後面?
我兩鑽無庶wor(touchwood),不過係紅藍裝!

大宅

[size=xx-large]報咗到先

男爵府

睛靈勳章

前面側邊, 我同姐姐都試過呀
藍紅3接好似唔夠紅白兩接咁好用呀.....
等我再試下藍紅裝先......
PpiMa 寫道:
boboma,

大宅

畀面勳章

[size=large]我同瑤瑤都o黎報到~~[/quote]

別墅

大家講緊片片....我又講下先!

我一向都係用Pampers....M-Size84pcs同L-Size72pcs都係唯到HK$119蚊.....係吾係香港貴d ?

龍龍平時用緊L-Size, 訓覚就用Pampers褲型。
褲型夜晩先用、貴麻!
Boboma 李都試下la....龍龍訓覚用L-Size都会流wee(前面側辺)、用褲型就無事ka. 可能男仔同女仔有吾同。

別墅

bobomama 寫道:
前面側邊, 我同姐姐都試過呀
[quote]
PpiMa 寫道:
boboma,
[/quote]

boboma,

會唔會包片片時bobo's 雀雀仔偏埋一邊所以漏尿呢?

大宅

係啊, 我賢賢都係兩邊漏尿. 依+ 轉左pampers大碼之后, 就無漏了
PpiMa 寫道:
boboma,
我兩鑽無庶wor(touchwood),不過係紅藍裝![/quote][/quote]

大宅

bobomama:
你睇吓我家嗰條綾仔都不弱.

首頁

尾頁

跳至