心聲留言

跳至

首頁
12345...9

尾頁

洋房

Re: 致曲曲

katrina959
咪客氣...句號係打唔到嫁...
用手寫板就得~

子爵府

我諗唔會卦...BK媽咪們大多都好大方架...除咗啲'問題食品'(H5N7,過期提子汁,爆笑冰淇淋...............)...不過千祈唔好COPY人地啲大頭相嘞...! :-P
katrina959 寫道:
bandband
咁都俾你搵到!
我都係響bk copy番黎,聽朝俾人發現我"偷野"唔知會唔會俾人追打?

大宅

heheheh.........
我以為大陸先有問題食品,原來香港都唔小!

子爵府

過期都爆笑都唔緊要...至得人驚係變種禽流感(H5N7)嘛~~~!!!中咗真係變'劉錦'咯... 希望唔好到時又出現O-157啦...
heheheh.........
我以為大陸先有問題食品,原來香港都唔小!

男爵府

[size=medium]嘩~! N64 ~! 勁呀~!
N64 寫道:
katrina959:
這識講人話的生物相信來自另一個空間....
陰魂不散...
總之,單親、雙親、冇親的它都會伸個貓頭埋去....
看看是否有人識穿它是[米奇老鼠]的遠房宗親~
[過街老鼠]....
要是幸運的不給發現....
它便會步署著塭著數....
它便是白痴中的天才...
伸手問人協會創會會長...貓dd...
始終養著一個吃軟飯的[大白臉]...
負擔可重呢~

:-P :-P :-P :-P :-P 真想死~

大宅

有冇人可以話我知曲曲發生乜事? 我唔係八卦,雖然互不相識,而且曲曲亦可能唔記得我,但我對佢好有印象,因為我大肚時入o黎BK傾,曲曲亦大緊肚,我o地個BB應該係差唔多時間出世,所以我好記得佢,後來生完BB成日唔得閒上o黎,所以冇咗下文,唔知道佢現況係點,依家見到依個topic同埋D內容,個心好唔安樂,好想知佢點情形,有冇媽咪可告知? 唔該!

曲曲,如果你見到呢個topic而又唔介意的話,pm我傾吓呀!(雖然可能你未必記得我)
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

n64,
唔好意思,煩你咁耐!
我想問下個句號點打,thx!

句號打到架,你只要按左個小鍵盤出黎,你就會搵到架喇!!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

民房

點唱時間~

幾許瘋語 (原唱人:斑斑)

無言踎係街邊 凝望雨勢急也亂
似個癲婆 四處開火 到處去樹敵
徐徐媽叉聲聲 回望以往的片段
幾許瘋語 我也講過 樹敵更自然

一生之中誰沒冷親傷風少不免
我最愛去攪屎生非 兜巴打我面
身處屎坑曾共老公天天都搞野
偶爾碰上了炒魷步伐未凌亂
心底之中失分寸 終於黐左線
披荊斬棘的挑戰 青山不眷戀
悠然想起當天 人地冷眼加咀臉
每句瘋語要我改變 現實盡體驗
無求一生光輝 仍望每晚bk裡面
小下呢個 唱下o個個
盡視作自然

民房

陪著你嘔 (原唱人:斑斑)

誰說 朋友無一個長壽
其實我我狗up亦平常
因我 身邊有你等緊去開火
我隻佬 誰說打band太無謂
陪著我洗錢厚面皮
都能 將家中錢銀洗得通透
陪著你嘔 豬公豬La也不分
天天都嘔我隻佬好啃
過青山 過香港
如果 嘔到我無晒D friend
我倆繼續胡亂鬧人
跟我一起吹水

民房

她又出來了嗎?真不明白還以為她在媽媽會所裏不會回來呢
[img align=left]http://yip.lui8.com/Q.picture/line359.gif[/img]

男爵府

thx wo~N64你so留意me呀~~
你好得閒too~
無論me講咩你都知...仲有呀..人地講bb野我識,答人又有罪咩?我開topic你又要加把口鬧人...唉..
算啦..你鐘意..反正冇氣彩u~
u so無聊...你咩topic都見你個名too呀...你同me一樣like講野ja~
有罪咩... :-P :-P :-P
我又冇得罪你..難道我唔可以係here發言?唔係ma???

男爵府

只會說人的不是...見人唔岩就踩...難道現實的你都是嗎?
只怕你看見第1個跑去...我覺得所有媽咪都好偉大...如果你係媽咪我會同樣咁唸...最小做媽咪要大肚10月..生出黎都不易...湊亦唔易..唔好再踩人黎"台"高自己吧..
我都係好多topic都見你呀 n64..難道我又要鬧你到處回應嗎?講下道理好嗎?我講bb野咋wo~又錯咩?成日話我咁咁咁...難道你一生沒做錯事嗎?我知你都係想我回應啦...我就答你囉...
我唔覺得你係好好囉...你同我一樣鐘意講野吧..仲有..我都好小去2手睇啦....唔好你唸到就覺得人地係啦...大人

男爵府

定係你鐘意日日係道鬧人...bk日日係道嘈交架...
都唔明你點唸...日日搵野嘈..唔鐘意咪唔好睇我a topic囉..又要睇又要嘈...分明對人唔對事!~
我有冇講錯你?我講野冇你咁叻...你講野好似好文化..我學唔倒..but所有人都有難處架

大宅

佢唔係留意你,係你整個咁既topic出黎,覺得你個人有趣姐!呢度大把人係就圍留言,不過就唔似你咁,專登開個topic reply其他媽媽!
你唔止得罪佢,仲得罪好多人,個個都會做錯事,不過你就成日打錯字!話之你鐘意睇邊個topic,都係果句,無人好似你咁無聊開個topic reply人!
係!唔鐘意係唔應該搞人地d topic,但都係果句,無人好似你咁低能開個topic reply人!
其實你講野都唔差,唔係人家文化好,係你九唔搭八姐!講完d野,怕俾人圍,一下唔鐘意就打d咁既 :-P :-x 所以N64咪特別鐘意你囉!

男爵府

勁wo~佢連我同人講bb野都知..咁係咪only this topic?
你睇清楚先啦....佢話我同圍都有開topic囉...
咁我係知道個d bb野..係咪答都有罪先

大宅

由始至終,佢都係講緊呢個topic

男爵府

here係心聲留言...唔係炒架留言是嗎^^?
我出面第2d 答人野佢都有出聲鬧我架..你又有冇睇倒呢?
唔係e個都係咁...佢係追住我黎咬架...算啦...
唔想講^^~你地話囉...反正我都係衰人..

洋房

貓人....要你久候了....
我已預期厚顏的你根本不需搽粉底....面皮也夠厚....
你便是一個給予一毫買枝旗也要公告天下的人...
[大家睇下我貓dd都有做善事嫁]....
虛偽得自已下巴也掉在地上....
原本以為...
你這人人喊打的生物已去別處榦偷雞摸狗的勾當...
誰不知你又在借曲曲一事企圖借屍還魂....
你便是bk版的黃夏蕙...
我那些是四處留言...
你卻是四圍大小便.....
你知否有著分別了......
自已白cc躺在馬路上被撞.....
竟還問司機為何撞你...
你如何擔當[伸手問人協會]主席一職了?.....
還用這不知廉恥的logo做你貓頭相....
閣下如此招搖....
教我如何可以得閒了?..
還有...
我是因為你才出現....

洋房

怎麼了....你這小丑不是在等我嗎?
為何我一上線你便縮起了你的貓頭....
那麼冇品.....
差點忘了,你還養著一隻吃軟飯的...
你也要去向其他媽媽下手的啊....
要早點回來,不要被差人豆去....
也不要讓漁護處截獲....
我, 等, 你.....

:-P :-x 問你死未~!

男爵府

冇品的是你才對,我也要照顧bb,我怎會1曰4小時等你呀...
你先別說人怕了你..我怕你就不上來..嘿...你鐘意話我衰..冇問題呀..咩都你講哂...講咩你都有得鬧架啦..!?
我同人講bb你都要鬧.岩嗎?算啦...我知你仲得閒過我..
不過我可以講..我睇你講野以經當做笑話..冇感覺...你鐘意點講咪點講囉...你話衰就衰啦...我只知here人人都可以講..所以你講咩我都冇問題..^^
言論自由丫...你一定會有1日知道自己多麼無聊..可能你現實生渦中得呂倒人地的認同...小x,我都唔識打添....我覺得你比我似呀....仲有我叫貓bb唔係貓頭,貓人...n64先生/小姐/太太...ok la..你慢慢搵野鬧..講真我冇咩感覺...唔嬲又唔生氣^^你鐘意就講啦..但我會睇..實在好笑:p

首頁
12345...9

尾頁

跳至