母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 516樂富微型母乳聚會

譚媽媽:
我參加呀!加埋我名啦!
我終於有機會參加聚會啦!好開心
不過我唔熟樂富,請問到時點去呀?
有冇人幫到我,我會帶6個月既囝囝黎!
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

男爵府

好媽媽勳章

hi all,

咁岩次次搞親都係老公返工既, 嘻嘻, 咁我又可以同仔仔坐地鐵黎啦(佢勁鍾意搭地鐵), 如無意外預埋我地啦, 不如今次食埋lunch?? 有咩好地方架.

IRON + HUGO(2歲10個月)

大宅

時間:5月16日(日)上午11時
地點:樂富
出席名單:
1.譚媽媽
2.gigiso + 6mths boy
3.pc9
4.boey
5.siukitma
6.冰極+6個月囝囝
7.IRON + HUGO(2歲10個月)

大BB、典典ma:
今次緣慳一面,721周年聚會你們能到嗎?

複式洋房

譚媽媽 寫道:
出席名單:
1.譚媽媽
3.pc9
4.boey
5.siukitma
6.冰極+6個月囝囝
8.Hoyin媽媽 + 17個月囝囝

樂富咁近, 一定要o黎!
譚媽媽, boey, 我們又可以見面了!

大宅

譚媽媽 寫道:
出席名單:
1.譚媽媽
3.pc9
4.boey
5.siukitma
6.冰極+6個月囝囝
9.connie

我都好耐無參加聚會啦, 今次一定要o黎, 順便可以買返兩件哺乳衫 :-P

大宅

我都有一段時間無參加母乳聚會啦!好開心知道霖媽的小舖開張。等我都報名先。但請問地址近唔近地鐵站架呢??
另外,請問721周年聚會係咩呢??
出席名單:
1.譚媽媽
3.pc9
4.boey
5.siukitma
6.冰極+6個月囝囝
9.connie
10.yanyan0629 + jasmine(15個月大bb女)

別墅

出席名單:
1.譚媽媽
3.pc9
4.boey
5.siukitma
6.冰極+6個月囝囝
9.connie
10.yanyan0629 + jasmine(15個月大bb女)
11.venus72 + 蕎慇 (15個月大bb女)

大宅

譚媽媽:

516我有約呀, 真可惜, 不過你方便PM她的地址給我嗎? 或者請她聯絡我可以嗎? 因為我或者可以幫她一個小忙......:-P

大宅

duplicated...

大宅

yanyan0629:
霖媽小店在樂富的地鐵上蓋很方便。
721周年聚會是我見Xanthe的歷歷滿一歲所以有感而發,想看看一年後大家的寶寶怎樣了。最理想是牛頭角健康院肯再借地方給我們,不過聽馬姑娘說它好像要跟觀塘健康院合併,不知何時正式實行,所以很大可能要另覓場所。

chingchingmom:
霖媽的聯絡方法已PM給你。

洋房

譚媽媽 :

721周年聚會我一定想法參加,去年的那次聚會也是我參加的第一個母乳媽媽聚會,有妳及眾多母乳媽媽的支持及經驗,使我上班後,兒子也可以享用到母乳。

大宅

出席名單:
1.譚媽媽
3.pc9
4.boey
5.siukitma
6.冰極+6個月囝囝
9.connie
12.katieman + 僮僮

我都係好耐就唔到時間出o黎聚會,等我今次又o黎蒲下先

男爵府

katieman,
好耐無見你喇!晴晴到而家都記得你屋企係邊,成日都話要再去玩!(去過一次你到,到而家都記得僮僮有個小結他)

複式洋房

哇,好開心,好多謝各位支持,你既支持,就是對我的鼓勵。

大宅

我諗諗吓!原來上年721我都有參加呢?!原來嗰次就係第一次母乳聚會.呢個日子咁有意思,希望今年721我都安排倒時間出席啦!

大宅

boey,

係呀!?你得閒帶晴晴同昊昊o黎玩呀!!!(不過你拖住兩件人仔,我怕你辛苦^^)我都好掛住佢兩個呀~
丫~我可能遲下搬去將軍澳,到時o米近d囉~~~

男爵府

咁我就唔客氣啦~~睇吓邊日得閒先 ,好似馬鞍山近d喎!!
katieman 寫道:
boey,

係呀!?你得閒帶晴晴同昊昊o黎玩呀!!!(不過你拖住兩件人仔,我怕你辛苦^^)我都好掛住佢兩個呀~
丫~我可能遲下搬去將軍澳,到時o米近d囉~~~

伯爵府

出席名單:
1.譚媽媽
3.pc9
4.boey
5.siukitma
6.冰極+6個月囝囝
9.connie
12.katieman + 僮僮
13. Vivienmak + 昕昕

我第一次出席聚會,多多指教
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

譚媽媽
到時我們自己去還是你會再聯絡我們呢?

大宅

gigiso:
我們可約定11時在樂富地鐵站等,該站只有一個出閘位,應該會找到。
星期五我會把霖媽小店的地址傳給報了名的媽咪,若遲到者可直接到小店會合。

霖媽:
努力,希望你殺出一條血路,我們所有母乳媽媽亦得益。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊