美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

複式洋房

Re: 想知做過M6機媽咪效果

Kaczan,

could you pls pm me details?
btw, may i know what is 太空倉?

thank you very much.

aries

洋房

May I ask how many times of M6 do you need to do each week? Assuming 1 part = 30 mins.

複式洋房

Kaczan,
Thanks for your information.
It sounds good.

yho ;-)

別墅

2 times a week is enough.

honeybeebee 寫道:
May I ask how many times of M6 do you need to do each week? Assuming 1 part = 30 mins.

別墅

Aries, Already PM, pls check. I will explain to you what is 太空倉.

肥美: Already PM, pls check.

伯爵府

I do the latest M6 firming machine called key-module. 1 time's key-module is equal to 3 times' M6. I feel my pat pat is firming after 7-8 times.

別墅

Hello Kaczan, pls pm me thanks

民房

Hi! Kaczan, I also live in Tsuen Wan. It will be great if you can give me more information about the M6 course in Tsuen Wan.

I lost little weight earlier, so I want to do some firm-up. Sounds that M6 is good for shaping up and firming.

Please PM me lah! Thanks!

別墅

MaSiLai, beebee 234 already PM, pls check.

複式洋房

Kaczan

thanks a lot!

aries

民房

Kaczan

我唔記得講你知我最鍾意係太空倉,我覺得好舒服有音樂聽,
我下次羅隻cd 去播比自己聽先,

我有 "私人信息"比你,你去看看

joshua

民房

kaczan

我今日做m6簽左3格.....等如幾多part呀,

別墅

你係唔係簽左3個名呀. 如果你只係做左35分鐘m6無理由叫你簽3格喎, 3格即係3次嫁. 不過我相信佢地唔會握你. 不如你聽打電話去問清楚, 如果唔係我星期六去做的時候幫你問清楚究竟係咩事先.

JOSHUA1118 寫道:
kaczan

我今日做m6簽左3格.....等如幾多part呀,

複式洋房

請問知唔知邊度有m6做呀,
我搵過好多緊減肥中心都無呀..

別墅

你要邊區嫁??? 應該好多寫明係減肥中心都會有喎!!!

EVA媽媽 寫道:
請問知唔知邊度有m6做呀,
我搵過好多緊減肥中心都無呀..

珍珠宮

醒目開學勳章

Kaczan:

你好,其實我依家參加緊一間纖体公司既療程架,就快完成啦,輕就有輕過不過唔係咁健康,因為要食藥架,又冇乜機做,依家快完成佢地話我未標準,可以減多小小,而且D肉好鬆,sell我買收身收緊療程,我1.61高,依家127磅,仲想再減,但覺得呢間唔老實又好取巧,所以唔想再o係呢間做,你可以將你介紹o個間既資料話我知嗎?pls pm me.thank you~~~

大宅

HI, can you give the location, co name and tel no.
because the M6 price is very cheap.

Thanks

複式洋房

我住係將軍澳, 附近有就梗係最好啦,
如果唔係既, 旺角,油麻地都可以接受...
請問各位有好介紹嗎

複式洋房

Kaczan,
我又想要information呀,
pm埋俾我可以嗎??
eva

洋房

May I ask you try the beauty centre which located at Shamshuipo? This beauty centre is 1800 for 1 month (maximum 30 days per month) + fat reducing cream 380. It is a small centre, but the girls are nice. Never sell anything to me during the treatment. However there are only G5 15mins + Hot mat 1 hour available. No M6.

首頁
12345...8

尾頁

跳至