自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

即是咩呢?

原文章由 sandylaw 於 08-4-22 23:40 發表
职场苦乐

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

水晶宮

原文章由 cathy-tse 於 08-4-22 23:40 發表
好狡笑

果邊有個叫個人空間,..有個funtion 叫.. 換個皮膚.. 原來係個Back ground可轉不同款式

!!我唔係幫BK賣廣告mouth: ...

原來gugu都有得玩space架

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

職場苦樂.

原文章由 麟媽媽 於 08-4-22 23:41 發表
即是咩呢?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

[quote]原文章由 麟媽媽 於 08-4-22 23:41 發表
即是咩呢?

職場苦樂

水晶宮

原文章由 麟媽媽 於 08-4-22 23:41 發表
即是咩呢?

我諗係職業場所苦與樂

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

咁即是等同「在職媽媽」啦?
你地一個二個咁夜都未訓?

原文章由 YongXin 於 08-4-22 23:44 發表
職場苦樂.

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

係咪果酸換膚?

原文章由 cathy-tse 於 08-4-22 23:47 發表
我換20幾次膚啦

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

原文章由 mopiko 於 08-4-22 23:52 發表
我最怕同女人打交道, 尤其是內地女人. 內地人一見你是香港人, 即刻蟻螻蜜糖(黏住唔放); 那些超勁客氣說話, 即刻起雞皮!!

乜以家d內地女人仲係咁架咩mouth: mouth:

在我身邊既內地人,大多認為自己比港人高一線,因佢地消費力強過我地,覺得香港經濟起飛都需要佢地出錢消費先得

珍珠宮

畀面勳章

果邊有呢d野

买家信用评价:0
卖家信用评价:0
咩用途呢??

珍珠宮

畀面勳章

第日我地响果邊講錯野
會唔會比佢地一人一篤口水浸死

王國長老

王國長老

點解我搬唔到bk張大頭相過去既

有冇人可以教我? 整極都話error

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

你隻雀無跟你飛埋過去咩?我隻貓有喎。

原文章由 可樂魚 於 08-4-23 00:07 發表
點解我搬唔到bk張大頭相過去既

有冇人可以教我? 整極都話error

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

Baby-kingdom.com users come from these countries: Hong Kong78.1%

China5.9%
Taiwan4.2%

United States3.0%

Canada2.3%

[url=]More baby-kingdom.com users...[/url]
Hong Kong78.1%

China5.9%
Taiwan4.2%

United States3.0%

Canada2.3%

Macao1.8%

Australia1.4%

United Kingdom1.2%

New Zealand0.3%

France0.2%

Singapore0.2%

Malaysia0.2%

Thailand0.1%

Other countries1.1%

[url=]Less...[/url]

Baby-kingdom.com traffic rank in other countries: Hong Kong35853104
Taiwan703,77647
China172637,05255
Canada2732,43111
United States18519,606785261

[url=]More baby-kingdom.com traffic rank...[/url]
Hong Kong1054
Macao512410
Taiwan3,77387
China155906,055
Singapore16,072
New Zealand121756,268162
Canada427422,4166731
Australia732223417,88564
Malaysia55,263
Thailand521985,79432
United Kingdom78,865702531
France109,88874
United States601498439,861

Where people go on Baby-kingdom.com:
  • foru635491m.baby378418-kingdom.com - 9350%
  • baby-83kingdom.com - 10%

http://www.alexa.com/data/details/traffic_details/baby-kingdom.com?assoc_id=megaupload-20
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

王國長老

王國長老

原文章由 麟媽媽 於 08-4-23 00:09 發表
你隻雀無跟你飛埋過去咩?我隻貓有喎。

衰雀 搞佢唔掂, 我已經好眼訓,遲下再搞過

goodnight everybody!

首頁

尾頁

跳至