自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

一分手後冇聯絡,唔知C左去邊

大宅

我既初戀情人返咗工養我同囝囝囉

伯爵府

好媽媽勳章

未死卦!!!!!!!初戀!!!!!!!!唉!!!!!!!!

侯爵府

嘩, 你怨氣好種喎, 你e+生活得唔開心咩? 如果開心, 就放開呢個心結啦, 無謂"side"左e+擁有ge幸福嘛, 再諗呢d福佳, 影響自己心情啦, 咪當佢死左, 白金都慳番囉~

我又好奇怪喎, 唔好話初戀情人啦, 就算其他ex, 明明全部o係香港ga嘛, 竟然咁耐都未撞過佢地, 唔知死哂去邊! 真係唔知邊個時運高! 我都好奇想睇下佢地e+點!

原文章由 AMERICANABC 於 08-3-16 00:24 發表
I hope him death. as space dust and melt on planet.
To be honest , I hope he went to hell.
To me , he was down to 6 feet under 10 years ago.
u must think I am nuts.
yet , I am not , no one besides me ...

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我果個初戀情人去左做鴨

男爵府

我前個排係商場先見番初戀情人,原來佢仲命硬未c喎
佢條pk仲同我講keep contact:;pppp: 我心想keep你老闆 keep

別墅

女人生左仔女肥d係好偉大嘅"希生" 使咩覺得沒面見人喎, 我反而覺得係"幸福"的表現添boo, 好過"d人"變左光頭地中海要帶假髮啦, 大風d/太陽晒d 都怕出街啦(結婚個日坐車"回門"時向紅燈停車時見到---"他"向隔離線停車)...而家仲好記得最後一面的感覺及樣子 做戲咁 !!!!

原文章由 ganbare 於 08-3-16 01:52 發表
嘩 !!! 你地全部都係初戀情人!!! 好 sweet

我果個初戀情人中3 果時去左"比利時",跟住大家無聯落啦 !!
我都吾希望再見 , 因為我以前條腰 25" ,
而家 34" , 我足足肥左 9 吋 , 點見人呀...
見到佢,我死都吾 ...

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原文章由 appleyuen 於 08-3-16 11:58 AM 發表
我果個初戀情人去左做鴨

去咗迪迪尼做唐老鴨??
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

別墅

我果個初戀情人...... 係柴灣 ..... 哥連臣角

珍珠宮

原文章由 ying媽 於 08-3-16 10:28 發表
我既初戀情人返咗工養我同囝囝囉

好勁呀, 老公係初戀情人
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

等待驗證會員

我個初戀情人...都開緊工喎!!! 唔知今晚幾點返???

禁止訪問

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

大宅

原文章由 sonic04 於 08-3-16 01:48 發表
我的初戀情人永遠在我回憶之中

十分認同

大宅

我初戀情人做佐人老公。

大宅

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我初戀情人.....間唔中都係電視見到!!
唔係明星....係球星 踢足球呀!某某球隊的球員

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

我初戀情人已經結婚,但新娘不是我

翡翠宮

恭喜恭喜...原來有咁多人同初戀情人結左婚!
我個初戀情人係六年級識嘅(小學啵!當時我仲好昂車...乜都唔識,都係女仔早熟d、夠膽表白~當然係好婉謝個隻!)...不過一畢業佢成家就移民去夏威夷,通過幾年信,越來越疏遠....:cry:

子爵府

唔知佢係邊,香港唔係好大,都撞唔番,想比佢知我依家幸福
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

洋房

唔知喎

首頁
12345...6

尾頁

跳至